It's Ron Burgundy?



Hahaha. Det borde tillhöra allmänbildning att se denna film. Bland det absolut roligaste jag varit med om!!


skrattfest

   

   

   

De senaste 30 timmarna har varit de roligaste på länge!! Det började med riktig matlagningskonst och fin-vin i casa del Mika och slutade med junkfood av världsklass i Högdalen. Kvällen bjöd på jättehög musik, pojkar med för stora rumpor i för små chinos, järn, Sean Banan, Malin-ragg x 5, svanhopp, chipsätande på marken, music-quiz på iPhone. Det hände så mycket på så kort tid att vi var tvungna att reda ut allt över en frukost för kungar i morse. Oboy, marmelad-mackor och äggröra i sängen. Sedan vidare mot Skärholmen och shopping/fika. Skrattnojan efter den kladdkakan var ju inte att leka med. "Var det romantiskt? Plöjde han din åker?" citat Malin, 163 år gammal när jag berättar om vad jag gjorde på Alla hjärtans dag. Skratten fortsatte hemma hos Lillemors söte far. Det bjöds på god mat och vatten. Och gott sällskap. Nu har jag suttit 53 minuter på tunnelbanan för att ta mig hem från den här festen men det var det värt.


dagen efter kvällen före



Vilken kväll. Vi drack järn och dansade med maffian. Life is good.


kbk



Fuck fredagsmys. Nu drar vi ut. Ses på Ambassadeur!


fredag



Idag blev jag kär. Igen. Jag hittade en tavla till vardagsrummet idag. ÄNTLIGEN! Det är New york-tema och massa coola färger. Mycket bra! Det börjar ta sig här hemma nu. Den röda tråden är lila. Allt börjar falla på plats och det finns mycket lila. Hittade en liten anslagstavla i griffelfärg till köket också. Där kan man skriva snälla saker eller vad som står på dagordningen. Gud så civiliserat.

Nu ska jag parkera mig vid köksbänken och slänga ihop en liten mangosalsa. Mina ladies kommer snart över på en liten celebratory vårfest. Plusgraderna har infunnit sig och det firar vi med grillad halloumi i pitabröd (ja, jag har köpt en engångsgrill för att få den rätta känslan) sallad och bubbel-rosé. Riktig sommarmat!


   


what?



8.2 på imdb. My ass. Skitfilm av rang. Haha, skrattretande dålig faktiskt.


loooove



Nya babies. Kunde inte hålla mig. Jag provade höger sko och den bara gled på. Var tvungen att be om den andra. Och den gled lika galant över foten och jag fick ståpäls. Struttade runt lite i affären och blev kär. Så de fick följa med hem. Jag har givit dem öm omvårdnad med impregneringsspray och de har nu fått tagit plats i mitt vitrinskåp på väggen! Kanske blir en premärrunda i dem i fredagsnatten.

   

Hittade också ett par sjukt cleana solbrillor, 2 grymma klockor och mina favvo-tuggisar i hela vida världen!


Nu ska här städas inför morgondagen. Fruarna kommer på besök. Det blir halloumi, vino shitto, kanske lite 90-tals dängor och en liten utgång.


4 år



Ikväll firar syrran och de små där hemma 100-dagars! Fick gå långt bak i bildarkivet för att hitta denna bild. 4 år sen nu, my god, tiden går fort när man har roligt. Vilken kväll dock! Lillemor, kommer du ihåg?


man får inte svära...

...MEN oj, vad sugen jag blev på det nu. Bra dag blev plötsligt mindre bra dag då jag blivit beordrad att jobba natt i natt. Alla mina planer för dagen gick i stöpet. Så det blev till att tänka om. Promenad med Douglas the dog + gym fick bli 5 km jogging med jycken i släptåg. Filmkväll med Danni fick strykas då jag ska infinna mig på arbetet kl 20.45 ikväll. Betvivlar att jag kommer lyckas somna och ladda batterierna så det blir väl till att hålla ögonen öppna med tandpetare till kl 09.45 i morrn. Men vi hade i alla fall tur med vädret, eller vad ska man säga.



Råstasjön


Vapendragaren


Lötsjön


Lite smårädd för de där konstiga varelserna.


Efter jogging måste man busa.


Sen sova.

Nu ska jag hoppa i duschen. Sen ska jag försöka mörklägga lägenheten och göra lilla herrn sällskap i soffan. Hej!


onsdag



Jag gillart! Ser ut som att kylan får ge med sig snart. Dö snöjävel, dö!!

Ledig dag idag. Solen skiner och jag får snart sällskap av Douglas the dog. Vi ska gå på promenad han och jag. Gym står på schemat också. Och boka synundersökning. Det är nämligen dags för fröken Paulsson att ta tag i det där förbaskade körkortet. Sen ska det väl lagas någon mat idag. Och städas lite kanske. Ikväll blir det filmdejt med fröken Söderberg. Bra dag idag.


milk



Otroligt gripande film. Se den!


jag är snäll

Dagens goda gärning:
Gammal dam tappar sina vantar på golvet inne på köpcentret. Inte en jävel bryr sig, förutom en liten Mika som kommer springandes i motsatt riktning. Jag hejdar den söta lilla damen och pekar på hennes vantar på golvet. Hennes ansikte sprack upp i ett stort tacksamt leende och hon drog iväg en tack-ramsa på finska. Jag förstod inte ett ord men blev glad och kände mig duktig. Det är det lilla som gör det!

Jobbet gick bra. Morbergade ihop en köttfärslimpa och potatismos, dansade lite och delade ut fotbad. Tiden bara flög iväg. Nu sitter jag hemma i soffan och kikar på lite OS. Blir en film nu och sen är det dags för sängen. I morgon väntar möte och mer arbete.


yes



Men jaaadå. Alltid lika skönt att vinna mot Finland! Kvartsfinal nästa. Det ska erkännas att jag råkade somna innan tredje perioden var slut men de vann ju ändå.

Har under frukosten hunnit boka biljetter till Åre. Den 13 mars bär det av uppåt i landet igen. Som jag längtar!!


fullt upp fast ändå inte

I morse kände jag lite panik över att jag inte hade något planerat på min lediga dag. Vill gärna ha nåt inbokat när jag är ledig så jag vet att någonting händer. Kan bli mer stressad av att inte ha någonting alls planerat än att ha fullt upp. Men det gick bra ändå. 2 timmar på gymmet resulterade i 3 km löpning, 5 km skridsko-maskin, benpress, pilatesinspirerade magövningar och armhävningarna från helvetet. En riktig genomkörare. Gött. Avslutningsvis 15 minuter i solariet. Riktigt skönt att tina upp kroppen ordentligt nu när det envisas med att vara mer än -10 grader kallt ute, vilket i sin tur gör att lägenheten aldrig blir varmare än 18 grader. Benvärmare och scarf är två livsnödvändiga plagg här hemma! Gärna mössa och morgonrock också. För säkerhets skull. Efter gymmet sprang jag hem, hoppade i duschen, knarkade blodapelsiner och pratade med min kära syster i telefon. I 54 minuter. Plötsligt var klockan 16.00. Mötte upp min mor i Solna C för att inhandla lite mat. Det blev tacos. Och bärs. Nu är det dags att göra om vardagsrummet till frisörsalong. Mammas hår ska fräschas upp med lite slingor. Sen är det möjligt att det blir en film innan det är dags att checka in. Larmet slår när hockeymatchen sätter igång i morgon bitti. Finfint att bara slå på tv.n och glo och sedan somna om då jag jobbar 15-21 i morgon. 



Trillade in på Gina en snabbis också och ramlade över dessa två gosiga sticketröjor. Jag ser varm sommarkväll med en grill i bakgrunden framför mig. Det drar in en halvkall vind och jag drar på mig en av de här. Älskade modellen så det fick bli både en korallfärgad och en vit.


heja sverige



Ledig dag. Jag myser runt i min morgonrock från himlen. Äter en timmeslång frukost i sällskap av Melissa Horn. Det får mig att tänka på min fina vän Matilda. Och hur mycket jag saknar dig!! Hoppas du har det underbart  där nere i solen. Här fortsätter snökaoset. Tak ramlar in, kaniner dör, trafikolyckor. Folk råds att stanna inne och det tänker jag göra idag förutom en liten avstickare till gymmet.

Åh vilken Sverige-kväll det blev igår då! Jag slog på OS när det var 6 km kvar i dubbeljakten och jäklar vad spännande det var. Grymt jobbat!! Man blir stolt på riktigt. Det är mer än vad man kan säga om Melodifestivalen som jag såg tidigare under kvällen det. Vilket skämt. Vem är det som väljer bidragen egentligen? Om jag skruvar mig av spänning i soffan under OS så är det för att jag skäms när jag ser Melodifestivalen. Ha! I morgon bitti är det dags för hockeygrabbarna att visa var skåpet ska stå mot Finland. 06.00 släpps pucken ner och jag håller tummarna!


ice ice baby



Idag var en sån där exemplarisk dag när jag INTE under några omständigheter ville krypa ur täcket. Fy tusan! - 13 grader. Och snöstorm. När ska det ge sig? I väntan så plockar jag fram täckbyxorna igen och knatar iväg till jobbet. 12-21 idag men i morgon är jag leeeedig.


alexander kyckling



Sitter i konferens med Åre och skrattar så tårarna forsar!
Blir nog en tripp upp till fjällen inom kort.


mer snö...


Alltså, detta börjar bli lite tjatigt nu! Ge upp jävla snöjävel!



Än en gång är ett snöoväder på väg in över landet och det kommer tydligen ett till på måndag. Om man ska tro på vad som står i tidningen. Vad hände med mina önskemål om skinnjacka och tygskor?! Alldeles nyss tog jag emot ett samtal från en mycket skärrad Danni som utbrast att de på radion hade sagt att snön ska ligga kvar till midsommar!! "Då blir det första gången man kan säga att man haft snöbollskrig i femkampen på midsommarafton". Hahaha, du är så rolig! Ser ut som att vi i huvudstaden inte drabbas allt för hårt av nederbörden utan att ni Götet får det värre. Så fram med snöskyffeln!!

Det brinner hemma i Östersund igen också. På Körfältet. Så Anne, håll dig inne. Det är INTE granntanten som bakar fredagsbullar!

Nu ska jag skutta till jobbet. Adjökens!


jag ska bli stark som ett lejon...



Ännu en underbar eftermiddag at the gym!! Vevade på så crosstrainern var på väg att lossna från golvet men hejdade mig och knappade in tyngre motstånd istället. Körde på ett tag och sänkte sedan motståndet för att träna flås och kondition. Är sjukt taggad på att springa ett lopp i sommar. Tänkte börja med Stockholms halvmarathon. Who's with me? Måste köpa mig en blender när lönen kommer också. Så jag kan göra mirakel-smoothies a la Lillemor!! Ny musik behöver jag också. Börjar bli lite småless på Vince Neil och hans tjat om girls, girls, girls och de att de hårda grabbarna i Iron Maiden är mörkrädda. Förslag mottages gärna! Resten av denna kväll skall avnjutas med ett dussin blodapelsiner, bänkad i soffan framför OS. I morgon väntar jobb. 10-21. Hej!


poetisch...



Ny dag, nya möjligheter!! Nu ska jag gå och jobba på en ny enhet. Det ska bli kul!!


det går bra nu



Gymmet var en riktig fröjd idag. Eftersom jag arbetar mestadels kvällspass faller det sig naturligt att jag tränar innan jobbet där vid lunch ungefär. Helt öde i lokalerna med undantag för Superwoman, som måste bo i någon garderob på det där stället. Hon är ALLTID där. Oavsett tid. Men nu har jag haft kurs med riktiga Svensson-tider, 9-16, i tre dagar och alltså tränat kvällstid. Gled in vid 17.30 idag och det var ett inferno av testosteron, tajta cykelbyxor och vrålande bröstmuskler. MEN JAAADÅ!! Jag stormtrivdes, så att säga. Lite trångt men ack så mysigt. Det enda omysiga var en snubbe som gled runt i mjukbrallor, mössa och flip-flops. Inte okej. Men min irritation över denna pojk gjorde att jag lade på 10 extra kilo på benpressen idag och tryckte iväg 110 pannor! Hann öka på odlingen fräknar på näsan i solariet också. Sen skuttade jag hem. Alldeles varm och lycklig i kroppen. Stekte ägg och skinka. Skar varsamt min sista avocako och öste på med grillkrydda. Tillsatte lite keso. Och voila, super-dunder-protein-middag. Mums!! Nu har jag duschat och bäddat i ordning soffan och ska glo igenom några avsnitt av säsong 2 av Breaking Bad. Fick nämligen ännu ett glädjande besked idag. Det kommer en tredje säsong med start 21 mars. Hög femma!


H O C K E Y ! ! !



Idag har varit en bra dag. Kursen är avklarad och jag fick min semla! Har även fyndat jordens coolaste hockeyspel av antik klass. Gammalt Stiga-orginal helt komplett sånär som på en spelare. Han är utvisad i väntan på att jag ska laga det. Så nu spelar det ingen roll om det skiter sig för oss i OS, för jag kan ändå vinna mot Kanada. Men vi får väl hålla tummarna för gubbarna i Vancouver i alla fall. Första matchen i natt kl 01.30 mot Tyskland. Nu bär det av mot gymmet!!


   


tick tack.

Tiden går fort när man har roligt. Det är redan tisdag kväll. Vi börjar väl i fredags då. God vegetarisk mat och ekologiskt vin hemma hos Annaa Pannaa. Drinking-games till tusen. Mycket trevligt!! Kom till insikt med att stekt halloumi är svingott! Erik Hassle hade sålt slut på Södra Teatern. Enligt mig var han inget revolutionerande men det dög. Han fick många fina flicor på fall. Var ju som lite halvfint sådär. 

I lördags stod det skridskoäventyr i 4 nummer för skor i snöoväder på menyn.

Söndag lika med slappdag.

Så var måndagen kommen. Slut på ledigheten. Upp med tuppen och sedan kurs hela dagen.

Idag, tisdag. Återigen kurs. Semmel-dag utan semlor. Det lovade chefen att kompensera under morgondagen. Efter kursen hakade jag på till Vallentuna för att insupa lite lantliv, stalltjänstgöring och god mat! Jag fick kratsa hovarna på Cohiba. Världens snällaste hingst!



Här är superfina Danni på superfina Cohiba.


hassle-fredag



Kvällen ska spenderas i kärlekens tecken. Tydligen. Haha. Det blir middag med rosa drinkar a la Alla hjärtans dag hemma hos Annaa. Sen drar vi vidare till Södra Teatern för att kolla in denna rödhåriga prick. Det är så mysigt med våra små sammankomster. Lillemor, Malin, Annaa och Mika mot resten!! Det kommer bli a whole lot of love!

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street


happy times


Den förlorade brodern har kommit hem!! Helt oanmäld ramlar han in. Har lyckats lifta från Skavsta med två prästtanter från Sumpan. Inte ett ord på tre månader och så står han bara där! Tårarna flödade och jag fick en fin present (the kapsylöppnare lite längre ner). Kommer inglidandes i flipflops och badshorts då han fått offra en del av packningen. Nu har jag köpt skor till honom, matat honom med svenskt smågodis och riktig mjölk. Och vi myser. Han fryser men har det bra!




torsdag.


Couscous. The food so nice they named it twice.



Bra film.




problemlösning

http://www.youtube.com/watch?v=pQGtucrJ8hM


Nu vet jag varför skrivaren ALDRIG funkar.


Träkukars!


Intressant dag.



amore



6 timmar kvar på arbetet denna vecka. Efter mitt pass 15-21 i morrn tar jag helg. Jag och chicksen ska ära Alla hjärtans dag-helgen med att gå på Södra Teatern och kika in Mr Redhead Hassle med sina lovesongs. Kommer nog bli en bra kväll. God mat i bästa sällskap och ett par glas vino tinto eller två.




I love you man.
 


haha

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schulmanshow/article6550521.ab?start=941

Bröderna Schulman är roliga.


snygg



Snygg tjej, snygg skinnjacka, snygg fejktattoo på ryggen, snygga klackar, snygga pilotes.


mm socker...



Dags för fika med denna förtjusande dam. Måtte hon ta sig till stan utan att bli av med fler backspeglar! Jag ska jaga semlor. Semla och kaffe. Jo då så att. Då blir jag nöjd, eller ja. Ge mig vilket bakverk som helst så blir jag nöjd!

Vaccinerade mig i morse. Sånt gör tydligen ont. Fyfan!


who says i can't get stoned



Nej, jag vill inte bli hög. Men det är en skön bit att gå och sparka i snön till på väg till jobbet. Hej!


half baked



Den här lilla godingen ligger numer och skvalpar i min magsäck. My god, vad god den var. Choklad- och vaniljglass med små bitar av brownies och kakor. Är det jobbhelg får man unna sig för att hålla sig motiverad. Tillbaka till jobbet i morgon. 12-21. Jobb även på söndag. 8-16. Men efter det börjar nästa vecka och då jobbar jag endast 2 dagar. Sweet!!!


sovsällskap



Klockan 9 i morse kom den här lilla karln och kröp ner i min säng.


linda tanya marie dahlgren


Linda du måste komma och hälsa på mig v. 17. Det är en order!




The Baseballs. Cirkus Arena. 28 apr.





The Sounds. Debaser Medis. 29 apr.


bamse



HAHAHA. 2.10. Lennart Jähkel.

God natt!!


mmm...



Tyckte att lite mun-erotik passa bra såhär mitt i veckan. Hemmagjord räkmacka med handskalade räckor och en kall! Snart kommer fröken Söderberg och vi ska titta på film. I morgon väntar skoshopping med wifey och 30-årskalas på Söder. Great success!!


solna c



Muppet-show. I jakt på scrapbooking-material begav vi oss in i Solna C på LekPlaneten. Jag slogs av de oändliga hyllorna med barbiedockor. Det var ju sisådär 15 år sen jag ägde en så jag tänkte det skulle vara kul med lite uppdatering. Bara kolla alltså. Inte köpa. Och my god. Det finns till och med Twilight-dockor. Come on! Surfar-Barbie och Surfar-Ken var dock rätt coola. Men Rock-Barbie tog lätt förstapriset!! Rosa gitarr och svarta stövlar. Givet!

   




Det blev ingen docka inhandlad. Men däremot trillade jag dit på Vero Moda. Historiens snyggaste skinnjacka och en liten vår-sötis fick följa med hem! Skotta bort snön nu för faan!! Ge mig vår och tygskor!


gott skratt förlänger livet



Har du en dålig dag i snörusket? Kolla in den här rullen!! Sjukt rolig!

"Göran, är du klimatsmart?"
"Ja, jo det tycker jag väl. Jag försöker att inte resa så mycket. Om jag inte ska...nånstans"


klappa takten alla bagarbarn.



Tror ni det blev få bullar?!! Jag slog på stort och gjorde två satser. Haha, kunde för mitt liv inte tro att det skulle bli typ 100 bullar!!! Men nu, 3 timmar senare är det klart. Fikasugen? Slå en signal!


husmor



En helt ledig dag. I min ensamhet. Vad ska man göra?
Klockan är 14.30 och jag har hunnit med att gro lite fräknar på näsan i solariet, piskat stjärten av mig på gymmet, duschat och gjort hårinpackning, upptäcka en massa nya bra låtar. Det blir nog till att öva lite på mina husmor-skills. Kanelbullar låter ju trevligt. Så får det bli. Och matlådor. Chili con carne och Mangokyckling. Ica nästa. Tjillevippen!


18 år



Jag dööööör! Jag hittade just en gammal DVD-skiva med 6000 (!) gamla bilder mellan åren 2004-2007. Det finns kort på allt från hemmafester i tvåan på gymnasiet till 100-dagars-festen och fjällvandringar med ryggäsckarna fulla med öl. Smakprovet jag har lagt ut är på en väldigt glad och säkert nyvaken tjej som fyller 18 vårar. HAHA! Här finns det resurser kamrater. Vilka minnen som väcks till liv! God natt.


just a small town girl



Kan fortfarande inte smälta att denna låt spelades på ett dansgolv i helgen. Och inte vilket dansgolv som helst. Harry B fuckin James. Vilket ställe!! Tack till mina fruar som följde med och gjorde kvällen oförglömglig!


burr




Någon fler än jag som tycker detta börjar bli old news?

Nej fy, ge mig sol och värme. Jeansshorts och skinnjacka. Rosévin och grillkvällar. NU!!


RSS 2.0