my god

Herregud i min lilla låda. Vilken helg! Jag har hunnit med allt från Stureplan till sunkigt men ack så älskvärt rockhak och det är bara lördag. Min kropp har helt slut på batterier!

I torsdags bjöds på gourmetmat på Kungsholmen för att fira Danni. Blåmusslor, sushi, pilgrimsmusslor, lammstek, anklever, glass i stora lass, tiramisu. Detta sköljdes ner med vin av alla de slag. Rött, vitt, cava. You name it. När vi hade stoppat magsäckarna fulla gick vi vidare till Hell's kitchen. Där träffade vi Tore från FCZ. Sara tyckte att det var en god idé att hångla lite med honom. Så det gjorde hon. Haha!! Och ungefär här börjar mitt minne svika mig. Men kul hade vi!

    

  



   

Efter att ha sovit 3 timmar den natten började fredagen som en saga. Fortfarande måttligt berusade gick vi till Korv-Ingvars för frukost. Det blev en utsökt kebabtallrik och en miljon skrattattacker! Mamma hade lite ärenden att uträtta så jag och Danni gick på Ica för att handla lite. Det blev inte så mycket handlat då skrattanfallen haglade även där inne. Folk tycker tydligen att det är konstigt att man går på affären dyngrak kl 13.00 på en fredag. När Daniella sedan var tvungen att åka hem tog jag tunnelbanan till Odenplan och mötte upp Lillemor och Malin. De var på afterwork på ett ställe med en miljon biljardbord och öl i stora kannor. Jag kan sammanfatta det hela med att erkänna att jag är SÄMST i hela världen på biljard. Lyckades knappt träffa bollen med den där pinnen!! Men det var en hemskt trevlig eftermiddag måste jag säga. Vi vinkade av deras kollegor och åkte ut till tjejernas mansion i Högdalen för att piffa till oss lite. Slank ner ett par bärs till och sen återvände vi till stan. Letade oss upp till Harry B James för att se att det är en sjuhelvetes kö för att komma in. Vi kröp allt längre bak i jackorna och drog på oss huvorna och uthärdade kylan. I 45 min. För att sedan komma in och höra att man måste ha kontanter. Här sprack det för Lillemor. Haha. Jag har aldrig sett henne skratta så mycket. Så jävla typiskt. Där har man stått och hackat tänder i nästan en timma och så ska man inte ens komma in. Men vakten var snäll så vi fick springa och hämta pengar. Väl inne var hela kvällen/natten som ett enda långt "hallelujah-moment". I dj-båset stod en man nersänd från himlen och spelade kunglåtar hela kvällen. Det bjöds på Baywatch, Mötley Crue, You're the voice osv. När han drar igång Don't stop believin med Journey var lyckan total! Never have I ever varit med om en mer kunglig dj. Kamal och hans kollegor kom och mötte upp oss. Vi dansade och svalkade struparna till baren stängde. Då gick vi vidare till casinot. Vilket var ett sjukt överskattat ställe. Inte alls särskilt imponerande så vi hoppade in i en taxi. Rullade till Fridhemsplan för nattamat och efterfest.

 

Nu sitter jag här. Hemma i min soffa. Under täcket. Med mina största mjukisbyxor på mig. Och ska inte röra på mig förrän i morgonbitti!

Tack och hej!


Kommentarer
Postat av: Littlemother

Hahahahaha, jaaa jävlar, de var faan kul :)

2010-02-01 @ 08:32:19
URL: http://lillemorsimonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0