my god

Herregud i min lilla låda. Vilken helg! Jag har hunnit med allt från Stureplan till sunkigt men ack så älskvärt rockhak och det är bara lördag. Min kropp har helt slut på batterier!

I torsdags bjöds på gourmetmat på Kungsholmen för att fira Danni. Blåmusslor, sushi, pilgrimsmusslor, lammstek, anklever, glass i stora lass, tiramisu. Detta sköljdes ner med vin av alla de slag. Rött, vitt, cava. You name it. När vi hade stoppat magsäckarna fulla gick vi vidare till Hell's kitchen. Där träffade vi Tore från FCZ. Sara tyckte att det var en god idé att hångla lite med honom. Så det gjorde hon. Haha!! Och ungefär här börjar mitt minne svika mig. Men kul hade vi!

    

  



   

Efter att ha sovit 3 timmar den natten började fredagen som en saga. Fortfarande måttligt berusade gick vi till Korv-Ingvars för frukost. Det blev en utsökt kebabtallrik och en miljon skrattattacker! Mamma hade lite ärenden att uträtta så jag och Danni gick på Ica för att handla lite. Det blev inte så mycket handlat då skrattanfallen haglade även där inne. Folk tycker tydligen att det är konstigt att man går på affären dyngrak kl 13.00 på en fredag. När Daniella sedan var tvungen att åka hem tog jag tunnelbanan till Odenplan och mötte upp Lillemor och Malin. De var på afterwork på ett ställe med en miljon biljardbord och öl i stora kannor. Jag kan sammanfatta det hela med att erkänna att jag är SÄMST i hela världen på biljard. Lyckades knappt träffa bollen med den där pinnen!! Men det var en hemskt trevlig eftermiddag måste jag säga. Vi vinkade av deras kollegor och åkte ut till tjejernas mansion i Högdalen för att piffa till oss lite. Slank ner ett par bärs till och sen återvände vi till stan. Letade oss upp till Harry B James för att se att det är en sjuhelvetes kö för att komma in. Vi kröp allt längre bak i jackorna och drog på oss huvorna och uthärdade kylan. I 45 min. För att sedan komma in och höra att man måste ha kontanter. Här sprack det för Lillemor. Haha. Jag har aldrig sett henne skratta så mycket. Så jävla typiskt. Där har man stått och hackat tänder i nästan en timma och så ska man inte ens komma in. Men vakten var snäll så vi fick springa och hämta pengar. Väl inne var hela kvällen/natten som ett enda långt "hallelujah-moment". I dj-båset stod en man nersänd från himlen och spelade kunglåtar hela kvällen. Det bjöds på Baywatch, Mötley Crue, You're the voice osv. När han drar igång Don't stop believin med Journey var lyckan total! Never have I ever varit med om en mer kunglig dj. Kamal och hans kollegor kom och mötte upp oss. Vi dansade och svalkade struparna till baren stängde. Då gick vi vidare till casinot. Vilket var ett sjukt överskattat ställe. Inte alls särskilt imponerande så vi hoppade in i en taxi. Rullade till Fridhemsplan för nattamat och efterfest.

 

Nu sitter jag här. Hemma i min soffa. Under täcket. Med mina största mjukisbyxor på mig. Och ska inte röra på mig förrän i morgonbitti!

Tack och hej!


haha

"Den där gubben vill jag sno."


snart så



I morgon jobbar jag mitt sista långpass. 10-21. Sen är jag ledig heeela helgen. Fredag, lördag och söndag! Det vankas födelsedagskalas, häng med fruarna i Högdalen, discodans, bärs. Ja det mesta av livets goda. Jag är sjukt övertaggad. Har hoppat runt här hemma innan jobbet idag och provat kläder till hög musik. Jag har tänkt lufta min nya kavaj och mina stövlar (som jag inte fick med på bilden eftersom jag är en halvmeter längre än medel-Svensson) i morrn. Vi öppnar med födelsedagsmiddag på Kungsholmen i morgon kväll. Min käre vapendragare Danni fyller 22. Hatten av! Sen hoppas jag det blir dunkadunk resten av natten!


wake me up



Tidig start på denna dag med då 3 unga män kommit för att byta ut vår köksfläkt. Jag satte i vanlig ordning på Vakna! med the voice för att starta igång hjärnan. Jag står lugnt i mitt kök och kokar kaffe med tv-ljudet i bakgrunden. Vad jag inte visste då var att Fråga Olle-Olle skulle vara där och prata skillnad på kåthet och våthet. Killarna började skruva obekvämt på sig och viska lite. Det tyckte jag var roligt så jag höjde ljudet på tv:n och såg färdigt på programmet. Nu har jag bytt till bygga-motorcykel-program på Discovery. Perfekt uppladdning. Idag väntar gym och jobb. Måtte denna dag bli bättre än gårdagen.


blääää

Dagen började ju så bra. Käkade frulle och dansade runt med mina Sonisphere-biljetter i handen. Lycklig som få. Men så gick jag till jobbet och luften liksom pumpades ur mig. Blev trött och less på allt redan innan lunch. Fy, vilken lång dag. Så kommer man hem och ska göra lite nyttiga saker på datorn. Fungerar det som det ska? NEJ, såklart inte. Just nu är ju sur, arg och bedrövligt förbannad på Bill Gates för att han ska krångla till det så inni. Jag har Word 2003 installerat på min Windows 7 då det är mycket lättsammare att hantera. Men kan jag då öppna dokument som är skrivna i Word 2007. Nix. Jävligt logiskt tycker vissa eftersom det finns en massa nya finesser i det nya programmet. Men jag är av uppfattningen att dessa finesser bara krånglar till saker. Så nu sitter jag här. Bitter och jävlig. Jaja, det lär väl lösa sig det här också. Jag blickar framåt och längtar till torsdag för då fyller Danni år och vi ska ut på stan och vara snygga och äta god mat!

Till Bill



ja just



Jag har biljetterna i min hand. Oh haaaappy day!


den 25.e smäller det

Var på stan en sväng med mammsen idag. Och oooh my god. Jag fyndade sååå mycket! Var än jag kollade hittade jag saker. 80-tals modet har tagit ett stadigt grepp i butikerna. Och rocktemat fortsätter. Jag gillar det. Mycket!!! Hittade ett par nya darlings, då mina föregående puppies gick sönder på nyårsafton. Klacken sa adjö och trillade av. Men idag fann jag ett par nya. Jag räddade dem från den lysrörsupplysta, kalla, hemska hyllan på Nilson och ska värna om dem med mitt liv. Gick in en sväng på Ur&Penn också. Kom ut med 10 par örhängen och en massa halsband. Och med ett stort leende på läpparna. I min lilla gottepåse fanns leopardmönstrade ringar, fejk-diamanter, rosa, turkosa, guldfärgade örhängen. Vidare mot Gina. Äntligen hittade jag skjortor som inte är designade för dvärgar. Tyget räcker en bit ner på rumpan istället för att sluta tvärt ovanför naveln. TACK! Hittade jeans också. Jäääätteljusa fina jeans. Ett par vita, låga converse och damma av skinnjackan så är jag redo för våren. Om den här snön försvinner någon gång!! På H&M hittade jag en tröja som är som en brynja. Fast med armar. Coolt tyckte jag och drog kortet. Sprang in på Hemtex också. Och där hängde den. Morgonrocken från himmelen. Mörklila i mjukaste fleece. Den fick följa med hem den också. Kuddar till soffan hittade jag också. Så nu är de röda hemska knölarna ett minne blott. Sist men inte minst blev det sängkläder i skönaste silke. Det går bra nu! I morgon är det dags att jobba lite igen. 10-21. Skepp och hoj!

     

   


%¤**## x 2

Jag ger mig ut för att motionera bort min ilska. Vad tror ni händer när jag kommer hem?!! Jag har glömt nyckeln inne på vardagsrumsbordet. Och mamma har gått till jobbet! Hahaha, jag dör av skratt nu när jag sitter här och skriver detta. Så jävla typiskt mig. Jaja, det var bara att löpa vidare mot jobbet. Då vi har 2 km till jobbet hann jag inte hem att byta kläder heller. Så nu sitter jag här i för stora mjukiskläder som man får låna. En timme för tidigt. I full färd med att trycka i mig drickyoghurt i hopp om att kroppen skall återhämta sig från joggingturen som blev 5 km ist för 3 km. Detta kommer bli en underbar dag!


%#*#¤%*



Bra jävla start på dagen! Utmattad som jag var lade jag mig i sängen vid 12-tiden igår. Larmet ringde vid 8-tiden i morse och jag var ovanligt pigg och glad för att vara på den tidiga halvan av dygnet. Drog på mig de svarta tajta och tryckte i mig en stadig frukost för att hinna med en timma på gymmet innan jobbet. Men vad händer?!! Jag hittar inte mitt gymkort. Helvetes jävla %#*#¤%* vad trött jag blir på mig själv! Köpte ju ett nytt förra veckan för att jag tappat bort det! Skrattretande är vad det är. Till råga på allt är det -8 grader idag också. Men jag trotsar vädergudarna och ger mig ut på en powerwalk runt Råstasjön i alla fall. På med mössa och vantar. Känner att jag måste svettas ut min ilska så mina kära kollegor inte behöver drabbas.  


spy bar



 

Det som skulle bli en relativt lugn kväll med lite soft bowling spårade ur. Såklart. Likt ett tåg i 320 blås. Planen var att åka och hälsa på Kamal på Ballbreaker men allt eftersom ölen svalkade våra strupar dök nya planer upp. Vi satte kurs mot stan. Mötte upp Victor och Lina på en liten pub med stora öl. De drog hem men jag och Danni styrde vidare till Spy Bar i våra för stora skor. Haha. Första gången jag hade riktigt roligt där. Jäklar vad många goda skratt. Vi utövade fuldansen bland högt uppsatta kostymnissar, diskuterade med en fransk självgod författare med fluffigt hår samt stuffade runt på dansgolvet med en ung fransk variant av Dolph Lundgren. Ett annat roligt inslag under natten var när Danni tar mitt läppglans som jag fått av henne i julklapp och slänger det i soporna för att det kan innehålla knark. What up med det?! Haha. Vid 3-tiden fick vi tag på en svarttaxi för hemfärd. Fröken Söderberg däckade i baksätet så jag fick sitta fram och hålla vår ryske chaufför i svart lackjacka sällskap. Att säga att jag var livrädd är en stor underdrift. Saken blev inte bättre när vi kom fram. Han släppte av oss vid en bankomat för att Danni skulle ta ut pengar. Men hon gav honom fingret och började gå mot lägenheten i stället. Jag trodde ryssen skulle hoppa på oss men han satte sig i bilen och drog iväg. Pjuh. Detta firade vi med snöbrottning utanför Råsunda stadion. Sen gick vi in och la oss. Eller ja, Daniella attackerade soffan/sängen med alla kläder på och jag åt messmörsmackor med hela köksbordet innan det var dags att krypa ner under täcket. En helt vanlig onsdag i Stockholm.

Nu  väntar jobbhelg. Så vänner och bekanta. Vi hörs på söndag kl 16.00.


smack



Men yeees!! På tisdag ska jag kriga om biljetter!

Vilken musiksommar detta kommer bli.

3 juni - AC/DC
1-4 juli - Roskilde
7 aug - Sonisphere


boo-ya!




90 kilo i benpress idag. It's a good day!


haha

Kjell goes BANANAS!

Vissa saker är extremt roliga när man varit på jobbet för länge!
Detta skall tas med en nypa salt då jag inte alls är samma uppfattning som vår vän Kjell, men han får ju som verkligen till det.


vallentuna



Ikväll är jag på Söderby gård och umgås med denna lilla tösabit.
Har fått mig ett glas rött och goood mat!
Nu blir det I en annan del  av Köping och vindruvor.


lillskroten



God natt gott folk!


liten syster



Men så söt man kan vara!


titt-ut



Larmet slog 06.45 idag MEN jag hade inte mage att vara bitter över detta faktum särskilt länge denna morgon. För i samma stund som jag står och häller upp dagens frukost hör jag ett svagt titt-ut, titt-ut, titt-ut. Hjärnkontoret sätter igång att jobba. Vad fan var det där? Funderar och funderar. Hmm, det är den 15e januari idag. Det kan ju inte vara en fågel som kvittrar? Men jorå!! Det var det! Här nere lever de tydligen året runt. Hemma i Östersund flyr de fältet redan på hösten. Slog ett öga på termometern också. - 2 grader och rimfrosten blänker gnistrande vacker. Så denna morgon kan jag helt enkelt inte vara bitter för att behöva kliva upp innan 09.00. Fåglarna kvittrar ju ffs. Om det är någon som undrar vad det är för fågel så är det en talgoxe. Det är bara de som låter titt-ut, titt-ut, titt-ut. Det lärde vår biologilärare oss på högstadiet minsann. Tack Anna!! Nu sparkar vi igång sista arbetsdagen för den här veckan. High five!!


jo så att...



I Kina läser man en bok bakifrån och fram. Från höger till vänster och i lodrätta led. Det tycker jag är konstigt.
Det var allt jag hade att säga just nu. Jobbet nästa!


fröken löfgren



Idag skänker jag en tanke till mitt lilla matematiska geni där hemma i Östersund.


GH5



Då var det snart dags att lägga ledigheten till handlingarna. I morgon bitti dammar jag av jobbarbrallorna och kliver på igen. Tis-fre. Sen är det helg och jag är ledig i dagarna två. Dagen har tillbringats i slapphetens tecken. Förutom det tidiga uppvaknandet och ett litet uppdrag på dagens lista. Att leta reda på en fotoautomat. Dra mig baklänges. Det var en svår nöt att knäcka. Vi frågade oss fram via polisen, som hänvisade oss till en trasig jävel. Försökte hitta en "vanlig" fotograf i Solna men det finns tydligen inga. Så vi satte oss på tuben och for till T-Centralen. Där fanns det en. Vid Swedbank-automaten. Precis som jag minns det sen jag bytte tåg i Stockholm på väg mot Göteborg för 7 år sedan. Sagt och gjort. Fotografierna hade vi som i en kista. Då var nästa uppdrag att inhandla Guitar Hero 5. Finns en spelbutik här i Solna som har allt. Ligger precis vid tunnelbanan i Näckrosen. Då måste man ju ta tåget mot Hjulsta tänkte jag. Med tröttmössan på. Insåg att vi satt oss på fel tåg eftersom Näckrosen visst ligger på väg mot Akalla. Byter linje och hoppar av på sagda ställe. Kliver ur vagnen och det är som att springa mot en vägg. Med svettlukt. Hade kunnat sätta pengar på att någon lämnat 10 hockeytrunkar med underställ vid luftintaget. Fy. Fick mitt spel i alla fall. Och på vägen hem hoopade vi in i ett solarium. Very nice. Fast mina fötter lyckades ändå inte tina. Så nu blir det raggsockar på och nöta lite mer på gitarren. Hej!


finally



Äntligen är jobbhelgen över. Nu tar vi sovmorgon i morrn och laddar batterierna!


ho ho hooa hoo



Nä, men man kanske skulle ta och hoa lite?

Nu är jag vaken på tok på tidigt igen. Tredje och sista arbetsdagen idag. 8-16. Sen
ska vi fira morgondagens ledighet med legendarisk thai-mat och en påse smågodis.
Rösten är sakta på väg tillbaka och det känns som att jag lyckats driva förkylningen
en lite längre bit bort från min kropp. Nu har rethostat anlänt. Så dagens uppdrag blir
att kicka rethost-ass så kanske jag tar mig till gymmet i morrn och får insupa lite testosteron.


oh happy days



Kamrater och kommunister!!!

Jag är så GLAAD. Det kommer en fjärde säsong av Californication senare i år.


humor



Till Linda från Mika


host host



Jaha. Då kom den dagen det märks att man varit hemma i kylan och varit ute och härjat varje dag i en veckas tid. Vaknade upp helt utan röst, tjock i halsen och med ett mindre badkar snor i huvudet som det känns.
Så nu har jag dragit fram mitt lilla apotek och kokat ihop diverse huskurer till frukost. Rött kanelte med honung, c-vitamin-shake, lite rosenrot och lite omega 3. Ack den som ger sig. Förkylningen ska ha försvunnit till måndag har jag bestämt. För jag ska på gymmet. Och där med basta! Nu blir det jobb 12-21, sen ska jag springa hem till soffan, tjocksockorna, filten och lite mer piller.


åre



Tack Åre (och Östersund) för denna gång. Jag saknar dig redan!
Du som är så liten och kall känns alltid lika varm och välkomnande!!

Veckans bilder kommer upp så fort kameran ramlar in på posten.


FKB

- flippade kör bara!!

kallt satan



I morse ringde klockan vid 07.00. Upp och hoppa! Hade bestämt med träff med syrran
på busstationen för att åka ut till stallet och rida. Men JAA, vilken bra idé! Termometern
visade - 26 jävla grader!! Fick bli en snabbis i djupsnön. Väldi mysigt men kallt om de
små fossingarna! Nu är jag hemma på Frösön hos faderskapet och ska ta tåget vidare
mot Åre i eftermiddag. Dags att kolla läget i den vita lilla byn. Ikväll blir det middag
i Björnen med Jeanette och sedan väntar utgång på Bygget! Och i morgon hoppas jag
att jag och Sandra ska prova mjölkdrinkar på varenda krog i hela Åre!!

hurra hurra hurra

Idag fyller fina Matilda 21 år. Hurra hurra hurra!
GRATTIS!!!
Nu blir det tårta. Hej på sig!

d'oh...



Ja var ska man börja? Nyår blev utan tvekan en oväntad succé. Förutom de små detaljerna att jag tappade bort både minnet och min telefon. Men men. Sånt överlever man. Tog mig upp på nyårsdagen och pallrade mig iväg till Arlanda för att hoppa på flyget hem till lilla Östersund. Lite kämpigt att få tag i folk utan telefon men har lyckats löst det för det mesta. Har hunnit med att fika med gamla bekanta och igår hann vi även med en liten spontan-fylla. De blir alltid roligast så. Dansade runt inne på gamla hederlig G3 till lamporna tändes. Då fortsatte vi till Donken där det trycktes burgare som sköljdes ner med byxvarm cola. Jum jum!! I skrivande stund sitter jag hemma hos familjen Löfgren/Eriksson i Oviken. Har fått mig lite biff och potatis. Men sa gött! I morgon hoppas jag på en lång skön promenad i detta vinterland. Och kanske en snabbis på skotern! Sen blir det tårta för Matilda bastar 22. Efter tårtkalaset glider vi in till stan för tårtkalas med brudarna och sedan drar jag vidare till Åre för att kolla så att allt går rätt till där uppe! Bilder kommer upp när jag kommer hem. So long!!


RSS 2.0