woooooop. hon är framme!!


fashion against aids.


provar det här med fredagsmys.


marre maräng.



Min syster är för rolig. Hon skulle ju som jag tidigare nämnt en eller två gånger komma hit idag. Hon lyckades städa ur lägenheten, packa sig själv och hästen i god tid. Men det här med flygbiljett visade sig vara en annan historia. Det mesta var fullbokat så hon höll sig lite halvkylig och väntade på en sista minuten-biljett med SAS. Men de sålde slut innan de ens hann gå till sista minuten. Så i natt/morse klockan halv 4 tog hon 50 kilo packning med sig till Arlanda fast besluten om att ta sig hit på något vis ändå. Det började bra med ett flyg ner till Malmö i morse för att ta sig vidare till London Stansted. Men här tog turen slut och som ni ser är hon nu strandad nere i Sveriges bumhole Malmö. Som tur är har hon vänner landet runt och är i gott sällskap. Och hon har nu en biljett bokad för avresa i morgon eftermiddag. Dagens ungdom!!


fredags-soooool.


thursday night - bang tidy!!


YEEEEEEES.



Men jaaaaarå!! Fick just alldeles helt underbara, strålande nyheter. Ett av mina absoluta favvo-band, den briljanta svenska duon, Niki & the Dove ska vara förband till Miike Snow i Brixton Academy i slutet av maj!! JAG DÖÖÖÖÖR!! Det kommer bli en helt magisk afton. Magisk, I tell you!!

Annars så har vi det rätt bra här. Solen har letat sig fram i en liten paus från regnet, men jag har gått och blivit förkölen igen och mannen lider fortfarande mansflunsan så det mest spännande vi kommer hitta på idag är att åka till Asda och veckoshoppa samt leta rätt på massa vitaminer så vi kurerar oss inom kort. Hålla på och vara sjuk hela tiden har man ju inte tid med. Puss!!



midweek-DJ.



Ja hörreni, dagar som denna, då vädergudarna fullständigt pissar på en, är det bästa man kan göra att drömma sig bort till sommar och sol. Om fem små veckor står vi på Amex stadium med plastmuggarna fyllda till toppen framför Fatboy Slim och stuffar. Like a boss!!


rain, rain, go away.


oh christ.

Då var den här igen. Träningsvärken från helvetet!! Kände mig rätt pumpad efter gårdagens lilla PW så när jag kom hem byggde jag om vardagsrummet till Body Pump-studio. Hög, snabb musik strömmade ut tv:n och jag gjorde utfall och benböj med vikter, sit-ups och pilatesövningar på heltäckningsmattan. Och från den vibrerande sensationen i skinkor, mage, armar och alla andra kroppsdelar att döma så tror jag det fungerade bra. Något annat som är tillbaka är REGNET. Men va?! När ska det ta slut? Det är väl inte för intets skull de kallar det April showers antar jag. Nåväl det är väl bara att hålla ut, det sägs att en heavy regnsäsong under våren ger en fantastisk sommar!! Trots smärta och regn kan det nog bli en bra dag. Jag har för det första en oförskämt bra hårdag och det är ju alltid bra. Och så har Mardis solstråle till mamma anlänt från Frankrike för att hjälpa oss i helgen då andra chefen Dan ska till Portugal på svensexa. Och sist men inte minst så är det nu bara 48 timmar kvar till syrran kommer. Woooop!!

sådärja, det här blev man ju svettig av.


tisdag.

Whoooa. Har precis kommit hem från jobbet. Och hör och häpna, det är uppehåll i det eviga regnandet. Detta och stor förbättring i förkylningsväg betyder en snabb äggmacka och sen är det dags att slänga på sig de svarta trikåerna och ge sig ut på en runda runt kullarna. Har proppat telefonen full med riktiga tunes så här ska det pinnas på. Den andra halvan jobbar över idag, med en ordentlig släng av man-flu, så som belöning blir det pastagratäng med äkta spansk chorizo ikväll. Nom nom nom!! 

Så måste jag tillägna ett stort GRATTIS till framtida herr och fru Simonsson-Grönvik för både kärlek och ålder idag. Lillemor fyller nämligen år och Mattias bestämde sig för att put a ring on it!! Big up guys!! ♥


beauts from saturday.










måndag-blues.

Oh my god, vilken helg!! Regn, regn och åter regn verkar ju vara vädertemat som råder här nu. Men vi gömde oss från skurarna inne på Vodka Revolutions i lördags och hade världens bästa dag. Det skålades i rosa cocktails och jägerbombs i timtal och så fort det sken upp så förflyttade vi oss till uteserveringen och fick i oss lite mat i solen. Sedan bar det av till Daisys syster Amy för en efterskiva vi sent kommer glömma. Jag berättade om mina mystiska blåmärken för mina chefer och de konstaterade att de infaller under kategorin UDI - unidentified drunken incidents. Ska försöka kolla runt lite om någon tog några kort värda att lägga upp här, haha!! Som ni kanske anar blev det en obligatorisk dag på soffan igår efter lördagens session och tre timmars sömn innan jobb. Tack vare regnet ser det inte ut att bli så oförskämt mycket gjort idag heller. Slottet är städat efter helgens bravader och jag tänkte ta och laga lite mat. Fläskfilé, nypotatis, vitlök och timjan står till förfogande så det ska nog kunna bli något magiskt. Sen blir det en enda jättelång kram i soffan till Game of Thrones och The Killing tror jag. Mys-måndag for the win!! See ya!!


mmmm. half baked ♥


amen.


happy happy birthday pickle!!


soooorry for party rockin'.

Idag är ingen vanlig dag för det är finaste Daisy's födelsedaaaag!! Eller ja, hon fyller år i morgon men de stora festligheterna för att fira detta hålls idag. Och är det något de är bra på i det här landet så är det att fira saker. Igår kväll firades det att de haft sin pub öppen i ett år med 80-talsmusik, discodans och ett ton skratt!! Och idag har vi fått order om att mötas upp kl 13.00 för att starta på en liten pub med livemusik och se vart dagen/natten tar oss. Wiiiie. Party on!!


happy 1 year anniversary Hartington!!

 

 


SYDOSTASIEN.



Wohooo, när vi ändå är inne i stim av goda nyheter tänkte jag passa på att dela med mig av vår senaste plan. Vi var en stund inne på att återvända till Sverige, men då jag fortfarande inte är helt hundra på vad jag ska bli när jag blir stor så väntar vi med det. Det enda jag vet att jag alltid har velat göra är att se världen och har hitills tagit livet lite som det kommer. Det känns helt ofattbart att i jakten på den här resan har jag både flyttat till ett nytt land och träffat mannen jag ska gifta mig med!! Jag blir helt varm i lill-kroppen när jag stannar upp och reflekterar allt!! Så i början av nästa år packar vi varsin 70 liters-väska och drar till mot sydostasien och backpackar oss igenom Indien, Thailand, Vietnam, Kambodja och sist men inte minst Australien. WIIIIE!! I can't wait!! För att den här planen ska gå i lås har vi bestämt oss för att säga upp vår lägenhet och flytta in hos svärmor och spara miljoner pesetas varje månad. Så om ni vill komma hit och hälsa på och bo på vår omtalade soffa får ni skynda på innan midsommar. Puss!!


summer's coming!!


la la la laaa.

Oh my god, idag är jag sådär råtöntigt superglad!! Det har regnat konstant sen förra veckan men det gör inget, jag är glad ändå. Det är ju bra mot torkan som råder. Jag ramlade nyss i trappan och slog hål i byxan för att jag fipplade runt med telefonen istället för att titta vart jag gick. Men jag ler fortfarande. Fick världens bästa nyheter från andra sidan jorden i morse, syrran kommer hit nästa fredag och snart får jag åka till Stockholm och träffa mina fina fruar igen. Alla tre utav dem!! Och för att toppa allt så delar jag ju min vardag med en helt fantastisk fästman (känns fortfarande sjukt att använda det ordet!!) Inget kan stoppa mig nu. Dags att sätta på sig nypjucksen och regntät vindjacka och gå ut och svänga med armarna och se sportig ut en stund. Operation tajt bajja för Beach in Barca 07/12 är igång. Laters!! ♥  


fajita-night ♥


hihi.



Wohoo. Snart kommer dem!!


onsdag mitt i veckan.



Det är onsdag mitt i veckan och jag njuter av en ledig dag. Kolla in mina nya små puppies jag hittade nere i marinan i söndags. Sulorna är tydligen inspirerade av balansbollar för att tona och stärka de största muskelgrupperna i ben och bakdel när man är ute och motionerar. Om det funkar vet jag inte än, men jag invigde dem i morse med en liten PW till min doktor i orkanvädret. Vare sig de tonar eller inte så är dem de absolut skönaste jag nånsin haft på fossingarna mina!! Så nu ska här ut och spatseras upp och nedför kullarna och tajta till rumpsteken. Hej!!  


gårdagens.

Herrejösses, idag är det någon som retat upp vädergudarna ordentligt!! I morse öppnade sig himlen och regnet stod som spön i backen. Jag hann bli dyngsur när jag sprang den korta biten till bussen och paraplyt flög åt fanders. Men gårdagen däremot. Den var fantastisk. Vi värmde upp innan spelningen med ett par mojitos och Pina Coladas. Mmmm. Och Bombay var ju såklart helt gudomliga. Jag dansade mest av alla och skrek högst när publiken applåderade. Blev glatt överraskad av förbanden också. Två jätteduktiga tjejer - Lucy Rose och Lianne la Havas. Fab afton alltså. Idag jobbade jag över lite för att få ledigt i morgon. Det är dags att besöka farbror doktorn igen då mitt öra fortfarande muppar sig lite. Men nu ska jag ta och städa undan lite och kocka till nån mat tills karln, som också jobbar över idag, kommer hem.


Lianne la Havas


Bombay bicycle club


Mera Bombay


Nöjdast i byn





för ikväll ska vi stuffa sönder Brighton Centre.


gucci roast.


jag tar två, tack!!


mmm. gofika i Brighton marina.


soooovmorgon.

Vi har en söndagsmorgon deluxe här hemma. Jag hoppade in och jobbade lite igår så jag fick ledigt idag. Och ni förstår inte lyxen i att vara ledig en söndagmorgon!! Vi behöver inte stressa iväg någonstans, inget alarm som ringer, jag har just blivit serverad en balja kaffe och karln håller på att kocka scrambled eggs and beans. Nom nom nom!! Under tiden sitter jag och tittar på Sunday Brunch på tv:n, det bästa morgonprogrammet som jag alltid missar i vanliga fall. Tänk att man kan bli så glad av det lilla. Perfekt start på dagen!!


cheers people!!


BARCELONA.


Men en bättre fredag får vi nog leta länge efter. Vi har nämligen tagit och bokat in oss på en liten sommarsemester-vacation till Barcelona i juli. Me gusta!!


diptic.

Yeeees, jag har äntligen klurat ur hur man gör sånna där små trendriktiga och söta collage med telefonen. Det krävdes bara ett antal Google-sökningar och en fin liten instruktionsvideo. Så nu är det inte bara coola Instagram-bilder jag kommer bomba er med utan även små bildgrupper. Man kanske kan mixa båda två?! Wow, vilken grej!! Nu - dags att tappa upp ett bad och blanda en Martini. Puss.


kvällens kostym.


f-f-freeeedag.

Woop woop, hej alla glada!! Sweet baby Jesus vilken fin dag vi har idag. Fredag den 13:onde kan gå och ta sig i prutan. Här skiner solen som aldrig förr efter en veckas regn och folk klipper gräsmattorna ute medan jag hinkar Löfbergs Lila, lyxkaffe i detta land. Tack Lillemor!! ♥ Fredag var det ja, och vi har massor med roligt på gång. Ikväll är det dags att sätta på sig finkostymen igen och gå ut. Tror bestämt att vi ska gå UT-UT. Mikey har fyllt år och jag misstänker att det kommer firas med fuldans och ett par rom och cola. Mmmm. Och nästa vecka firar vi Daisy. Håller tummar och tår för sol och en beachsession. Veckan efter det kommer Marre maräng. Woop. Och veckan efter det åker vi till Stockholm. Woop igen!!

Mitt i allt detta bra saknar jag dock min lilla mamma lite. Men se så bra hon har det!! ♥ 
 








oh mama, ikväll njuter vi av livets goda.

 

 


det går bra nu.

Jag må säga att gårdagens biobesök överraskade mig åt det positiva hållet!! Efter att ha tjatat till mig sällskap från den andra halvan för att gå och se Hunger games kollade vi på trailern och vi båda började garva för den såg så cheesy ut, men vi gav den alltså en chans igår. 2 timmar och 20 min gick väldans fort och den fick helt klart godkänt från min sida trots att den var så där fint förutsägbar som bara amerikanska storfilmer kan vara.


Men nu till något mycket större och viktigare!! MARIELLE HAR FÅTT JOBB HÄR PÅ ÖN!!! Wohooo. Om två veckor flyttar hon alltså hit till Englandet och börjar jobba för den engelska storstjärnan James Fisher i Reading. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på det. Mest för att jag är så himla stolt men även ganska så superjättemycket för att hon kommer befinna sig endast en och halv timme härifrån!! Har massor av mer goda nyheter och planer att dela med mig av men ni får vänta en stund tills allt är klart.











snälla, var bättre än trailern.


stuffelistuff.



Woop woop, fick just ett email om att jag nu kan skriva ut biljetterna till måndagens konsert. Det ska nämligen....wait for it....ut och stuffas igen!! Bombay Bicycle Club gästar Brighton Centre och vi ska dit och bust a move!! Peace out.


prova kämpa emot nu dövöra. ha!!


hjääääälp.

De senaste dagarna har jag vandrat runt i min egna lilla värld tack vare mitt vänstra dövöra som vägrar ge med sig. Malin, jag förstår nu hur du tagit det här med att zooma ut till helt nya höjder!! Jag självdiagnostiserade min öroninflammation via tidigare erfarenheter och Google där det stod att lite Ipren och nässpray skulle lösa det hela på ett par dagar. Men nu är det dags att ta till nya hjälpmedel. Här stod jag på jobbet och bäddade en säng i lugnan ro med radion på i bakgrunden. Och plötsligt hände det!! Jag sjöng med i en ny låt. Stuffade runt lite som jag alltid gör. Men det här var inte vilken låt som helst. Det var JUSTIN BIEBERS NYA BOYFRIEND!! Herregud, jag blev helt kallsvettig när jag insåg vad jag just gjort. Tänk om någon hade sett mig! Läkarbesök är bokat för i eftermiddag. Dövörat måste bort så jag tar mig ut ur den här bubblan. The Biebster...jag skäms som aldrig förr!!

dexter.


¨
There's a new man in my life. DEXTER!! Jag har sett ett par avsnitt här och där genom åren då mor och bror slavföljt serien sen den började. Men jag har inte fastnat förrän nu. Jag och karln har plöjt igenom den första säsongen de senaste dagarna och ikväll rullar vi igång säsong 2. Fantastiskt bra serie, håller tummarna för att det inte går utför i kommande säsonger. Annars då? Jo, vi har haft en relativt lugn och skön påsk. Stuffade runt lite i lördagskväll och låg död på soffan igår. De flesta har haft ledigt idag men vi gjorde det enda rätta och jobbade lite ändå. Nu är frågan - vad ska vi göra med all denna choklad som finns kvar i huset? Det är väl bara att hugga in, vore ju dumt att det ska gå till waste. Kanske ska ta och inhandla lite jordgubbar och slå till på en chokladfondue. Högtider som denna jag är extra glad att jag har matsmältningsprocess som en häst!! Laters


I loooove Sundays!!


meeeera choklad.


'appy birthday and that.


skål och god afton!!


mmm, i sommar händer det grejer...

 

 


kaninjävel.

Fan å, påskharen hoppade inte bara in med massor av choklad. Han lämnade en släng av öroninflammation också. Kaninjävel!! Men skam den som ger sig, jag mixar choklad med ibuprofen och hoppas att sockerkicken håller i sig. Ikväll ska det ut och stuffas igen förstår ni. Jodie fyller år och det ska firas med jägerbomber och drum n' bass. Boom!!

hihi, fick ett till...MEGA ÄGG!!


jag fick ett ägg!!


JAMEN GLAD PÅSK DÅ.




hahahaha.



3....2....1.... Skrattade så jag höll på att sätta frullen i halsen här på sofflocket. Lite roar barnen som min kära mor skulle ha sagt. THIS IS THE VOOOICE!! Hahaha. Nä nu får jag ge mig. Tänk om någon skulle filma mig i sömnen. De senaste nätterna har jag förresten drömt om att tappa framtänderna?! Whats up with that? Och Dans första ord i morse var refrängen till Afternoon Delight. Lika barn leka bäst. Oops, ett annat mamma-citat. Haha!!


die förkylning, die.


BLÄÄÄÄÄ.

En mindre armé med förkylningsbakterier har marscherat rätt in i huvudet på mig. Spenderade 10 timmar på jobbet med att måla och stöka på igår. Karln kom sedan och hämtade upp mig och lite mat på vägen hem. Väl hemma åt jag lite och sen däckade jag raklång i soffan. Att stuffa med fruarna en helg tär tydligen på immunförsvaret. MEN DET VAR DET VÄRT!! Tack och lov så är det svintråkigt väder med regn i luften idag så man slipper få dåligt samvete för att bosätta sig i soffan hela dagen. Men först lite jobb. Sen kanske man skulle ha letat rätt på ett sånt där litet påskägg till den andra halvan för att han står ut med mig och tar hand om mig när jag är döende!!

love you guys.



























Här är lite bilder från den bästa helgen. Ni ser ju själva vad bra vi har det när vi är tillsammans. När jag blir rik ska jag köpa mig ett litet paradis och bjuda in alla människor jag älskar. Sen ska vi leva lyckliga i alla dagar och ingen får åka därifrån!!


oooh, Game of thrones-premiär.


buhuuuu.



Mina fina fruar har redan lämnat oss. Här gick man och trodde att de skulle stanna till på onsdag, men icke!! Men jag döööör vad roligt vi har haft. Vi har gjort sånt som vi är bäst på. Dansat och skrattat i kopiösa mängder. Och shoppat, och skvallrat, och druckit vin, och ätit god mat. En alldeles, alldeles underbar helg med andra ord. Ska städa undan lite sen ska jag visa er vad vi haft för oss i helgen. Puss!!


söndagens melodi.


RSS 2.0