don't turn your back on that fat cat.



Om jag vore en katt idag skulle det här vara jag. Jesus Kristus Benedictus vad gött att den här helgen är över. Har jobbat alldeles för många timmar och sovit för få. Vilket i och för sig resulterat i större pengapung och massor av skratt, men de sista timmarna idag var tunga. Därför har jag belönat mig med en stoooor kebabpizza, en lååång dusch och ansiktsmask. Snart blir det karameller och julmust i soffan framför en schysst rulle. Hinner nog klämma in två filmer innan det är dags att krama kudden igen. I morgon hoppas jag både det ena och det andra anländer med Posten. Och så är det dags att besöka vad som kan komma att bli mitt nästa hem.


till marielle.



Vad vill du göra med livets dagarna?


blue steel.



Jag är tillsammans med Zoolander. Haha!! Saknar dig älskling.


Fem dagar kvar!!


hjäääälp.

  

 

Hjälp!! Vad ska jag ha på mig på stundande gala?


Min beslutsångest får nog sätta ansikte på dagens i-landsproblem. Jag kan inte bestämma mig, alla ropar mitt namn så högt de kan. Skor finns att matcha alla olika fodral. Så nu behöver jag lite hjälp av er. Kom igen!!


saxofonen blir aldrig tråkig.



Jobbade igår, kom hem. Sov 6 timmar. Har jobbat 13 timmar idag så det blir inte mycket mer än så här. Är lite lagomt trött i huvudet. Nu väntar veckans avsnitt av Greys, sen är det dags att krama kudden igen. 17 timmar kvar på jobbet denna helg. Skål alla mina vänner som är ute och roar sig ikväll!!

Bara 6 dagar kvar nu baby!! WIIIE!!!


my goood.

SL - Stockholms lokaltrafik. Vilket kaos. Inga förseningar eller inställda tåg eller så. Kaoset orsakades idag av ingen mindre än mig själv. Mika Virvelvinden Paulsson. Först var jag på väg att springa över Elisabeth Tarras Wahlberg, ni vet hon kungliga-nånting-tanten med silverhår. Hon råkade stå i vägen vid St Eriksplan när jag insåg att mitt tåg var på väg in på perrongen. I samma veva som jag skulle ursäkta mig för att nästan ha lämnat klackmärken på hennes fina skinnskor tappar jag såklart mitt SL-kort. När jag böjer mig ner för att plocka upp kortet ser jag i ögonvrån att tåget stannat. Jag springer därifrån, fortfarande med böjd rygg efter att ha tagit upp kortet, utan att ursäkta mig. Förlåt Elisabeth. När jag väl hittat ett ledigt säte sätter jag mig ner med mitt söta pannband på sned och lyfter blicken mot personen mitt emot. Det var en väldigt spännande människa. Hennes utseende och blandning av olika stilar underhöll mig ända till hon klev av vid Brommaplan. Hon hade jättestort rött hår, ett sött pannband med en stor rosett vid pannan, ovanpå detta hade hon stora hörlurar (sådana där jättestora som man har när man spelar dator). Allt detta hade hon toppat med en pälsmössa. Och en nosring. Och inte att förglömma, en röd hindu-prick i pannan. Jag behöver nog inte berätta om mina svårigheter att sluta stirra. Jag vet att det inte är artigt. Förlåt till dig med. När jag slutligen kommer fram till Råcksta bestämde jag mig för att gå de två busstationer istället för att ställa till med kaos ombord på bussen också. Här blir jag mött av en kille som frågar efter vägen. Jag visste inte riktigt vart han skulle men pekade åt ett håll bara för att få komma hem. Förlåt till dig också, hoppas du hittade fram!! Ja, gott folk. Det var min eftermiddag det. Nu ska jag bada, dricka glögg och invänta min man för msn-dejt. Om en vecka blir det riktig dejt med massor av lyx.


hipp hipp hurra!!

Jag måste ju såklart komma ihåg att gratulera dessa två underbara krabater som delar födelsedag idag!!

Det är ingen vanlig dag, för det är Linda och Villes födelsedag.
Hurra hurra hurra!!

En stor kram till er båda!

   


busy busy.

Jag lever, men jobbar och står i som en liten Duracell-kanin. Fått en massa extra pass så nästa månad kommer det klirra extra gött i kassan. Känns bra med tanke på att det ska handlas julklappar snart!! Fem pass till på fyra dagar innan en ledig måndag. Sedan väntar ytterligare sex pass på tre dagar innan avresa till Danmark. Har en känsla av att den återstående veckan kommer susa förbi. Dags för arbete.

Woop woop.


nio dagar.



Danny kom just med världens sötaste idé för Köpenhamn. Love padlocks. Du är så söt!!

Nio dagar kvar.


glöggen heter blossa.



Jag vet. Det är lite tidigt. Men när jag sprang på denna underbara dryck på Hemköp idag, så jag var bara tvungen att ta med en flaska och ett paket Annas pepparkakor hem. Eftersom jag fullkomligt älskar glögg kommer detta nu vara min huvudsakliga föda fram till nyår. Läste även att årets upplaga av juleglöggen från Systembolaget är smaksatt av saffran. Mmm, det kan bli något det!!


skor ♥ skor ♥ skor ♥



 

Skor skor skor. Jag har hittat mina höstskor, ett par knästövlar! Man bara måste älska Scorett. Jag smet in idag och flanerade bland klackar i regnbågens alla färger och var fortfarande lite nere över det faktum att jag inte hittat några babies att pryda mina fötter med i höst. Men så lyfte jag blicken mot en hylla i hörnet av butiken. Och där stod dem och ropade på mig!! Lyckan var total. Lyckades även få med mig lite annat smått och gott hem. Jeans, sticketröja, vantar, pannband och presenter till både mamma och Marielle. Good times!!


love you longtime ♥



Today it's four months ago since I woke up with a terrible hangover from snaps in Dalarna. At that time all I could think of was a big glass of water. I didn't realise then that I had met the world's most wonderful man for the first time the day before. But I know that now. I'm so glad I found you, or you found me. And I look forward to many more months together with you. Love you always. ♥


och så en till malin ♥



Vi måste köpa en saxofon.


till lillemor ♥



Ha så kult på skolan!


nyhavn by night.



Det börjar pirra i min mage. Om tio dagar åker jag till Köpenhamn. Det låter ju kanske inte allt för farligt i era öron. Men om man heter Mika är det mycket som kan gå fel när man ska ut och åka själv. Addera en väldigt tidig avgång från Arlanda så ökar chansen för katastrof genast med 300 %. Bara det faktum att flyget går från Arlanda gör inte att oddsen för misslyckande direkt sjunker. Sist jag åkte dit missade jag terminalen jag skulle av vid och fick åka runt ett varv till med bussen. Men när (läs, om) jag väl kommer fram får jag slänga mig i armarna på min fina prins. Som idag för övrigt har gått med på att vi ska leta skor och annat kul när vi är där. Yeeey. 10 dagar, spring förbi nu!


♥ ♥ ♥



Halfway baby. It gets easier from here. See you in 11 days!!


skön söndag.



Jag är åter på hemmaplan efter en helgs äventyr i Stockholms söderförorter. Idag har Lillemor matat oss med vitlökstoast och vi har tittat på Sunes sommar. Det var kul. Vill passa på att tacka Bergmans för oerhörd gästvänlighet, frågesport och tilltugg under föregående kväll också!! I morgon väntar jobb, sen lurar tre dagars ledigt. Sweet!!


dagen efter dagen före.

Skön fest igår. Jag fick äran att bära en oversized Hawaii-skjorta och det serverades hotshots. Det här är vad jag ska ägna mig åt idag.

hej bloggään. vi ska på fäääst.

dsc03369 (MMS)

hej bloggään. vi ska på fäääst.


vi har bakat cupcakes.

dsc03366 (MMS)

vi har bakat cupcakes.


det finns bävrar i farsta.

dsc03365 (MMS)

det finns bävrar i farsta.


höstpromenad vid farsta strand.

dsc03363 (MMS)

höstpromenad vid farsta strand.


till danny från mika.

dsc03358 (MMS)

till danny från mika.


målarstuga.

dsc03357 (MMS)

målarstuga.


kärleksmiddag hos fruarna.

dsc03356 (MMS)

kärleksmiddag hos fruarna.


jag ser det snöar, jag ser det snöar.

dsc03355 (MMS)

jag ser det snöar, jag ser det snöar.


hmmm.



Hmm. Jag lyckades med det omöjliga att slarva bort min blogg idag. Ingenting verkar ju i och för sig omöjligt om man heter Mika. Men nu har jag hittat rätt på den och ordningen är återställd sånär som på ett tidigare inlägg av mitt vackra pärlplatte-verk. Dagens tolvtimmars-pass susade förbi då det var full sysselsättning från början till slut. I morgon väntar ett kort pass, 9-16. Sen är det helg!! Den har jag tänkt spendera med fruarna i Härliga Högdalen. Jag ser mjukisbyxor, höstpromenad, bakverk, Modern Family och doftljus framför mig. Det vore något det!


...



Ja, det får bli dagens visdomsord. Nu hoppar jag i sängen. I morgon väntar jobb 9-21.


wifeys, när ska vi gå?

dsc03345 (MMS)

wifeys, när ska vi gå?


det där med lika strumpor är inget för mig...

dsc03344 (MMS)

det där med lika strumpor är inget för mig. dags att tvätta?


ryanair.



Let me present to you, min nya bästa kompis vid namn Ryanair. På senaste tiden har vi spenderat mycket tid tillsammans. Jag känner lite hatkärlek till denne senaste i raden bästa vänner. Bra pris är den största fördelen. Mindre bra service, take-off från Skavsta och blir man hungrig ombord försvinner halva resebudgeten är nackdelarna. När jag tänker efter så är nog priset den enda fördelen. Men det har på sistone varit så bra att det vägt upp alla dåliga sidor. Sist jag åkte till London landade vi till och med 10 minuter för tidigt!! Smaka på den ni. Nu har jag precis bokat biljetter så att jag och min nya bästa vän åter ska sammanstråla i början av december då ännu en vecka i England väntar.


baby ♥



Bara ett till. Sen ska jag hoppa i sängen. Med en jättestor svart tröja på mig,
som luktar Daniel Brown.

Jag saknar dig!!


big pimpin.



Förresten. Min fantatiska päls har återvänt till mig. En gammal raritet från en tidig upplaga av Debenhams. Nu fattas bara ett par skinnhandskar, sen ska jag pimpa sönder stan sen. Hoppas jag hinner innan snön kommer, det ryktas ju att det vita guldet kan komma att börja falla redan i natt. Spännande!


high-five.



Idag kom uppenbarelsen!! Jag väntat i flera år!! Jag har äntligen kommit på vad jag ska bli när jag blir stor. Jag hoppar fortfarande jämfota när jag skriver detta, eftersom jag väntat på detta en längre stund. Jag har aldrig känt mig stressad för att jag inte riktigt vetat var jag ska vägen. Utan tänkt att det kommer till mig en dag. Och under tiden har jag provat på många olika yrken. Nu har det kommit till mig!! Det bästa är att jag blir kvar i Stockholm ett par år och kommer sedan ha hela världen som spelrum för framtida jobb! Det sjuka är att alla beslut jag tagit gällande arbeten hitills kommer till användning för mig nu. Måste vara ödet. Ödet har gjort bra saker för mig på sistone. Karma-kontot kanske börjar betala av sig? Och just det ja, jag har skaffat hemförsäkring idag också. Vuxenpoäng!! Inom en snar framtid ska pensionärs-Malin få hjälpa mig starta ett vettigt sparande också. Det var allt för idag.


drick INTE ginger ale.




Tisdag. Regn. Grått. Blåsigt. Kallt. Jobb. Ja, en dag de flesta hellre skulle ha stannat i sängen. Men jag skuttar glatt iväg till jobbet. För på jobbet tänker jag inte lika mycket och jag längtar inte lika mycket. Plus att när jag kommer hem har det gått ännu en dag och det betyder att vi är en dag närmare 5 november. Då är det dags att borda planet på Arlanda igen för att ta mig till Köpenhamn och möta min fantastiska pojkvän. Det ryktas om en tidig julklapp när vi är där. Wiiie!!


äntligen.



Idag ringde tillslut min läkare tillbaka. Som jag nämnde förut fick jag lämna lite blodprover när jag besökte henne sist. Dessa ville hon testa för allergier mot björk, päls, gräs och kvalster. Att jag då berättade för henne att jag aldrig lidit av någon allergi och växt upp på bondgård ville hon inte lyssna på. Jag berättade även att jag vid samma tidpunkt i fjol fått antibiotika mot mykoplasma men det ville hon heller inte riktigt ta in. Så ringde hon idag med resultaten. Inget visade på några allergier överhuvudtaget utan jag hade, hör och häpna, mykoplasma. Bakterier i magen som visar symptom såsom långvarig hosta. Detta med behandlas med, paus för trumvirvel, ANTIBIOTIKA!! Ha! Det är konstigt att man själv hinner ställa diagnos innan man får hjälp. Anyway, en tiodagars kur och jag är förhoppningsvis helt frisk och tillbaka i Zumba-rummet för framsteg på gymmet.
Jippie!!


chailatte, bråktal och medhavd tryffel.

dsc03340 (MMS)

chailatte, bråktal och medhavd tryffel.


laddar upp för ekvationer.

dsc03337 (MMS)

laddar upp för ekvationer.


the xx.

Nytt favoritalbum som spelas på repeat. Spelar ingen roll om jag åker tunnelbana, duschar, lagar mat eller sover. Fantastisk duo, The XX, från London. Eller är dem en trio? Eller var de en trio som blivit en duo? Ja, det var inte så noga. Lyssna och njut.
Efter att jag hackat färdigt Malins dator och så fort Malin slutat dansa till Sergeys saxofonspelande ska vi åka på café och räkna matte. Wiie, riktigt måndagsparty. Laters!

creepy.

Youtuba inte schizofreni alldeles innan du ska sova. Dagens tips från coachen!

breakdance i highvalley.

dsc03334 (MMS)

breakdance i highvalley.


spa-söndag.

dsc03333 (MMS)

spa-söndag.


tack marielle.



I am really hungry now, I could eat a cow.


-5 grader. premiär för vinterjacka.

dsc03329 (MMS)

-5 grader. premiär för vinterjacka.


SMS-inlägg


love ♥



Then there's you
Then came you
When I'm lost I look at my picture of you


epic sax guy.


Här har man arbetat och slitit på jobbet i nio timmar och när jag kommer hem möts jag av en nästan oförklarligt exalterad bror. Han ropar åt mig att komma in på hans rum och kolla på en sak. Där ligger han i sängen med världens största smile och trycker på Play. På tv-skärmen visas detta. Moldaviens bidrag i Eurovision 2010. Han var fullständigt tagen av hur denna man, Sergey Stepanov, näst intill utför någon slags sexritual med sin saxofon. Vad hände liksom? Jag kunde inte mer än stämma in i ett gapskratt!! Sergey är en ny idol!


ikväll hejjar vi på patrik.

dsc03328 (MMS)

ikväll hejjar vi på patrik.


doodle jump.



Just det ja, klickade ju hem en ny bästa vän idag. Ett par dagars intensivt umgänge med Apple-människor har gjort mig beroende. Snart är det jag som slår high score i Doodle Jump och Scooter XL.


brighton baby II.




Fredag kväll och tillbaka i verkligheten igen. Landade igår natt och har jobbat idag. Det har visst blivit ett himla flängande på mig. Det här var tredje gången jag var i England sedan slutet av juli. Och det blir bara trevligare och trevligare för varje gång. Denna gång fick jag se Brighton på riktigt och träffa nästan hela familjen Brown med vänner. Vi firade Dannys födelsedag med pompa och ståt. Thai curry-lunch hos syster Tina, skumpa och tårta, stackars Dan försökte till och med lära mig mixa musik, vi lagade lasagne, spelade Wii, drack öl och snurrade på en rullstol. Tack för ett par underbara dagar älskling!!

  

  

 

  

  



   


brighton baby.

Jag har det alldeles otroligt bra. Jag sitter i jordens största säng med en kall Stella i handen. Utsikten är inget att klaga på heller. Framför mig står det en man med hörlurar på huvudet och vickar sin fördelaktiga rumpa i takt till musiken samtidigt som han mixar Deadmau5 och Adrian Lux.

Bye for now. 

god natt ♥

Väskan är packad och klar. I morgon är det jag som sätter mig på planet till England igen.  
 Denna gång ska jag få träffa familjen Brown, dela ut paket och lära mig spinna skivor.       

WOOP WOOP!!! See you tomorrow darling!


sthlm beer festival.

   
   
   
   

2000 olika sorters drycker, gott sällskap och en citron. Vad mer behöver man?


friends.



Jag har en vän som heter Malin. Efter mitt senaste mobilinlägg som visade vår fajita-fest i lördags kontrade hon med detta. Som ni förstår är Malin lite konstig. Men Malin är också väldigt rolig, väldigt snäll och väldigt liten!

Jag vill även passa på att tacka Paul, Louise och Trinity för en underbar helg med underbar mat och underbart sällskap i Märsta. TACK!!

Mer bilder kommer från fredagens ölmässa kommer senare.


fajita-fest.

dsc03325 (MMS)

fajita-fest.


det finns choklad här också.

dsc03323 (MMS)

det finns choklad här också.


now we're doing mojitos.

dsc03322 (MMS)

now we're doing mojitos.


jag och homer simpson.

dsc03321 (MMS)

jag och homer simpson.


ölmässa i nacka.

dsc03320 (MMS)

ölmässa i nacka.


best there is.

dsc03313 (MMS)

best there is.


movienight with my precious.

dsc03312 (MMS)

movienight with my precious.


farbror doktorn.



Eller ja, fru doktor. Jag fick prata med en rysk, kvinnlig läkare i morse som insisterade på att kalla mig Pia hela tiden. Hon kunde inte se några konstigheter i varken hals eller lungor men tyckte det var märkligt att jag ändå lider av någon slags tuberkulos-hosta. Så jag fick lämna lite blodprover som jag hoppas de hittar något i så jag får lite medicin. Men lite hosta är ju inget att deppa ihop över. Jag har det oförskämt bra ändå. Nu ska jag till exempel äta en fantatisk frukost och ta ett bad innan jobbet. Ikväll får jag sällskap i sängen. På fredag ska vi på ölmässa och resten av helgen ska vi spendera hos mästerkockarna Paul och Louise i Märsta. Och på tisdag flyger jag till England.
Life is good!


love is in the air.



Idag har jag jobbat. Det gick bra. Har varit borta från stället över en vecka men inte mycket nytt hade hänt. Jag har även bokat en läkartid efter många och långa påtryckningar från fruarna. Så i morgon hoppas jag få ett svar på min mystiska hosta så jag kan börja träna igen. Jag saknar gymmet och min nya förälskelse - Zumba. Efter läkarbesöket är det dags för mera jobb, sen åker jag mot Arlanda för att möta Prince Charming igen. Denna gång får vi njuta av varandras sällskap åtta dagar i rad med ett litet upphåll över natten på måndag, då han åker hem på måndag kväll och jag åker över på tisdag eftermiddag för att fira hans födelsedag. Känns som att oktober är en lyxig månad.

Vi ses i morgon hjärtat!!


lazy monday.

 

När jag slog upp mina blå idag stod klockan på 12.20. Jag blev lite lätt chockad men efter den gångna helgen var nog sömn det jag behövde mest. Efter frukost blev jag lite lätt uttråkad så vi begav oss till Vällingby. Där lyckades jag dra kortet på både Kicks och Lagerhaus. En fantatisk parfym från Björn Borg, en ansiktmask från älskade Formula, doftljus och förvaringslådor fick följa med hem. Väl här hemma klickade jag hem lite smink från England, spännande!! Apropå England så fick jag ett glädjande sms därifrån idag. Min prins från Brighton ville inte vänta till torsdag så han bokade om sina flygbiljetter till onsdag. Så nu får vi över en vecka tillsammans nästa gång vi ses. Thanks baby, see you in two days!!


tiden går fort när man har roligt.

Jaha, då var helgen redan över. Och fort gick det. När vi återvände till Arlanda idag för vårat avsked kändes det som att det var igår morse jag var där och mötte min förtjusande karl. Men över 75 timmar hade hunnit passera. Dessa timmar har fyllts med massor av roliga saker. Torsdagen började med ett kramkalas jag inte sett maken till när han äntligen kom gåendes genom dörren för Arrivals på flygplatsen. Vi åkte därefter hem till storebror Paul med fru och dotter i Märsta. Där bjöds det på lyxlunch, älgstek med kantarellstuvning och vin. På en torsdag!! Tack så hemskt mycket!! Efter några timmars skönt häng i soffan satte vi oss på tåget hem till oss. Här spenderas vi kvällen framför tv:n med de fantastiska engelska superchipsen med salt and vinegar-smak från Walkers. Fredagen kom och vi hade bokat in spa-kväll. Det dracks bubblig champagne och badades i bubbelbadkar. Härifrån fortsatte vi till Harry B James för en klassisk fredagskväll med bärs, järn och himmelsk rockmusik. 


  
   

Jag måste erkänna att vi inte var de piggaste människorna vid liv på lördag morgon. Men det botade vi med lunch och Wayne's coffee i Vällingby. Sen bar det av till fruarna i Högdalen för uppladdning inför Axwell. Danny fick lära sig vad dance-off innebär och hur man spelar Kungen för att få i sig så mycket fulöl på så kort tid som möjligt. Klockan slog 23 och vi satte kurs mot Münchenbryggeriet. Spelningen var helt underbar, ända tills ljudet gick åt helvete. Och brandlarmet gick igång! Ljudet kom igång igen och vi stuffade vidare. Innan hemgång hann vi med att trycka en utsökt burgare vid Nacka-bussarna, den rekommenderas varmt!!

  
  
  

Idag, söndag, har vi inte varit allt för produktiva. Vaknade vid 11, steg upp och åt frukost. Återvände sedan till sängen och kollade på film till 16, då det var dags att röra sig mot Arlanda. Dan the man har precis landat hemma i England. Jag saknar dig redan älskling!! Dagens avsked var dock inte allt för jobbigt då han återvänder redan på torsdag. Tack för en underbar helg fantastiska fruar och boyfriend.


RSS 2.0