vintermys.

















Jag följde med syrran en sväng till stallet idag innan jobbet. Hur mysigt som helst, om än lite kallt. Men hon utrustade mig med ordentliga kängor så jag kunde smyga runt och ta lite kort medan hon red. Jag blev duktigt sugen på att hoppa upp själv men det får vänta. Om två veckor har en viss engelsman lovat att han ska sitta upp och rida. Hans kontringsfråga när jag frågade om han skulle våga var: - Hur svårt kan det vara? Jag lovar att ta med mig kameran och svara på den frågan i bilder! Nu är det snart dags att släpa fötterna mot sängen. Bara två dagar kvar!!


mjau mjau mjau.



Just three days left honey!!


rusningstrafik.

 
 

Ja jäklar. Vilken dag. Fort har den gått också. I morse åkte vi till Järfälla för att kidnappa pappa för en shoppingtur. Brassade dit i bilen med Rally-syster. Slängde in pappan i baksätet och begav oss mot Sollentuna. Efter lunch och inhandlande av en klänning och en kofta började avgångstiden för hans tåg närma sig. Han tyckte såklart att det var en fin idé att köra in honom till T-centralen. Marre gav tummen upp så vi satte oss i bilen och susade iväg mitt i rusningen. My lord, vad mycket bilar. Vart kommer alla från? Resan in mot stan gick som en dans på rosor men att ta sig därifrån var en annan femma. Efter en vändning i trång återvändsgränd och hög puls på Kungsholmen hittade vi Posten i Ulvsunda och bytte Marielles lapp mot ett riktigt körkort. Kom just hem och har slängt i mig ett par äggmackor. Nu åker de svarta tajta på. Snart dags att bege sig mot stan, gymmet och spinning igen. Innan den här dagen är slut har jag gjort Råcksta-Järfälla-Sollentuna-Bromma-Råcksta-Odenplan-Råcksta. Hej.


vi kidnappade pappa till Sollentuna C för ...

img_0458 (MMS)

vi kidnappade pappa till Sollentuna C för lunch.


världens bästa första advent.



När vi kommit hem från jobbet idag knackade det på dörren. Där stod pappa, Marielle och lilla Kajsa!! Idag är världens bästa första advent, eller bara världens bästa söndag, eller dag. Att hon bestämt sig för att flytta hit har ju inget med första advent att göra. Sjukt kul är det i alla fall. Stallplats på Ekerö är fixat så nu blir det nog till att leta fram ridbyxorna igen! Vi har redan hunnit med premiärturen i bilen också. Var nyss till Järfälla och adventsfikade hos farfar. Stolt storasyster i passagerarsätet!! Kvällen till ära ska vi dela säng och skvallra. God natt!


ett glas rött och julklappsinslagning förg...

img_0444 (MMS)

ett glas rött och julklappsinslagning förgyller min söndag.


första advents-spa.

img_0439 (MMS)

första advents-spa.


hela dan får hon arbeta, hon får jobba, hon får streta...

Jag måste ju erkänna att dessa jobbhelger inte är det roligaste jag vet här i livet. Då är det bra att man har världens sötaste pojkvän som planerar roliga saker så man har något att se fram emot. Idag har han styrt upp planer om London Eye och skridskoåkning nästa lördag. Det här med att åka skridskor i en julpyntad storstad, som man gör på film, är faktiskt lite av en flickdröm jag haft i alla år. Om en vecka besannas den. Tack älskling!!




See you in five days!! ♥


down on me.



Låååång dag. Är sjukt trött nu så mr. Keenan Cahill får stå för underhållningen. Jag ska försöka få mina skinkor att sluta skaka från dundertimmen på gymmet idag så jag kan sova. Jobb 12-21 i morgon. Jag har fått tillåtelse att viga fyra timmar till MacGuyver-sysslor. Hepp hepp!


eat pray love.

Se den! Filmen alltså. Jättesöt. Jag blev kär i Italien. Danny Boy har lovat att vi ska åka. Han kan italienska. Han är söt den där engelsmannen. Honom är jag också kär i. Idag har vi varit tillsammans i fem månader. Det är helt otroligt vad tiden har gått fort och hur mycket vi hunnit med redan. Jag har varit i England tre gånger, han har varit hit tre gånger och så har vi varit i Köpenhamn. Det blir några mil i luften men det är det lätt värt!!

 

LOVE MY BABY ♥



Nu måste jag sova. Alarmet ringer om sju timmar. Då väntar hemligt uppdrag, gym och jobb.


tjuvsmakar juleglöggen och skriver önskeli...

img_0383 (MMS)

tjuvsmakar juleglöggen och skriver önskelista till tomten.


amore de tatuering.



Victory!! I made it!!

Och det gjorde inte alls så ont som jag trodde. Jag fokuserade blicken på hylla med skräp och 20 minter senare var det klart! Väntan och förberedelserna var värst. Jag skakade som ett asplöv när killen skulle raka håret i nacken. Han frågade om det var min första och jag svarade:

 -Yes it is, that's why I'm sweaty...ehhh, nervous. Sorry.
.

Men slutet gott, allting gott. Nu ska jag bara vänta ett par timmar och sedan ta av bandaget och granska resultatet.


äventyr.

Ja dra på trissor. När man ger sig ut på äventyr i ett snöchockat Stockholm med Lillemor händer det grejer. Vi hamnade hos tatueraren på Söder och inom 5 minuter hade jag fått en tid. I MORGON. Jag fattade inte riktigt vad som hände. Var nervös redan när vi klev in och såg ett hårt muskelberg bli tatuerad i en stol i ett hörn med en skymt till en tår i ögat. Det fanns ett vardagsrumsbord med inbyggd strippstång också! Killen i kassan snackade med Lillemor och jag sköt fram bilden på min tass jag vill tatuera. Killen tittade, rådfrågade en kollega och gav med grönt ljus. Han kikade en snabbis i kalendern och sa att de hade drop-in tider i morgon. Jag tappade hakan och Lillemor svarade glatt : -JAAA!! Vi kan i morgon efter 14.00. Så där har ni det, mina damer och herrar. I morgon kl 15.30 blir jag av med min tatueringsoskuld. Sitter hemma i mitt rum och äter kall korv med senap på och dricker öl i hopp om att nervositeten ska släppa. Det hjälper inte men det är gott. God natt.


Oh my god. It's gonna happen.

img_0351 (MMS)

Oh my god. It's gonna happen.


hälsar på Lillemor på skolan.

img_0348 (MMS)

hälsar på Lillemor på skolan.


brrrrr.



Sådana här dagar är det skönt att vara ledig. När jag tittade ut genom fönstret i morse försvann mina planer på att träna. De 5 kilometrarna från igår bidrar även med en liten darrande känsla i benen. Så jag drog på mig morgonrocken och tofflorna och masade mig till soffan. Här sitter jag fortfarande kvar. Sörplar kaffe och tittar på Oprah. Men snart är det dags att göra sig i ordning för äventyr med Littlemother i eftermiddag. Vi har planer som innehåller en tatuerare.


åre.


Heeeej mitt vinterland!! Bokade just biljetter till Åre/Östersund. Danny har aldrig sett en skoter eller stått på ett par skidor/snowboard, detta kommer bli spännande. Jag längtar!! Så Linda, den 28:e januari kommer vi till Östersund och vill ha middag!


julpynt.

   

Jag överlevde springturen i mörkret och när jag kom hem kunde jag inte hålla mig. Det blir ju mörkt redan klockan 16.00 nu vilket är lite deprimerande så julpyntet och alla dess ljuskällor åkte fram! Vet att det är lite tidigt men det är ju första advent i helgen och jag jobbar, så jag tänkte att det var lika bra att tjuvstarta. Till och med julgranen åkte fram i ett svep. Men nej, jag har inte pyntat den helt ännu. Och ja, lila är min favoritfärg!


Kul. Det blir kolsvart om en halvtimme! Vä...

img_0336 (MMS)

Kul. Det blir kolsvart om en halvtimme! Vända hemåt? ALDRIG!!


lanvin ♥ h&m.



Oj oj oj. Stora nyheter. H&M:s nya kollektion är redan slut. Folk köade halva natten. Men för vad? Jag hittade ingenting som föll mig i smaken direkt. Det fanns blyga två par skor. TVÅ PAR. Fula var dem också. Nej du Lillemor, kom igång med ditt på riktigt nu så vi får se någonting snyggt snart!!

Nu åker de svarta tajta och springa-fort-som-fan-skorna på igen. Har planer på att besöka gymmet i morgon så idag blir det  workout på hemmaplan. So long!


uuuuffie.



Fyra underbara dagar. Vi hann med Ikea och Dannys första negerboll på fredagen. Hjälten bar hem 35 kg bord och stolar på huvudet medan jag och mamma svansade efter med matta och lampor. Hade bokat bord på Supper men vi avbokade och skruvade bord i hemmets ljuva vrå istället. Vi kollade även på mästerverket Rockn'Rolla. Lördagen spenderades på Dubliner med Paul, Louise och Trinity. Drack några pints och planerade nyår. Sedan fortsatte vi till biografen och kikade på Due Date. Efter filmen blev det en snabbis på Supper för att inta världens godaste hallon-mojitos och sedan hemfärd. Söndagen spenderades här hemma i casa de Råcksta. Det spelades Guitar Hero och lagades enchiladas. En toppenhelg på alla tänkbara sätt. Thanks baby!!


 

  



  



 

  






baaaaby ♥



Miss my baby already!! Tiden går som vanligt på tok för fort när vi äntligen får vara tillsammans. Nu sitter jag här efter att ha jobbat ett kvällspass. Min man har landat på London-Gatwick och tagit sig hem till Brighton redan. Men nästa fredag är det jag som sätter mig på planet och beger mig till London! Wiiiie!!


Vi hamnade på Supper i alla fall.

img_0311 (MMS)

Vi hamnade på Supper i alla fall.


Nu finns vi i Stockholm också!

img_0306 (MMS)

Nu finns vi i Stockholm också!


Fredag kväll. Vi avbokade middagsreservati...

img_0294 (MMS)

Fredag kväll. Vi avbokade middagsreservationen på Supper för årgångsvin och monterande av Ikea-möbler på hemmaplan.


Danny's having a Brown-ball at Ikea.

img_7874 (MMS)

Danny's having a Brown-ball at Ikea.


10 timmar.


Snabbe Svarten



Satsade på lång sovmorgon och löpning på hemmaplan istället för tidig uppstigning och löpband på gymmet idag. Upptäckte mycket roligt. En begravningsplats och ett krematorium näst gårds. Hittade även en hel del elljusspår och en jättestor hundrastningsplats. Ett helt fält!! Jag vill ha min hund. Nu, nu, nu!! Men nä, nu är dags för arbete.
 

   

 


mjjaaaaauuuu.



Sista natten i ensamhet innan en lång helgs kelande! I morgon anländer min man på svensk mark igen. Vi har försökt planera så lite som möjligt denna gång. Men om jag känner oss rätt kommer det bli en massa rännande hit och dit. Min andre hälft har ju en förmåga att vakna klockan hundra på morgonen och när han väl råkat väcka mig känns det som slöseri med tiden att ligga kvar. Så vi brukar få rätt mycket gjort. Men denna gång har jag lagt in VETO på att inte kliva upp ur sängen före 12.00. Får se hur det går med den biten.

Jobbet då? Jo, det rasade förbi i en himla fart idag. Hade möte, fick leka MacGuyver och hade sedan en introduktion hela kvällen. Fint som snus!! I morgon väntar löpning och mitt sista kvällspass för den här veckan. Sen bär det av mot centralen för att möta upp Danny Boy.

Mjjaauu mjjaauu mjjau mjau mjjaauu.


he's back and he's black.



Jag får ju som sagt inte nog av den här mannen. Sergey for president!! Vill ha 3:e mars nu så jag får dansa som utlovat.

Anyhow, tisdagen har sprungit förbi. Började med att städa förråd och dricka kaffe. Rantade runt som en liten duracell-kanin och lyfte lådor trots träningsvärken från helvetet. Fortfarande fascinerad att man kan träna muskler man inte visste fanns av att skaka rumpa. Ytan i vardagsrummet blev i alla fall fri, så nu inväntar jag lön och ett besök hos Kamprad. Laddade förresten hem Ikea-appen idag. Fantastic. Har sparat en liten inköpslista nu. Efter städ följde arbete och möte med chefen. Jag blev tilldelad små roliga uppdrag som innebär användande av slagborr och annat. Det ni!! Nu är jag hemma och har värmt upp med mig äpple- och kanelte. Dags för veckans Gossip Girl, spänningen är hög! Fick just ett litet meddelande från min darling också. Han sitter för tillfället hemma i Brighton och borrar på nästa hänglås. Så nu i helgen ska Stockholm få sig en liten kärlekshälsning också!

Det var allt för idag mina damer och herrar. Puss på er.


it's getting closer.



See you in about 60 hours!! ♥


iphone saves lives.

Här följer en demonstration om hur det är att vara tillsammans med en man i ett annat land.




Mr Browns says:
Hey honey!! I just beat you highscore, lol! What are you up to princess?


Mika says:
Heeej baby!! I'm out having this fantastic kebab-tallrik. Mmmmnamnamanm.


Mr Brown says:
 You got me all hungry. I ordered in some thai food. Yummy!


Mika says:
That's good honey! I just got home again. Put a facemask on and listening to some music. Good times! How was your food? Time for bed soon. Miss you loads!!


Mr Brown says:
Lol, you look pretty as always! Food was great. I'm having a relaxing bath, then i'm off to bed as well. Miss you too babe!! Just a few days left now!! <3


Mika says:
Heeej cutie! Yes, i'm gonna start counting the hours!! I'm ready for bed now honey. Sov gott!! Puss och kram. Love you always <3


Mr Brown ringer upp och säger god natt!




waka waka.

Tiden för Zumba kom. Den gick och vi överlevde ännu ett pass av spansk martyrdans i hissnande fart. Hon är hård fröken Hernandez, men jag gillar det!! Man vågar knappt dricka vatten för ser hon en skriker hon: -VAAAAMOS!! Skaka rooompa! Idag försökte hon lära Malin att skaka på höfterna genom att säga åt henne att jucka i cirkel. Extremt roligt att få bevittna!! Hon är hård men rättvis. Och glad förstås. Hon säger att man ska göra allt med ett leende, annars är det ingen mening att komma. Annars har dagen bjudit på vinterstädning av balkongen och planerande av matplats i vardagsrummet. För tillfället har vi bara ett barbord att sitta vid i köket och jag vill kunna bjuda fler än vad som får plats där till middag och fest! Snart så!!

Och så fick ju frugan jobb idag. GRATTIS!!


loves it.

   

Jag stämde precis gitarren med hjälp av min iPhone. Aaaamazing!! Underbara lilla uppfinning! Nu du Malin, ska du snart få höra lite Crash Test Dummies. Mmmmm mmm mm mmm.


♥ ♥ ♥



Om ungefär 90 timmar, om man litar till min geniala huvudräkning (vilket inte alltid är ett helt säkert kort), landar min älskling för en lång helg i varandras och andras sällskap. Finmiddag, ölhäng, fransk electro-pop med mera står på agendan. Saknar dig!! 


leeeedig.

Jobbhelgen har passerat. Hallelujah! Klockan 16.oo stämplade jag ut. Välkommen ledighet!! Hittills har jag hunnit vinka av min fina syster som lämnade oss idag och satte sig på tåget mot Skåneland, vi hann med fin avskedsmiddag på fyra stolar mitt på golvet på t-centralen. Jag har även städat rummet från golv till tak och ska nu hoppa i duschen och tvaga mig. Den lediga morgondagen ska firas med sovmorgon i den nybäddade sängen och sedan ska jag hoppa ner i de svarta tajta och bege mig mot gymmet för att svettas och skaka rumpa påjagad av miss Hernandez.

  

Kom tillbaka snart. Det blev tomt här nu!! ♥


catgroove.



Hemma för att dyka ner en sväng bland lakanen. Klockan ringer 07.00 i morgon igen. Så det är bara att borsta till sig och göra sig klar för att insupa skönhetssömnen. När jag blir stor och inte jobbar dygnet runt ska jag lära mig dansa!


i love my camera.

   



Kajsa hälsar.


GRAAAATTIS!!!



Det har ju hänt mer grejer här förresten. Syrran har ju gått och blivit vuxen på riktigt. Hon klarade körkortet igår!! GRATTIS!!

Du är bäst, ingen protest.


LISSIE.

  

Det har hunnit bli fredagkväll och jag har dragit av elva timmar på jobbet idag. Vad har hänt sedan sist då? Jo, i onsdags var jag och Malin på Debaser för att gunga med till softa toner från Lissie. Oj, vad vi stuffade!! När hon var färdig på scenen fick jag och Malin för oss att dricka tequila för gammal vänskaps skull. Detta medförde såklart att vår stuffar-kväll eskalerade lite. Vi fortsatte till Riche och var sedan på väg vidare när vi faktiskt insåg att det var dags att åka hem. Under hemresan bestämde sig dessvärre min telefon för att hoppa ur min ficka och köra bortamatch. Världen föll såklart samman när vi kom fram till Vällingby och vi insåg detta faktum. Men som var hittade underbara Malin ett nummer till SL:s garage och vi fick bekräftat att min älskling befann sig där. Detta är anledningen till varför gårdagen spenderades med långmila äventyr i Spånga. Vi fick åka privatbuss, träffa coola busschauförrer och läsa finska böcker. Slutet gott, allting gott! Telefonen är tillbaka i mina händer och nu släpper jag den aldrig. Det är som sagt fredagkväll så nu är det dags för veckans Vampire Diaries. Sen väntar bingen, drar av ännu ett 13-timmars pass på jobbet i morgon. Blev beordrad till morgonpasset nu på kvällskvisten. Pengar rullar in som de ska, det går bra nu!!



på äventyr i Spånga.

img_0169 (MMS)

på äventyr i Spånga.


Så fint så jag dör!

img_0148 (MMS)

Så fint så jag dör!


livets små pratstunder.

Igår kväll innan vi skulle sova låg jag och Malin i sängen och diskuterade livets gång. Vi kom av någon outgrundlig anledning in på Disney-filmer och började rabbla upp några. Malin ser lite bekymrad ut och säger:
-"Jag har stora svårigheter för att inte säga Alice i underlivet. Det liksom låser sig."
Jag börjar såklart gapskratta men då vill hon att jag ska prova själv.
-"Kom igen, prova. Hej, jag skulle vilja beställa sex biljetter till Alice i underlivet. Det går ju inte att säga på något annat vis."
Just another day in Högdalen!! Nu blir det frulle och mys i ruskvädret. Ikväll ska vi dricka martini och lyssna på Lissie på Debaser.
And when I'm alone with you, you make me feel and you make me feel.
When I'm alone with you, you are the one and you are the one.

Remind me of home when you're around me. 
The next time you leave don't go without me. 
No, don't go. N-no. Yeah!

Glassfest och pillow-fight i Högdalen. Mal...

img_0130 (MMS)

Glassfest och pillow-fight i Högdalen. Malin har blivit moster, hipp hipp hurra!!


Snön är här. Hit me!!

img_0125 (MMS)

Snön är här. Hit me!!


051110-081110

Köpenhamn ♥



   



  



  



  



  



  



  



  



   



Thanks for everything honey!





myspys.



 

I brist på en varm och gosig famn att mysa i framför tv:n köpte jag dessa sötnosar att sätta på fötterna för att höja mysfaktorn. Så nu ska jag bädda ner mig med en kopp te och kolla igenom helgens serier. Saknar den där famnen redan dock!! Men denna gång behöver jag bara väntar 10 dagar innan det är dags för nytt kramkalas.

Bilder från helgen kommer i morgon.


i'm the luckiest girl in the world.



  

Jag är tillbaka efter en fantastisk helg i Danmark. Köpenhamn hann bli till en av favoritstäderna på fyra dagar. Detta beror nog på mest sällskapet men även den utsökta maten, fina omgivningarna och den behagliga storleken är bidragande faktorer. Inte nog med att min alldeles egna engelska gentleman fixat ett supergulligt hänglås med våra namn och datum ingraverade som vi hängde på en av broarna. Han hade även med sig en tidig julklapp. En systemkamera!! Och vi gick till ett zoo så jag fick se livs levande giraffer!! Jag börjar vänja mig vid att bli överöst med all denna romantik och överraskningar. Jag känner mig så lyckligt lottad som har dig älskling!

LOVE YOU ALWAYS!!


hej då bloggen, vi ses på tisdag.

Nu så är jag äntligen packad och klar. Väskan står redo i hallen och om 6 timmar ringer klockan för avfärd. Aldrig någonsin har tre veckor varit så långa. Men nu är väntan över och jag kan knappt sitta stilla! Vet inte riktigt hur jag ska kunna sluta mina blå och sova. Vi har inga större planer för helgen. Förutom intag av god mat och dryck, långa sovmorgnar och champagnefrukost!! Förhoppningsvis lyckas jag lura med karln att titta på lite elefanter och vandra i Söndermarken såsom Winnerbäck gjorde. Ha det fint alla!!

See you tomorrow baby ♥


mora träsk och giraffer.

Vem har tagit min kexchoklad? Vem har tagit min go'bit?
Vem har tagit min kexchoklad? Det här var inget roligt!!



Riktig höjdarlåt! Mora träsk kan det där med musik dem. Morgonpasset avklarat, nu ska jag rocka loss sista timmarna innan en veckas ledighet och kramkalas i Köpenhamn!!


Tredje gången gillt med detta fotograferan...

img_0066 (MMS)

Tredje gången gillt med detta fotograferande. Måtte det bli rätt nu då. Ni som läser tittar säkert  på bilden och tänker "Oj, vilken fin höstdag!!". Men ack så fel ni har. Ishavsvindarna blåser svinkallt och jag är oerhört glad att jag slängde på mig snowboardjackan i all hast i morse. Ska det vara kallt vill jag ha snö också! T minus 8 timmar!! Peace.


meeen.

Haha, det där med att blogga med den nya super-telefonen går ju sådär för min del. Lyckas inte få bilderna åt rätt håll. Nytt försök i morgon!! Dags för sängen. God natt!! ♥


Såhär ser vi ut efter 11 timmar på jobbet....

img_0058 (MMS)

Såhär ser vi ut efter 11 timmar på jobbet. Känner oss lite halvt upp och ner efter fem timmars möte efterföljt av sex timmars arbetspass, men förhoppningsvis är vi rättvända den här gången. När vi kommit hem är det hög tid att fylla den där väskan som fortfarande ekar tom, njuta av en snabb kopp te och sedan åter till sängen. Ett dubbelpass kvar i morgon innan välförtjänt ledigt i en vecka!!


Ett försök till mobilbloggning i blåsvädre...

img_0051 (MMS)

Ett försök till mobilbloggning i blåsvädret. Om ni ser detta så fungerar det tydligen. På bilden ser ni mig och min kära mor som väntar på tåget som ska ta oss längs den gröna, sköna linjen mot jobbet.


♥ sweetie ♥






See you in about 60 hours honey!!


snooorungar.



När man har jobbat tretton timmar detta det roligaste som finns. Nej, nu ljuger jag. Man behöver inte vara utarbetad för att tycka detta är kul. Jag hade nog skrattat ihjäl mig i vilket fall!! Fantastiskt roligt program. Älskar att Frälsningsarmén är med också. Nåja, idag har jag inte hunnit med så mycket mer än jobb, veckans Gossip Girl och detta förträffliga humorprogram. Nu är det hög tid att börja packa min väska för fredag, då jag vet att jag kommer ångra mig vad gäller kläder och skor ungefär 15 gånger innan det är dags för avresa. Sen är det dags att hoppa i sängen. Planeringsdag på jobbet i morgon, vilket innebär en långkörare. 10.30-21. Kippis!!


guds gåva.



Gudagåvan har anlänt. Jag avgudar numera Steven Jobs och kommer göra allting han säger åt mig. Hur har mänskligheten klarat sig innan detta lilla mirakel? Anyhow, haft en lugn och skön ledig måndag. Var till Vällingby en sväng och köpte en ny kabinväska. Känns skönt att ha när man flänger runt Europa minst en gång i månaden nuförtiden. Resterande tid av dagen har gått till att lära känna min nya vän. Mina planer för resten av kvällen är att slänga upp fötterna på soffan och titta på film, testa nya Häägen-Dazs-glassen och ladda inför veckans arbete. Operation sex pass på tre dagar inleds i morgon bitti klockan 08.00. Puss och kram på er alla!


RSS 2.0