tiden går fort när man har roligt.

Jaha, då var helgen redan över. Och fort gick det. När vi återvände till Arlanda idag för vårat avsked kändes det som att det var igår morse jag var där och mötte min förtjusande karl. Men över 75 timmar hade hunnit passera. Dessa timmar har fyllts med massor av roliga saker. Torsdagen började med ett kramkalas jag inte sett maken till när han äntligen kom gåendes genom dörren för Arrivals på flygplatsen. Vi åkte därefter hem till storebror Paul med fru och dotter i Märsta. Där bjöds det på lyxlunch, älgstek med kantarellstuvning och vin. På en torsdag!! Tack så hemskt mycket!! Efter några timmars skönt häng i soffan satte vi oss på tåget hem till oss. Här spenderas vi kvällen framför tv:n med de fantastiska engelska superchipsen med salt and vinegar-smak från Walkers. Fredagen kom och vi hade bokat in spa-kväll. Det dracks bubblig champagne och badades i bubbelbadkar. Härifrån fortsatte vi till Harry B James för en klassisk fredagskväll med bärs, järn och himmelsk rockmusik. 


  
   

Jag måste erkänna att vi inte var de piggaste människorna vid liv på lördag morgon. Men det botade vi med lunch och Wayne's coffee i Vällingby. Sen bar det av till fruarna i Högdalen för uppladdning inför Axwell. Danny fick lära sig vad dance-off innebär och hur man spelar Kungen för att få i sig så mycket fulöl på så kort tid som möjligt. Klockan slog 23 och vi satte kurs mot Münchenbryggeriet. Spelningen var helt underbar, ända tills ljudet gick åt helvete. Och brandlarmet gick igång! Ljudet kom igång igen och vi stuffade vidare. Innan hemgång hann vi med att trycka en utsökt burgare vid Nacka-bussarna, den rekommenderas varmt!!

  
  
  

Idag, söndag, har vi inte varit allt för produktiva. Vaknade vid 11, steg upp och åt frukost. Återvände sedan till sängen och kollade på film till 16, då det var dags att röra sig mot Arlanda. Dan the man har precis landat hemma i England. Jag saknar dig redan älskling!! Dagens avsked var dock inte allt för jobbigt då han återvänder redan på torsdag. Tack för en underbar helg fantastiska fruar och boyfriend.


Kommentarer
Postat av: danny brown

time does go fast when your having fun, thanks to everyone for a great weekend especially you mika who i love and miss so much , but only a few days and we'll be back together :) <3 puss och kram !

2010-10-04 @ 00:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0