maaaalin.



Tack vare teknikens under fick jag återse ett väldigt kärt ansikte idag. Det värmde och gjorde mig mer än glad! Om någon annan vill videochatta är det bara att installera Skype och söka efter mikapaulsson. Och Malin, jag ska köpa ett headset så du hör mig ordentligt nästa gång. Puss!!


fascination street.



Den här låten är med på nya Guitar Hero-spelet. Och jag kan inte sluta lyssna på den. Jag får ett sånt där otroligt sug att spela luftgitarr när jag hör den! 

LÄNGE LEVE 80-TALET!!


regn och 10 m/s.



Det är tråkväder i både mig och Toby idag, så jag tror vi bäddar ner oss och kollar på en film.


väntans tider.

Ja, American Express behagade så äntligen slå mig en signal igår. Jag var ju hos frissan och missade såklart samtalet. Ringde tillbaka när jag var klar men damen jag skulle prata med hade gått hem för dagen. Jag blev ombedd att ringa tillbaka idag, vilket jag gjorde. Och hon hade GODA NYHETER!!! Jag har blivit utplockad till intervju och bedömning på plats. MEN, detta sker om TRE VECKOR. Så efter att ha väntat på det där samtalet i ca fem veckor ska jag nu alltså vänta tre till för att ens få entra byggnaden. Jaja, man får väl vara glad för det lilla! Det är ju trots allt huvudkontoret för hela Europa vi pratar om.


voila.




Jag fick en snilleblixt häromdagen. Ny stad, nytt land och en massa andra nya saker kunde ju inte sluta där. Jag ville ha en ny frisyr också. Nu fick det vara slut på att ständigt vara irriterad på att håret är tungt och tråkigt och fastsatt i en knut på huvudet. Så jag tog och klippte av det idag. Eller ja, en jätteduktig tjej på RUSH, en superbra frisörsalong här i Brighton. Slog till på en extra Kerastase conditioning treatment med massage också. Det ni!! Så nu sitter jag här med en riktig "slänga-med-håret-frilla". Precis lagomt långt för att sätta upp om jag blir less. Supernöjd är jag!! Vilken grej, varför kom jag inte på detta tidigare?




I ABSOLUTELY LOVE IT!!



FINALLY.

American Express har ringt!! Fortsättning följer i morgon...

RUSH.

Klipptid bokad klockan 15.

tuesday.

Dags för ny update på läget här i England.

Vi börjar med vädret. Efter en veckas solsken och värme vaknade jag idag upp till ett relativt grått och blött Mile Oak. Väderrapporten ger regn i två dagar men 17 grader på lördag. Så all is well. Paul, Louise och Trinity åkte tillbaka till Sverige igår så jag trodde jag skulle vakna upp till ett tyst hus idag. Men icke. Kidsen var hemma från skolan idag så de hälsade på Nanna och mig. Harry var som eld och lågor över sitt nya Star Wars-spel. Jag lyckades hjälpa honom genom en bana så nu är vi bästa vänner! Och jag är ca 7 miljoner fakta om Star Wars rikare. Ellie pysslade på med sina teckningar och tog i vanlig ordning en rad fina bilder med min telefon. Dan the man jobbar för allt vad han är värd. Han har privatjobb inbokat varje kväll den här veckan. Ledig dag på lördag men jobbar heldag söndag. Det trillade in två nya Guitar Hero-spel med posten idag så jag hoppas det blir lite rock ikväll. American Express har inte behagat att ringa ännu så väntan fortsätter. Inget nytt på lägenhetsfronten än så länge heller. Vår soffa dök dock upp igår. Eftersom vi fortfarande inte fått tillträde till lägenheten så fick de leverera soffan hit. Vi har fått knöla in den på några lediga kvadratmeter i Iris vardagsrum. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. That's it for now. Nu ska jag dra på mig förklädet och trolla ihop en äppelkaka.

     

Lämnar man telefonen framme kan man få ett par överaskningar. Jag fick 73 av dessa överraskningar idag!


dagens tips från coachen.



Köp inte foundation på nätet. Det kan bli fel färg. Jag är tydligen inte honungsfärgad.


the tourist.






Det råder tystnad i huset efter ett par händelserika och roliga tio dagar!! Ikväll ska vi gå mot strömmen och kolla in Depp och Jolie i den här rullen. Har hört att den ska tillhöra den mindre bra genren men vi får se!


lätt och lagom.

Idag har det varit vad man kan kalla en lagom lördag. Ingen hemsk bakfylla att handskas med. Lagomt mycket på schemat. Lagomt varmt. Och så vidare. Det enda som inte varit lagom är sömnen. Danny vaknade nämligen kl 7. Han var dock barmhärtig nog att pilla på sin telefon en timme innan han väckte mig. Vi lirade lite Guitar Hero och vips så trillade kidsen in. Vi överraskade Harry med det nya Star Wars-spelet så han var nöjd och belåten i ett par timmar. Jag och Ellie gungade, ritade och lekte mamma, pappa, barn i trädgården. Jag insisterade på att leka barn så jag kunde låtsas sova lite. Sedan var det dags för fotboll. Wales-England. Kom just på en till sak som inte var lagom. Matchen. Den var tråkig. Och nu poppade det upp ännu en olagom sak. Maten!! Paul fixade en superb roast dinner med pepparrotssås. Kevin har poppat in och nu sitter vi här, halvvägs in i en flaska rött, och väntar på Danny som gett sig ut för att hyra ett nytt spel. Det var allt för idag. En relativt lagom rapport må jag säga. I morgon väntar barbeque hos Will och Tina. God afton!!

såhär går det...



...när Mika INTE ska shoppa.


den 25:e smäller det.

Fredag igen!! Och lönefredag dessutom. Detta skall firas med shopping. Blir sparsamt för min del då min sista lön från Sverige trillade in på kontot idag och jag för tillfället fortfarande är hemmafru. Jag får se till att hjälpa Louise och njuta av hennes fynd istället. Såhär på morgonkvisten har jag hunnit deklarera. Deklarerade såklart fel och fick i panik ringa pappa för att ställa allt till rätta. Så nu hoppas vi att det trillar in lite skatteåterbäring i år också. Måste gå ur den där jävla kyrkan också. Kyrkoavgift - vad är det? Rena rånet!! Måste ju bara nämna gårdagen också. Jamie Oliver alltså. Vilken kille! Jag provade ravioli med buffalo ricotta och en chocolate raspberry brownie med amaretto och vaniljglass. Mmmm. Och hans foccacia!! Vardagslyx för blotta hundringen. Tyvärr var jag för hungrig för att föreviga denna gastronomiska orgasm med bilder. Nu är det dags att göra sig i ordning. Det fina vädret fortsätter. 16 grader och sol idag. Hej!!

brittiska solsidan.

   

  

  

15 grader i skuggan idag. Snart är det sommar!!


meeen saa gött.

Bacillen måste ha gjort sitt i natt. Nu sitter vi i strålande sol i trädgården i bikini med en Magners i handen och lyssnar på förra sommarens låt. Fram med parasoll och grill! Vilken kommer denna sommarens låt att bli tro?

110323 03.21

Det mina damer och herrar är datum och klockslag för när Mikas stålmage fick ge upp kampen mot magbacillerna och börja kaskadspy. Jag har magsjuka för första gången sedan julen 2008. Hoppas på att det är en snabb version då svärmor fyller år idag.


ett månvarv.

Ja hörrni gott folk!! Idag, nästan precis på klockslaget, har jag varit här i en hel månad.
Hitills har jag:

- lärt mig att hitta både till fots och med buss i stan
- lärt mig att älska sunday roast and pudding
- lärt mig att vara jätte-super-artig
- lärt mig en massa nya ord och uttryck
- lärt mig att man inte ska cykla efter 10 pints
- blivit anställd två gånger och fått åtta jobberbjudanden


MEN jag har inte riktigt:

- lärt mig att titta åt rätt håll när jag korsar vägen
- definitivt inte lärt mig att hålla balansen på övre däcket på bussen, men jag tror inte någon kan lära dig det.



Jag har också insett hur glad jag är över att vara här. Älskar staden och alla människor omkring mig och skulle inte byta det mot något annat. Nu längtar jag bara efter att få visa mina nära och kära hemifrån hur jag har det! Puss och kram!!


hääärligt väder.



Toby-san ville hjälpa till att klippa gräset!!


vi hade iaf tur med vädret.



Inget samtal ännu. Magsjuk pojkvän. Men vi hade i alla fall tur med vädret!


upp och ner. hit och dit.

Don't you worry guys. Jag lever. Helgen blev som jag trodde rätt hektisk. Så vad har hänt? England åkte på pinsamt stordäng i rugbyn men vann på något konstigt sätt cupen ändå. Vi fortsatte häva öl och shots inpå småtimmarna. Jag provade Dart och satte bulls-eye på försöket. Söndagen spenderades på jobbet. En polsk väldigt kvinnlig man visade mig runt samtidigt som han sjöng Rihanna för full hals. Jobbet var roligt och stället är helt otroligt!! Om ni ska till Brighton - boka rum där!! Efter jobbet blev det en curry, (på en söndag jag vet -jackpot!) och lite Jack Black i form av Gulliver's travels. Nu idag gled vi ner på stan i solen. Jag irrade runt i hopp om att få mitt bankkonto, för att kunna få betalt. Här börjar det gå lite mindre bra. Jag sprang kors och tvärs genom stan mellan myndigheter för att få någon klarhet. Denna klarhet infann sig inte så jag gav upp. Nästa gång tar jag med mig Dan som backup. Mitt uppe i all stress ringde telefonen med ett samtal som gjorde mig ännu mer stressad. American Express!! En kort telefonintervju senare var jag alltså tvungen att ringa mitt andra jobb och säga upp mig igen. Amex vill nämligen att jag ska vara tillgänglig direkt och betalar minst 3 pund mer i timmen vilket ger 480 pund mer i månaden. Så nu hoppas jag att jag går vidare till nästa steg - utbildning. Annars har jag alltså sagt upp mig helt i onödan. Så håll tummarna för mig igen!! Nu väntar mat och istället för jobb i morgon blir det häng med Paul, Louise och Trinity. Och förhoppningsvis ett samtal från Amex. Över och ut!!


rugby.

   VS


Rule Britannia, Britannia rules the world!

Mot puben!! Stormatch idag. Irland-England. Kick off 5 pm. Cheers!!


rockstar dude.

 

Gårdagens överraskning dök upp lite senare än vad det var tänkt. Tre timmar för sent. Men bättre sent än aldrig för vid elvatiden ramlade nämligen ett PS3 med massor av tillbehör in. Bland annat Rockband. Gissa om jag blev nöjd!! Jag har tänkt på trummorna sen jag gick och la mig igår. Så nu ska jag kila ner och trumma lite innan alla anländer. Trevlig helg, rock on!!


regn, regn och lite mer regn.

Ja, idag är en grå dag här i Brighton. Men vad gör väl det? Det är ju fredag idag!! Och det är åtminstone inte snö som faller utanför fönstret. Så jag är lite sprallig ändå. Fredag betyder ju som bekant takeaway, och idag lutar det mot en lugn hemmakväll med lite thaimat. Danny har gett lite hintar om ännu en överraskning så det kanske blir en spännande kväll? Helgen kommer garanterat bli händelserik. I morgon anländer nämligen Paul, Louise och Trinity för långbesök på tio dagar. Och så kommer kidsen såklart. Även Bobby kikar ner då det planeras födelsedagskalas för svärmor på söndag. Så det blir fullt hus! Jag börjar dessvärre jobba på söndag och lär nog missa hela härligheten. Men men, jag får vara glad att ha ett vettigt jobb och det ska bli kul att bara få träffa alla. Vad som började som en bottenvecka blev en toppenvecka. Nu ska jag slänga upp fötterna på soffan med Toby på magen och njuta av regnet som slår mot fönstret med säsongens sista Solsidan. Tumme upp!


st paddy's day.



Cheers!!


oh my god.



Oh no he didn't. Oooh yes, HE DID.

Jag har världens bästa man. Jag fick skor som grattis till det nya jobbet!!


oooh yeees!



JIPPIE!! Åh va glad jag blir när man har lite flyt. Det där gick ju alldeles utmärkt bra. Hade en ny intervju på ett superhäftigt ställe idag. Sea Spray Boutique Hotel. Ett hotell med 16 rum och sviter med olika teman. Chefen var jättetrevlig och eftersom det är ett relativt litet men väldigt busy ställe så verkar personalgruppen vara tight!! Perfect match tyckte chefen och jag börjar på söndag. Blir till att fira med en Guiness eller två då det även är St. Patrick's day. Vet inte vad det innebär, mer än att man får dricka öl. Och det nöjer jag mig med! Här nedan följer några av rummen från hotellet och ni som är nyfikna på mer kan kolla in här!



Manhattan Penthouse


Indulgence Suite


Morrocan Luxury Double


take two.

Då var det dags att hålla tummarna igen!!


sorry guys ♥



Alltså, Lillemor och Malin. Ni är världens bästa fruar. Love you to death. Men seriöst, ni är SÄMST I VÄRLDEN på långdistans!!


doft av kaprifol, nästan.



Wohoo. Solen och värmen verkar vara här för att stanna ett tag. Temperaturen håller i sig även på kvällen nu. Under dagarna värmer det på rejält då det inte blåser havsbrisar och alla blommor håller på att slå ut. Folk klipper gräsmattor i parti och minut och det doftar sommar. Till och med mina hatade fräknar har börjat leta sig fram. Fast i år tar jag emot dem med öppna armar, för ALLT är bättre än den rådande blekheten som slagit fäste i mitt ansikte!! Jag ska fira det fina vädret genom att ta med mina vibrerande skinkor och den lilla vita tussen på en promenad. Ciao!


good night.



Tobes har precis badat och nu är det dags för sängen. Kanske ett Skins?


beach 2011.



Nu mina kära kamrater. Nu är det dags att bli en av alla sportiga engelsmän. Ja, det finns faktiskt sådana. Här i Brighton kryllar det av hurtbullar som motionerar längs stranden. Så fort solen tittar fram får man slå sig fram bland motinärer i alla åldrar med matchande spandexbrallor och sportiga vattenflaskor man kan hänga runt armen längs the seafront. Jag tänkte att det är bäst att mjukstarta lite här hemma i Mile Oak, efter sjukdom och diverse cykelrelaterade skador. Axeln är åter på plats och redo för att misshandlas lite igen. Så idag tog jag med mig Toby the dog, som numera också är inskriven på mitt bootcamp, på en timmes promenad. Upp och ned, kors och tvärs över backarna i dalen. Den stackars lilla hunden var mer död än levande när vi kom tillbaka. Han tog en tupplur medan jag byggde om vårat rum till ett pittoreskt litet gym där det bjöds på benböj, crunches, viktlyftning och armhävningar a la G.I Jane. Så snart vi flyttar in i lägenheten kommer en yogastudio att anläggas och jag kommer garanterat så småningom införskaffa en sportig vattenflaska att hänga runt armen och joina alla galningar nere på strandpromenaden.


den döda musen lever.

http://soundcloud.com/fuckmylife/deadmau5-hr-8938-cephei-1 


steak and BJ day.

En produktiv dag senare är det återigen dags för en natts sömn. Idag har jag haft äran att hänga med Toby the dog. Vi tog en liten promenad runt the neighbourhood och han gjorde mig sedan mer än gärna sällskap för ett avsnitt av Glee. Efter detta förflyttade vi oss till köket för en svensk stund. Jag bakade ett parti chokladbollar (brown balls) och gömde långt in i kylskåpet. Efter det hoppade jag på bussen mot stan för lite ärenden. Mötte senare upp maken efter jobbet. En flarra Côtes de Rhône och lite färsk basilika fick följa med hem för att ackompanjera en mycket fin Spagetti Bolognese. Nu på kvällskvisten har vi vädrat lite tankar och planer, så förhoppningvis är min vampyrliknande bleka hy snart bara ett minne blott. Snart, mycket snart.

Sleep tight, don't let the bed bugs bite!


hello.



   

Säg HEEEJ till Toby. Han anlände för ett par timmar sedan och jag är redan kär.


wiiiie.

Vi väntar på vår nya familjemedlem - Toby!!

mitt livs kortaste karriär.

Ja, hujedamej. Här var man lovad en heltidstjänst måndag-fredag med någon enstaka helg här och där. Och vad fick man? En ilsk liten polska efter sig när jag förklarade att jag varken kan jobba varenda lördag och söndag eller överleva på 40 timmar i månaden. Under intervjun frågade de nämligen om jag var flexibel och kunde tänka mig att täcka upp en helgdag eller två per månad. Självklart, var mitt svar. Men så i morse kom det fram att det de egentligen letat efter var någon som i princip bara skulle jobba helger, och vara ledig under veckan. Så jag packade ihop min pinaler och stegade ut därifrån. Tillbaka på ruta ett när det gäller jobb med andra ord. Som om inte det vore nog med tråkigheter för en helg så har vi fått reda på att vårt inflyttningsdatum blivit skjutet på framtiden. När det blir får vi se. MEN, allt är inte pest. Nu hinner vi förbereda oss lite mer och förhoppningsvis hinner jag få ett nytt (seriöst) jobb innan det blir dags. Och så var det ju lördag idag, så när jag kom hem var de två små solstrålarna Harry och Ellie här. Vi har kollat på Star Wars, spelat Star Wars, pratat om Star Wars. Spelat bingo och lärt oss spanska med Dora - the explorer. Ellie passade på att ta lite bilder med min telefon:

    

  

I morgon är det söndag. Och söndag betyder STEK, tror det bjuds på lamm. Och någon slags rugbymatch.


fredag, igen?

Oj oj oj, vad tiden går fort. Denna dag sprang sannerligen förbi. Det var inte igår klockan ringde halv sju på morgonen för att hoppa upp och göra mig i ordning för jobb. Timmarna före lunch flyger tydligen förbi och i morgon kör vi på igen. Så som ni förstår blir det en lugn fredagskväll för mig och mr Brown. Ingen repris av förra veckan alltså. Men jag är fortfarande nöjd och glad för fredag betyder något bra. Något mycket bra. Fredag betyder nämligen TAKE AWAY!! I dag blev det ännu en curry, en chicken tikka madras. Mmmnamnamnam!! Nu blir det lite gammalt, hederligt fredagsmys. Puss.

YEEEEES!!!



   

Jag fick ett samtal igår kväll om en intervju för idag. Vaknade upp lite halvnervös i morse och upptäckte en finne jag aldrig sett make till mitt i mitt ansikte! Panik bröt ut och nervositeten blev inte bättre. Men jag lyckades lägga band på nerverna och lite kick ass concealer på min nya fiende och pallrade mig iväg till hotellet i fråga som ligger precis vid den stora tågstationen i centrum. Ett par korta intervjuer och lite pappersarbete senare var jobbet mitt!! Jag fick jobbet!! Startar kl 08.30 i morgon och sen kör vi. Woop woop!!


noooo.

Inte rätt dag att vakna upp med horn, size Kebnekaise, på näsvingen!!

men jaarå!!



Hahaha. Finns ju absolut ingen som helst anledning att längta hem när Ove Sundberg finns att titta på på nätet. Nästa avsnitt ligger hemma på datorn i väntan på kvällens svenskalektion med Dan the man!


carbernet sauvignon.



Vi sköljer ner allt av dagens goda med en fin flaska rött. Good evening!


FET-TISDAG.



Frulle - Stekt bacon och champinjoner i puff pastry och scrambled eggs.




Lunch/middag - 6oz gourmet burger med Stiltondressing och strips.





Efterrätt/kvällsfika - Hemgjorda svenska semlor!!

Vi tänkte att det var bäst att göra en heldag av den här så kallade feta tisdagen. Vissa dagar är jag extra glad att jag har metabolism som häst.


ibland kan man bara inte klaga.




monday.

Idag har det varit jobbsökar-måndag rakt igenom här i the Brown's house. Danny blev ledig i morgon så då trappar vi upp ett snäpp och beger oss in till stan med ett par dussin CV:n. Mitt personnummer bör komma vilken dag som helst nu, vilket ger tummen upp för anställning och jag börjar få myror i brallorna!! Icke att förglömma så är det ju fettisdag i morgon och engelsmännen ska inte tro att de kommer undan mina semlor. Här ska det bakas förstår ni!


...



Så här går det när man tittar på en tråkig film.


söndag, stella, stek.

    
Före                     Efter

       

Medan andra väljer att vila på en söndag valde vi att arbeta idag. Eller ja, Danny jobbade. Jag tittade på. Och hjälpte till så gott jag kunde. Fem timmar tog det för ett rum att gå från pest till tipp topp. Han kan trolla bra nog min man. Väl hemma igen blev det ett dopp i badkaret, lite Mario och en sväng around the corner för ett par burkar kalla. Och när vi kom tillbaka stod söndagssteken på bordet. Man blir himlans bortskämd i det här huset!! Söndag till ära bjöds det även på pudding - brownies med glass. Sist men inte minst försökte vi än en gång hitta en vettig film att titta på, men även denna gång gick det käpprätt åt helvete. Filmtips i kommentarlådan tack!!


saturday.

  

   

  


silent disco.



Ja jävlar. Gårdagen var mer än awesome!! Vi startade med lite biljard och jag fick pisk såklart. Sen beställde vi varsin curry och gick hem. Sköljde ner maten med en flaska rosé och satte fart mot stan. Alex fyllde år och det firades med liveband och ett par jägerbomber. När de andra kände för att rulla hemåt rullade vi till världens coolaste ställe. En nattklubb där alla hade gula hörlurar på sig. För i dessa hörlurar fanns musiken. Alla dansade runt i ett helt tyst rum. Helt sjukt!! Man fick välja mellan två kanaler, och för varje kanal fanns en DJ på plats. Sinnessjukt bra idé!! Idag mår vi däremot inte sinnessjukt bra. Jag hoppas att lite Zoegas kaffe och ägg med Kalles kaviar ska återföra liv till min kropp. Kidsen kommer om en halvtimme.


haha.

En gubbe kom just fram till mig på stan och sa att jag har perfekt fönat hår. Nog för att jag inte har fönat håret men det var ju snällt av honom ändå. Jag älskar Brighton!

friday, I'm in love.

Hej hej!! Jag sitter återigen på bussen mot stan. Platsen på övervåningen, längst fram var ledig. Så här sitter jag och ler i solen som en liten turist. Dock med skräckblandad förtjusning. För busschauffören kör som att han stulit bussen. Men utsikten över havet är inget att klaga på. Bredvid mig sitter två svenskor från göteborgstrakten och pratar högt och glatt om gårdagens bravader och har nog inte en tanke på att jag tjuvlyssnar!! Dagens mission är att styra upp ett bankkonto. Och ikväll väntar födelsedagsfirande för Al - the magician.

walking dead.



Vi gör som alla andra och kollar in denna serie. Håller tummarna för att den biter sig fast!!


all sorted.

Då var det klart. Den där så kallade intervjun var ju en piece of a cake!! Här har man stressat runt och fixat 'proof of address' hit och 'proof of employment' dit. Och tanten tittade inte ens på det. Hon tog en snabb titt på mitt pass och kopierade sedan stämplade hon APPROVED över min ansökan. Och vips så är jag välkommen att stanna här och jobba hur länge jag vill. Efter intervjun mötte jag upp med Danny nere på stan. Vi styrde kosan mot The Office och mötte upp hans gamla kompis Dez för ett par pints. Han var en underlig men rolig figur den där Dez. Väl hemma igen slängde vi ihop varsin omelett med min nya favorit - Hot chilli pesto! Mer än så har vi nog inte att bjuda på idag. I morgon är det redan fredag igen och en ny spännande helg väntar. So long!!


off to town.



Ännu en solig dag. På med skinnpaj och solglajjer!! Nu åker jag mot stan och min intervju. Later!!


hipp hipp huuuurraaa!! ♥



Idag är det den tredje mars och det betyder inget mindre än att det är underbara Malins födelsedag. Så jag har värmt upp rösten och sjunger följande högt i mitt sovrum.

- Ett, två, tre, fyr...Idag är ingen vanlig dag, för det är Maaalins födelsedag. HURRA HURRA HUUUURRAA!!

Miljoner grattispussar och kramar till dig. Önskar att jag hade kunnat vara hemma och dela ut dem personligen idag. Men nu sitter jag ju lite illa till så vi får ta det när du kommer hit!! ♥


som en smäck.



Mmm, det där var gott!! Själva tillagandet ledde dock till en ny note to self. - Peta dig inte i ögonen när du har hackat en bunt gröna chilifrukter. Det kan svida!! Lääänge. Så fort maten lagt sig och mitt öga slutat brinna ska vi bege oss till Dannys syster Tina med familj för lite vino shitto och umgänge. XXX

ont i rumpan.

 

Efter min lilla promenad igår hittade jag ett par sexkilosvikter under sängen och kom på den briljanta idén att flexa lite skinkor. Så enarmade Mika plockade upp ena hanteln och körde lite utfall och diverse. Nu såhär efteråt har det slagit mig att med tanke på att hela Mile Oak ligger i en enda jättestor grop, vilket medför rätt branta backar, kanske jag inte skulle ha dödat mina ben och min kära bakdel när jag kom hem för hujedamej vad det stramar idag. Men det är ju gött att känna att man lever!! Idag har solen bestämt för att hedra oss med sin närvaro. Det börjar hetta till ute så jag tar med mig min bok ut i trädgården. Det är dags att läsa historien om Red hot chili peppers. Kan ju alltid hoppas att solen lämnar avtryck i mitt bleka ansikte också. Senare ikväll tror jag bestämt det är dags att leta fram sombreron. Danny ska laga sina super-enchiladas. Yummy!!


how to make new friends.


taste of summer.

Färska jordgubbar med vaniljglass och kvällens film - Memento. God afton!!

playground.













Har inte riktigt tagit mig ut ännu. Gick igenom kameran och hittade lite bilder från i lördags. Men nu är det dags att knyta på sig springskorna. Hej.


tillbaka i trikåerna.

Ja, vad kan man säga om filmen igår? Den var...eehhh...KONSTIG. Och långsam. Suck!! Så tills ikväll vill jag ha en snabb, spännande, nagelbitande film att kolla in. Förslag mottages gärna!! Annars då? Idag är det tisdag och en vecka sen jag anlände här. Trivs som fisken i vattnet och det mesta börjar falla på plats. Jag har skickat in lite jobbansökningar idag och ska kila bort till biblioteket senare och skriva ut alla papper som behövs till min intervju på tordag. Förkylningen är så gott som borta så nu ska här städas och sedan ska jag hoppa ner i mina svarta trikåer och ge mig ut och tighta till min bakdel. Cykeln ser dock fortfarande lite skrämmande ut och axeln ömmar, så det får bli en powerwalk upp över dalen. Puss!!


RSS 2.0