finally.



Den långa väntan är äntligen över!! Fyra veckor och tre dagar har passerat. Stundvis har det gått fort men vissa stunder har det känts som en evighet. Men nu är stunden äntligen här. Jag har förberett mig som bara tjejer kan. Badat, peelat, packat in hår, målat naglar och så vidare. Jag sköt på det så länge jag kunde och bakade bullar i Högdalen istället. Men när jag kom hem idag fanns det ingen återvändo. Jobbigt att vara tjej ibland! Nu ska jag krypa ner under täcket och när jag slår upp ögonen i morgon bitti är det dags att åka och möta karln på Arlanda.

See you tomorrow baby!!


sjukt mycket mat.

dsc03301 (MMS)

sjukt mycket mat.


resultatet blev ju bare bullan.

dsc03300 (MMS)

resultatet blev ju bare bullan.


vi bakar kanelbullar i högdalen.

dsc03296 (MMS)

vi bakar kanelbullar i högdalen.


jerusalem kebab.

dsc03293 (MMS)

jerusalem kebab.


stadsvandring i höstsol.

dsc03290 (MMS)

stadsvandring i höstsol.


babyrumpa.



Jag har hittat en ny favorit!! Den här serien för ansiktsvård är helt fantastisk. Clinique, släng dig i väggen!! Tvålen doftar ljuvligt av passionsfrukt och ansiktsvattnet fräschar upp hela ansiktet och lämnar babylen hud efter sig. Det finns diverse masker som gör underverk också. Nog om min badrumshylla. Snart dags att bege mig mot arbetet. Jobbar bara idag sen är jag ledig i en hel vecka. Massa spännande väntar! 


scchhteeeek.



Fick precis höra glädjande nyheter. GRATTIS NETTAN!! Sjukt glad för din skull. Så coolt, jag tror jag dör!


snart snart snart.





Just 85 hours left darling!!


namngivelsefest.



  

I dag är det söndag och man mår som man förtjänar måste jag väl säga! Gårdagen var fantastiskt trevlig. Frida anlände vid 10-tiden, så vi strosade runt på stan en stund. Jag hittade både höstjacka och skor. Frida inhandlade ett par mini-converse till Oliver, systersonen. Supersöta!! Sedan åkte vi hem för att göra oss i ordning. Och här satt pappa, hemkommen från USA med ett par Nine West-skor. TACK!! Mina nya darlings åkte på direkt och jag och Frida åkte till Söder för att gå på Olivers namngivelsefest. Där bjöds det på god mat och dryck i gott sällskap. Kvällen blev till natt på Berns där vi drack vodkadrinkar och dansade loss. Nu ligger jag i sängen med laptopen på magen, en skinktoast med vitlöksost på en tallrik bredvid mig och har inte planerat att göra så mycket mer. God afton!!


dagens smakprov. fantastiska!

dsc03288 (MMS)

dagens smakprov. fantastiska!


vi stuffar sönder berns.

dsc03287 (MMS)

vi stuffar sönder berns.


jag har fått nine west-skor från usa.

dsc03286 (MMS)

jag har fått nine west-skor från usa.


frida b har anlänt.

dsc03283 (MMS)

frida b har anlänt.


mmmnamnamnamnam.



This time in a week you'll be in my bed darling!!


working 9 to 5.



Eller ja, egentligen 8-21. Men jag är fortfarande vid liv. Med en smärre förkylning (läs tuberkulos-hosta) i kroppen har jag nu avverkat fem arbetspass på tre dagar. Ett sjätte och sista pass på åtta timmar väntar i morgon, sen ska det jäklar i min lilla låda ska det firas att det är helg. Först ut på schemat är sko- och underklädesjakt med fruarna. Sedan skall tatueringstid förhoppningsvis bokas. Fredagen tänkte vi avsluta med taco-fest hos Jessica, alternativ i casa de Highvalley. På lördag morgon kommer den osannolikt sköna bönan Frida Bergman till stan. Vi har planerat att mötas upp på stan. Flanera runt lite och luncha, för att sedan svida om till dopfest. Den planeras att efterföljas av en lång natt i vimlet. Så söndagen lär behövas för att återhämta sig inför nästkommande vecka. Sådär ja, det var hela min helg på ett bräde. Packat schema men jag gillart. Tiden går fort, vilket leder till att det snart blir nästa torsdag och jag får möta min fantastiska karl på Arlanda. Jag längtar!!


giraffen har fått vänner.

dsc03282 (MMS)

giraffen har fått vänner.


where's the party at?



VI SKA SE AXWELL!!

We don't sleep when the sun goes down

We don't waste no precious time

All my friends in the loop

Making up for teenage crime


dj boomerang.



Till alla er som inte sett detta ännu. Enjoy!


mjjaaauuu.



9 days and i'll finally be in your arms baby!!!


malin 'hakan' karlstedt.



Glömde ju. Måste tacka denna tösabit för en underbar dag med gourmet-mat, fikabröd, en del hetsiga politiska diskussioner men ännu mera skratt. Tack tack tack. Jag fick dessutom tårta före maten!! Bara det är ju värt en guldstjärna. Mmm, åh vilken tårta det var dessutom!!


svenska golddiggers.



Alltså, jag dog just en liten gnutta. Vad är det för fel på folk? Vilken familj på 2 personer behöver 14 rum och 10 toaletter? Vilken människa lär sina hundar att skälla på sossar? Varför köper man en tårta för nästan 8000 kr?! Haha, det är skrattretande samtidigt som det är fascinerande på något konstigt vis. Hmm, nej fy. Nu byter vi kanal till 5:an och kollar in Fredrik och Filip istället. Sen väntar sängen, 13 timmars arbete i morgon.


pastafest med malin.

dsc03274 (MMS)

pastafest med malin.


ännu en överraskning.











Jag har världens bästa pojkvän. Den 5:e november lyfter planet.


kvällens smakprov. pizzasmak.

dsc03270 (MMS)

kvällens smakprov. pizzasmak.


valvaka.



Då var ännu en arbetshelg över. Nu väntar en vecka fylld festligheter, inklusive 6 arbetspass på 4 dagar. Veckan mjukstartas i morgon med ledighet och promenad runt Djurgården med Malin 'Di-Leva' Karlstedt, eventuellt lite gym också. 10 minuter till valvakan börjar. Ikväll håller jag tummarna för att alla i Sverige har röstat för alla i Sverige!!


fredagsmys.


Eller inte. Mäktar inte med mycket av den varan när man spenderat 12 timmar av denna fredag på jobbet. På väg hem lyssnade jag på SHM och blev peppad. Drömde ett litet tag om att vara på en lagomt snofsig nattklubb med mina leopardskor och en skir liten svart klänning men varken tid eller energi finns så det får vänta till nästa helg. Löning, utgång och rykten om att Frida B hittar till Stockholm kommer leda till succé. Den här helgen fortsätter jag borra ner huvudet i jobb och räkna ner inför valet på söndag. Slutar jobba 16.00 och tänker springa hem och köra mitt fredagsmys med chips framför valvakan istället. Var nu duktiga medborgare och rösta rödgrönt på söndag!! Tackar ödmjukast på förhand.


ZUMBA



Aldrig har det varit så roligt att träna. Loves it!!


halvsvettiga efter dubbelpass.

dsc03260 (MMS)

halvsvettiga efter dubbelpass.


det regnar i stockholm idag.

dsc03257 (MMS)

det regnar i stockholm idag.


snart smäller det.



GÅ OCH RÖSTA!!


santra - the finnish yoga bear.



YOGA - alla gör det. Till och med björnar. Vaknade utan träningsvärk idag på ett förträffligt humör. Inget kan förstöra denna dag. Till och med horoskopet var glädjande. Nu ska det jobbas och peppas inför dubbelpass på gymmet. 45 min hardcore-spinning och det nya svarta på gymmet - ZUMBA.

Idag är det bara två veckor kvar till min prins anländer!


happy baby pose.



Jag och Lillemor var på yoga idag. Vi provade stå på huvudet, gick sådär. Vi skulle lyfta hela kroppen med raka armar från sittande position, gick också sådär. Vi fick följande instruktion: Stå med benen brett isär, böj överkroppen framåt, sträck ena armen bakåt mellan benen och möt med den andra handen.på baksida rygg. Kliv nu ihop med fötterna och ställ er på ett ben. Advanced shit MEN vi klarade det. Crazy Eight, here we come!! Om jag tar mig upp ur sängen i morgon väntar jobb och spinning. Hörs!


bra dag.



Na na naaa naa. Vilken hääärlig dag. Det hela började med skön sovmorgon. Denna följdes av fantatisk frulle och en skogspromenad. Hittade svamp, blåbär och en svinstor kvarn som var fin att titta på. Det hade småregnat lite så det doftade ljuvligt i skog och mark. Efter min lilla walk about i naturen gick jag hem och rörde ihop en smarrig Spagetti Carbonara för att fylla på energiförrådet. Så fort maten landat begav jag mig mot stan för att möta upp Lillemor och gå på spinning. Men här gick något fel i min planering. Jag var på Odenplan en timma för tidigt. Så jag kilade in på ett litet studiebesök hos Lillemor på Tillskärarakademin. Det var coolt där inne!! Det hängde halvfärdiga kläder överallt och en tjej kom gåendes i genomskinlig skjorta med trosor, bh och stay-ups. Jag åt en banan medan Lillemor pressade ull och njöt av sin grönsakssoppa. Sedan studsade vi vidare mot gymmet. Och in i spinning-salen. Svetten rann och 45 minuter senare hade vi cyklat två mil med liven som insatts. Men jävlar vad gött det var. Såg till att strecha ordentligt efteråt då ännu ett yoga-pass väntar i morgon. Svettigare än någonsin gick vi till Ica. Jag köpte tomater och basilika-mozzarella och satte mig på tåget hem. Mittemot mig satt en mops som bodde i Alvik och en dubbelvikt asiat sovandes med Harry Potter-brillor. Det var kul. Man bara måste ju älska SL. Jorå så att, det var min dag det. Nu ska här duschas!!


skogsmulle.

  
  


studiebesök på tillskärarakademin.

dsc03222 (MMS)

studiebesök på tillskärarakademin.


thanks baby.



Karln köpte London-biljetter idag!! TACK!!!
 Nu är det bara två veckor och två dagar till han kommer hit och en månad till jag åker dit!!


svettigt.

Idag hade fröken Paulsson ställt klockan på 09.30 för att stiga upp och mysa runt med en kaffe och diverse innan jobbet. MEN, det tog cirka en timme att ta sig ur Malin hängmatte-linknande bjässe till säng, då jag är stelare än än något annat. Detta måste jag nog säga är resultatet av gårdagens yogapass (fast jag hellre skulle skylla på Malins säng, som är i det mjukaste laget!). My god, vad vi svettades. Salen var överfull av kvinnor (och en man) som flexade ben och armar hit och dit. Speglarna immade igen och syrebristen infann sig rätt obehindrat. Men gött var det. Innan jul ska vi avancera till att forma kroppen till en kanelbulle och stå på en arm. Kvällen/natten spenderas i High-valley med fruarna, varma mackor och Modern Family. Nu är det hög tid att återvända mot civilisationen och arbeta ett par timmar.

glassgubbe-kärlek.

dsc03208 (MMS)

glassgubbe-kärlek.


wiiiie.



Gårdagen var mycket trevlig. Farfar har fyllt 70 år och det firades med stadsvandring, finmiddag på Döden i Grytan och cocktails på Mården. Nu är det hög dags för lite vampyrdyrkan då Vampire Diaries har börjat igen. Hello Damon!! I eftermiddag blir det yoga och häng i Högdalen. Skepp och hoj!


vi hänger på mården.

dsc03201 (MMS)

vi hänger på mården.


presentutdelning.

dsc03197 (MMS)

presentutdelning.


farfar fyller år.

dsc03193 (MMS)

farfar fyller år.


jag har gjort min plikt som medborgare.

dsc03191 (MMS)

jag har gjort min plikt som medborgare.


superlunch med brudarna.

dsc03192 (MMS)

superlunch med brudarna.


mina damer och herrar.



Mina damer och herrar. Hör och häpna. JAG ÖVERLEVDE DAGEN!! Utan större svårigheter faktiskt. Och nu är jag ledig i dagarna tre! Detta ska firas med vin i alla dess olika former och färger. Den ursprungliga planen var att gå och se Hoffmaestro i morgon, men då vädergudarna hotar med regn har jag ingen lust att slåss med fjortonåringar på Grönan. Det kommer ändå inte slå den magiska spelningen i Borlänge. Så vi kör på vinafton i Råcksta och ser var natten för oss helt enkelt. Det är dags att dansa in hösten 2010. Jag och fruarna gästas av besök från norr. Linda och Karin kommer ner en sväng. Inte igår man såg de två töserna. Och ännu en puma kom med glädjande besked nu ikväll. Jeanette Alm Högman, kommer hit!! Kommer du också Pia?


giraff-pusslet. kärt återseende.

dsc03188 (MMS)

giraff-pusslet. kärt återseende.


och så var det höst.

dsc03186 (MMS)

och så var det höst.


working girl.


Nu är jag vaken sådär okristligt tidigt igen!! Usch. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. En 13 timmars arbetsdag väntar. Det som håller mig vaken är tanken av att få springa hem till sängen igen kl 21 ikväll. Och att jag är ledig heeela helgen. Och kaffe såklart. Nu måste jag springa. Ha en bra dag allihopa!


21 dagar.



3 weeks baby!!


till marielle. grrr.

dsc03184 (MMS)

till marielle. grrr.


onsdag.



Opepp för möte och jobb idag. Sjukt pepp för Hoffen på fredag!!


namnamnanmanmanm.



Det bästa med födelsedagar är tårta. Detta är resultatet av all min kärlek till min syster. Fyra lager av omsorgsfullt tillagad smörgåstårta. Det finns leverpastej, gurka, mjukost, skinka, bacon, rödlök och en massa andra goda grejor där inne. Det blir lyxig matlåda på jobbet idag. Adjö.


dance-off.



Lillemor och Malin har uppfunnit en genialisk grej. De kallar den dance-off. Det går ut på att släppa allt, alltså ALLT. För att dansa loss till väl vald låt. Och när låten är slut återgår allt till det vanliga. Det spelar ingen roll om man står och diskar, duschar, tittar på film, är mitt i en hetsig diskussion/slagsmål eller whatever. Är det dance-off så det är det bara att dansa. Här utför Lillemor en dance-off under min palm till en fin dänga av Adam Lambert, mannen med mer smink än någon annan på denna planet. Jag hängde på så gott jag kunde men känner att jag inte är riktigt varm i kläderna ännu. Annars var gårdagskvällen mycket trevlig. Vi matade Martin von C med tacos, öl, kärlek och popcorn. Och tittade på film. Och skrattade i oerhörda mängder. Mycket trevlig kväll. Gracias!


hipp hipp hurra.



Min syster Marielle aka Grinchen fyller 19 år idag. Hurra hurra hurra. Nu är det bara att invänta svettningar och humörsvängningar. Tant. GRATTIS!!!



farväl.



Vår käre compadre Martin Culmsee har bestämt sig för att lämna huvudstaden ett tag. Innan vi släpper iväg honom bjuder vi (jag och Lillemor) på mat, öl, film och kärlek. Om någon där ute har ett krypin till övers till denne unge man får ni gärna höra av er, då vi gärna vill ha honom tillbaka så fort det går. 


to infinity....and beyond!



Mycket rolig film. Älskar när Buzz blir spanjor. Se den!!


filmtime.

dsc03183 (MMS)

filmtime.


haha. vilket pang-pris.

dsc03182 (MMS)

haha. vilket pang-pris.


Zzzz...

Just nu är jag en mycket, mycket trött människa. Och det är likamed en mindre rolig människa. Slutade jobba för två timmar sedan och nu är det dags för sängen då jag ska infinna mig på jobbet igen kl 8 i morgon bitti. Men jag har ett hett tips till er som vill läsa något roligt. Kolla in Malins nya blogg. Den är rolig. Hela hon är rolig.


jobb-lördag.

dsc03174 (MMS)

jobb-lördag.


födelsedags-disco.


Gårdagskvällen bjöd på födelsedagsfirande i efterskott. Och vilket firande det var!! Matlagning på hög nivå, vinpimplande på medelnivå, dance-offs till 80/90-tals hits, partyklänningar och klackskor. Stort tack till världens bästa fruar. Love you guys!!

jag fick mat, vin och TATUERINGSTID!!

dsc03167 (MMS)

jag fick mat, vin och TATUERINGSTID!!


teenage crime.



JAG VAR DÄR!!!


slappardag.

    

Idag har fröken Paulsson inte gjort många knop vill jag lova!! Sov 11 timmar i natt och har spenderat hela dagen i soffan. Jag har riktigt känt hur krafterna har strömmat tillbaka i min ådror ikapp med rastlösheten. Men jag har försökt att inte ge vika i hopp om att tillfriskna tillräckligt mycket för att inte dö av en timme på gymmet i morgon. Har hunnit med två filmer. The Joneses och The time traveller's wife. Har även hunnit med att browsa lite skor. Tanken var att hitta inspiration för höstskor, typ kängor, men jag skulle då inte banga på dessa!! Gjorde ett litet uppehåll för intag av näring. Idag i form av soya-kyckling med bulgur. Nu väntar mera film. Karate Kid och Evelyn Salt. Sen blir det sängen. I morgon väntar date med fruarna. Det ryktas om tårta. De är allt bra fina mina fruar.


RSS 2.0