då var man hemma igen.

img_1372 (MMS)

då var man hemma igen.


mot ooh-rey.

Vi tackar Östersund, pappa, Linda och Kristofer hjärtligt för denna gång. Nu sitter vi på tåget mot Åre och bärsar med Mange Schmidt till toner av Ghostface Killah. So long!!

ready for dinner. off to linda's.

img_1317 (MMS)

ready for dinner. off to linda's.


vi drar till fjällen...

...fest hela kvällen. Nu är vi på väg mot Jämtlands vita vidder. Weeeooh!! Lär bli dåligt med uppdatering den här veckan. Men håll till godo. Jag lovar att återkomma med fotodokumentation av en engelsman på skoter, snowboard, dansgolv unt så weiter nästa helg. Adios amigos!! PUSS

bakom mina solglasögon.



Wohoo, vilket väder. Jag rotade fram solbrillorna och nu är det dags att springa till jobbet. Sex timmar kvar. Sen väntar en HEEEEL veckas ledigt igen. Nu kör vi!


kom igen katten, det svänger ju.



Det slutade med att jag blev ensam i slottet idag. Syrran fick flytta sin häst ut till Värmdö och därmed har hon flyttat också. Mamman kommer hem i morgon så jag tog en omsorgsfull dans med dammsugaren efter jobbet så jag vågar släppa in henne när hon kommer. Nu ska jag ta och börja packa väskan för avfärd mot Jämtland på fredag morgon!! I Östersund väntar vintermys av olika slag och ett kärt återseende av stadens nattliv med Linda. Middag med pappan och på söndag rullar vi vidare mot Åre. Där väntar Sandra med utgång på Dippan, skoteråkning, minttu och varm choklad, bräda och självklart obligatorisk måndags- och tisdagsklubb. Jag är taggad till tusen och längtar upp så det knakar!! God natt.


woop woop.

Sitter på tunnelbanan till jobbet och sittdansar lite till nya och gamla sommarplågor. Solen skiner och i morgon kommer min man. Jag är GLAAAD!!

love my baby ♥



Jag lever. Det gick ju det där med. Att jobba dubbla pass med träningsvärken långt ner från helvetet. Jag har dragit benen efter mig och måste ha sett ut som en kutryggig gammal gubbe som skitit på sig. Jag hade skrattat om jag sett mig själv gå upp för en trappa idag. Mitt uppe i allt elände kom jag på att det idag är exakt fyra veckor kvar tills jag flyttar. Så om en månad anländer jag i Brighton med mina 50 kg väskor och kommer göra succé!

Jag kom även på (med en gnutta hjälp) att jag och min käresta mr Brun har varit tillsammans i hela sju månader idag! Shit, tiden flyger. Men det här är bara början än!! Då han är hemma i England fick han fira med Phil och pizza, och då jag sitter här fick jag fira med syrran, Gossip girl och en semla. Värre kan man ju ha det!! Och fira på riktigt får vi göra i helgen. I väntan utbyter vi cyberspace-pussar. 


    PUSS PUSS   


tight like a tiger.

Nu såhär i efterhand kan jag erkänna att boka Body pump och Core flex med några få minuters mellanrum inte var det smartaste jag lyckats med i mina dagar. Smärtan. Är. Olidlig. Men kul var det och kroppen var värd en liten genomkörare!! Nu ska jag hasa mig genom 12 timmars jobb innan jag får åka hem och dö en smula. Hörs!!

och Malins blom-te.

img_1254 (MMS)

och Malins blom-te.


fruarna är samlade. för första gången sen ...

img_1251 (MMS)

fruarna är samlade. för första gången sen april. det firas med plugg och fruit ninja.


mina skor tycker att det är för varmt idag.

img_1245 (MMS)

mina skor tycker att det är för varmt idag.


det är måndag idag och då mår man riktigt bra. eller?

Johorå!! Ny vecka, nya tag. Jag vaknade rejält utvilad i Marielles nya mansion. Bilder kommer senare. Har legat i sängen med utsikt över skärgården och filosoferat på morgonkvisten. Nu ska jag packa ihop och åka in till stan för en gym-dejt med Littlemother!!

bullocks.

Hade jag varit i England redan så hade jag fått jobb idag. Jag håller tummarna för fler erbjudanden. Looking good!!

cyberspace-lördag.

Ja, om dagen som har gått finns inte så mycket att säga. Jo, tre saker. Jobb, jobb, jobb. Låter kanske lite deprimerande, men jag har sysslat med spännade saker idag. Brandföreskrifter. Det ni!! Jag håller nämligen på att förbereda för att lämna över mina så kallade "ansvarsområden" när jag slutar. Så jag ser ljuset i tunneln. Även fast jag nog allt hellre skulle befinna mig på Odenplan med resterande tre fruar och låtsas spela biljard och dricka öl i detta nu. Och även fast att detta ljus i tunneln gör mig lite extra otålig så är det bara att bita ihop. Åtta snabba timmar i morgon och sedan ska jag ut till Värmdö för att kolla in syrrans nya drömkåk. Nu ska jag simultan-titta på första avsnittet av Boardwalk Empire med min man. Vi sätter oss framför varsin dator, räknar ned och startar samtidigt. Så ser vi till att ha telefonen med What's app igång nära till hands så vi kan kommentera när vi vill. Det är nästa som att vi ligger i samma säng och tittar. Men bara nästan. Three, two, one....play!



kameleont-mika.

Jag har blivit smittad. Infected. Av det engelska språket. I natt så drömde jag till och med på engelska. Om regn. Och fröken Löfgren. Och pappa Löfgren. Konstigt var det. Very weird!! Innan jag somnade kom jag på mig själv med att tänka ut vilka kläder att ha idag (vilket jag alltid gör) men även detta gjorde jag på svengelska. "What should I wear i morgon?! The purple hoodie och ett pair of jeans? No, I think I want to wear a pair of leggings and my Uggs. In case it's not too varmt ute, cause I don't wanna show up at work with sweaty fötter. But are sooo comfortable. Very sköna! Varför är det this varm out already? I don't want plusgrader in Åre nästa vecka. Bla bla bla. osv." Nu ska jag dricka lite kaffe och hoppas att hjärnan ställer in sig på svenska för dagen. Blir så krångligt att förklara saker på jobbet annars. Bye bye. Hej då.


brighton ♥

Good morning angels!! Hoppas ni sovit gott för det gjorde jag! Självklart var hela biten med att sova ensam lite trist efter en vecka i himlen. Somnade trots detta ovaggad när jag ramlade in vid 2-tiden i natt. Rejält trött efter många långa timmar på resande fot. Men, jag glädjer mig åt att det var sista gången jag måste flyga själv. Och nästa gång jag åker till England är det inte för att besöka, utan för att bo. Jiiiippie! Vad har vi då åstadkommit under den gångna veckan? Jo, vi har njutit av en hel del underbar mat och ljuvliga drycker. My lord, det finns risk att jag kommer flyta ut när jag bosatt mig där. En stor påse kärlek med 18 små påsar av mina favoritchips från Walkers går lös på £1.89!! Farligt bra! Mer då? Jo, jag träffade kidsen för första gången och måste ha skött mig galant. Inget gråt och inga tårar. Ubersöta var dem, de små liven. Och så träffade jag vår blivande hyresvärd med respektive. Vi packade in oss i bilen och åkte till deras kompisar och blandade världens största bål. Den slank ner bra nog fort i samband med alla drinking games. Det gick bra för vissa och mindre bra för andra. Detta resulterade i att jag fick dela säng med en mr Brown som var rejält rund under foten vid läggdags. Hände något mer? Ja just det ja, samma kväll som jag anlände fick jag min lilla överraskning. Ett generande läckert underklädesset från Ann Summers. Tack älskling!! Något mer? Jo vi köpte våra första saker till vårt blivande love nest. Bestick, oil and vinegar-flaskor och en Pyrex ugnsform. Bra start där!! Sista kvällen spenderades med grabbarna Phil och Mikey, tv-spel, bärs och fulshots. Nä, nu är det dags att tagga till för jobbet. Tre helger kvar!! Hej hopp.


Bjuder på lite bilder från telefonen då systemkameran är kvar i Brighton.


   

  



check-in.

Jaha, då var det redan onsdag kväll. Tiden går som sagt, oerhört fort när man har roligt. Karln har jobbat i dagarna två så jag har siestat för fulla muggar. Efter ännu en sovmorgon till lunch idag så vågade jag mig in till stan på egen hand för att leta lite saker. Hittade födelsedagspresenter i överflöd till Ellie och bestick och grejer till lägenheten. Och ett par skor. Och en väska. Alla affärer man kan tänka sig finns här. Det är som ett litet London fast billigt!! Det hela avslutades med en liten promenad längs stranden i solsken och en massa plusgrader. Jag tror vi kan bli bra kompisar, Brighton och jag!! I morgon återvänder jag dock till Svea rike för att dryga ut kassan lite innan den riktiga flytten. Vi har precis lagat Chilli dogs och nu ska vi döda lite zombies och spela lite basket. See ya!!

alive and kickin'.

Jag lever och har det bra!! Helgen sprang förbi som vanligt när jag är här, men vi hann med drinking games, banofee pie, sunday roast och två riktigt dåliga filmer. Danny är hemma från jobbet idag pga regn, så vi fick en extra helgdag. Vi spenderade morgonen med att göra en shoppinglista för Ikea. Molnen sprack senare upp så vi har just kommit in från en liten promenad. Nu blev jag precis serverad en kall Stella och resten av dagen kommer att spenderas med Super Mario och så ska vi laga Jerk Chicken. Perfekt måndag gott folk. Adios!

mot brighton.



Det är fredag idag. JIPPIE!! Ikväll får jag pussas och kramas. Hej då.


hazzel.



Syrran har hittat sin första hopp-ponny som hon sålde till Stockholmsområdet för en herrans massa år sen. Han bor nu i Nyköping så vi ska hälsa på en sväng på väg mot flygplatsen i morgon!! Wihoo.


toad rules.




Ooops. Jag blir lika förvånad varje gång jag lyckas sova till lunch. Men gött var det. Och säkerligen välbehövligt efter den gångna, rätt så hektiska arbetsveckan. Endast ett eftermiddagspass kvar att ro i land med mammsen ikväll sen är jag ledig en HEL vecka. Sweet!! Incheckad och redo för flyget. Nu ska bara handbagaget packas och mitt första flyttlass med sommarkläder ska kontrollvägas. Men det får vänta till ikväll. Nu ska det ätas frunch och tävlas i Mario Kart. Adjö.



malin rastar sin hund som pensionär.


Övertrött nu. Skrattar åt allt. Men kom igen, försök att inte skratta!! Hörs i morgon.


oh, what a man.



Efter lite gnäll om långa arbetspass och dylikt så avslöjade min man att ett paket väntar på mig i England. Tack, tack, tack så mycket. Love you ♥

I morgon ska jag sparka av ännu ett 12-timmarspass, så god natt!


det är kul att spara pengar.

Det är kul att spara pengar. Det är kul att spara pengar. Det är kul att spara pengar. 

Detta är numera mitt mantra. Om jag bara upprepar det nog många gånger så kanske det faktiskt blir kul att spara pengar. Ledig dag idag och jag har stängt in mig hemma för att inte råka gå förbi en skorea eller något annat farligt. Lite skämt åsido dock. Faktum är att mina halsmandlar bestämt sig för att bli size limefrukter istället så jag är delvis instängd hemma för att kurera mig också. Men all is well, pengar bör rulla in som de ska, det går bra nu. Fick dubbelpass på jobbet i morgon, och resten av veckan om jag vill. Så nu hoppas jag bara att min hals suger åt sig av de godartade vitaminer jag matat den med idag! Och det här med att spara pengar har redan gått över förväntan. Denna månad har jag redan lyckats lägga undan till soffan vi vill köpa till lägenheten i England. Så nu sitter jag och gnider fingrarna likt Mr. Burns i väntan på nästa lönespecifikation för att se hur mycket kulor som rullar in denna månad. Att sitta inne en dag kan också betyda att man lär sig massor. Jag har plöjt igenom två säsonger av The Inbetweeners och lärt mig massor av användbara svordomar och dylikt på brittisk engelska, jag har hunnit bli beroende av ett spel på telefonen - Fruit Ninja. Sjukt farligt!! Och så har jag lagat lasagne. That's it for now!




Ses om tre dagar darling!!


måndagsklubb.



Ordningen är återställd!! Måndagsklubben är tillbaka på gamla, hederliga Tott hotell Åre. Precis som det var under min första säsong, när bland annat alla tre från SHM körde blygsamma spelningar i pianobar och garaget. Epic, är nog ordet som passar bäst in här!! Måndagen om tre veckor är jag tillbaka där uppe, med min karl, och stuffar för en kväll. Jag längtar!! Woop woop.


förresten.



Glömde ju att dela med mig av helgens viktigaste lärdom.

Be inte Malin om bakisfrukost.


one down, three to go.

Då var ännu en jobbhelg avklarad. Nu är det bara tre kvar att beta av. Tog och bokade den sista resan (på ett tag) över till England idag. Kändes lite skumt att boka one way. Samtidigt som det verkligen kändes att nu är det på riktigt och att det närmar sig med stormsteg. 22:a februari klockan 18.20 tar jag mina 50 kg väskor och ger mig av. Sex veckor kvar nu varav en vecka som spenderas i Brighton och en i Östersund/Åre. Det betyder att jag och vår kära huvudstad bara har en månad kvar tillsammans nu. Och den ska vi göra det bästa av!! Förhoppningsvis ett par till roliga utgångar och inga fler slagsmål. Going away-partyt är redan inbokat, så det blir nog bra det här!! Nu ska jag dyka in i en ny serie - The Inbetweeners - för att lära mig dialekten.



yummie.



Semla-premiär idag. Möööms!!


rock n' roll.



Världens bästa fruar och jag tog över Harry B igår. Oj, oj, oj. Ett par tårar spilldes då jag insåg att jag inte kommer se det där sunkiga haket med blaskig öl, musiken från himlen och volymprydda pudelrockare på ett tag. Men just wait for it. I'll be back!! Den episka kvällen avslutades även på ett episkt men kanske inte särskilt roligt vis. Jag och Malin blev misshandlade. Rock n' roll på riktigt. Låter dramatiskt det där ordet, misshandel. Men faktum är att jag fick en knytnäve i ansiktet och en spark i magen. Tack för den!! Som tur var kryllade det av poliser i närheten. Så nu är hon anmäld för misshandel och ofredande. In your face!!


thank god it's Friday.

Ja, tack gode Gud för fredag. Just den här fredagen bjuder på fredagsöl och disco med fruarna. Jobb nr 1 för dagen är avklarat. Nu - kaffe. Sen full fart mot jobb nr 2. Hepp hepp!!

en helt vanlig torsdag.



  

  

  

  


aj aj.

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Vaknade upp med rakblad i halsen och en täppt näsa. Jobbet gick jag till ändå men skippade gymmet eftersom både jobb och nöjen ska hinnas med i helgen, så jag vill helst inte bli liggandes. Min chillade vecka blev plötsligt till en sexdagars arbetsvecka med dubbelpass på fredag. Men nu är det bara att köra. Gasen i botten!! Jobbet susade förbi även idag. Allan Svensson gjorde sitt för att hjälpa till och vips så var klockan 15.00. Jag svängde förbi Pias urtjusiga kryp-in för kaffe och snickelisnack på väg hem. Här sitter jag nu i min säng och är lite lagomt nöjd. Har kaffe och en snickersglass i min hand och har just ansökt om lite olika saker som kommer att behövas vid flytten. Så nu ska jag luta mig bakåt och joina bråkstakarna i Misfits. Laters!


headache in my pants.



     

Åh en sådan bra dag. Jobbet flög förbi med hjälp av Metro, yatzy, kaffe och vänd-åtta. Efter detta begav jag mig mot Norrtull och piskade min bakdel på en Stair-Master tillsammans med Lillemor. När vi svettats klart och gjort några tappra försök att stretcha bort kommande träningsvärk åkte vi till Högdalen för att inta middag. Det blev kyckling, couscous (the food so nice they named it twice) och guacamole. Yummie!! Jag fick aldrig någon bra förklaring av varför de har gourmetsalt med smak av Karl-Johan så det låter vi gå osett förbi, förutom att jag var tvungen att ta ett kort. Resten av kvällen spenderade vi med att tala om framtiden, nutiden och dåtiden. Jag passade även på att lära mig lite användbara ord på franska. Malin spelade dålig pop från staterna och Lillemor kontrade med någonting där de sjöng "I've got a headache in my pants". Helt vanlig dag i Highvalley. Nu ska jag krypa ner i sängen, då jag fick mer jobb i morgon. Tillbaka till Solna C och sedan styrs kosan mot gymmet ännu en gång. Ciao!


ooh nooo.

  

Jag glömde ju visa att i Högdalen bjuds det på glassbåtar och mustascher.
Och så tävlar de om vem som gör bäst kaffe. Maskin vs. bryggare!!


roll on 2011.

Hallå allihopa. Jag är tillbaka. Med massor av bilder från helgen. Karln åkte hem idag så nu är jag återigen änka ett par dagar. Till nästa fredag, då är det jag som sätter mig på planet över till England, the country som Lillemor så fint kallar det. Nyårshelgen smakade för övrigt otroligt bra. Fantastiskt trevlig nyårsmiddag med underbar meny och allt som hörde till. Nyårsdagen spenderades med fruarna, rock n' roll-burgare och tv-spel här hemma. Och gårdagen tillbringade vi i stallet. Det var dags för Dannys premiär i sadeln. Det gick över förväntan om vi säger så. Han till och med travade. Bildbevis finns längre ner. Dagen avrundades i Högdalen, där vi blev matade av Lillemor och Malin.

Nyårsafton 2010


  



  
  
 



Nyårsdagen




  
  


Stallpojken Danny Brown




   



Nu ska jag bädda ner mig i sängen och plöja igenom ett par avsnitt av Misfits, en serie som vi totalt fastnat i nu i helgen. I morgon väntar jobb i Solna centrum och gym.



RSS 2.0