bästa bond.


gårdagen.

 
Wohooo. Gårdagen hörreni, det var en bra dag. Jag jobbade lite. Allt är tillbaka till det normala efter en veckas stängt så nu rullar det på igen, vilket är skönt. Men det var efter jobbet det stora hände. Jag bestämde mig för att bege mig över till Hove Park och hålla Dan the man sällskap medan han jobbade över. Så jag hoppade i spring-munderingen och gav mig iväg. Strax över 3 miles på 32 minuter!! Efter att ha joggat lite lätt två-tre gånger i veckan de senaste veckorna. Ha, någon slags grundkondition har jag nog allt kvar. Jag sprang tills jag kände att jag höll på att dö lite lätt, saktade av och hämtade andan och sedan var det bara att öka igen. Vet inte om det bara var en bra dag men det gav mersmak så nu ska här nötas. En mil behagligt genomfört under en timme innan Thailand är målet. Boom!!

happy halloween everyhopa.


party animals.

 
 
 
Voila, bjuder på ett par bilder från lördagens closing party uppe på Hartington pub. Daisy och hennes familj har alltså bestämt sig för att sälja och hitta på något nytt. Lite trist men förståeligt i dagens ekonomiska läge. Det blev åtminstone en sjujäkla bartömning med karaoke och fuldans fram till midnatt. Syrran slog på stort och tog vara på den extra timmen vi fick och gick ut och dansade. Jag och karln däremot satte sikte på sängen och däckade då vi på fredagen också tog till flaskan innan det blev det blev ett par timmars hårdrocksstuff på Digital. Både jag och Marielle vaknade upp med rejäl träningsvärk i headbangar-musklerna om vi säger så. Och som alltid när hon är här går tiden för fort. Tre dagar sprang återigen förbi och nu håller jag tummarna för att vi hinner ses innan jul. Ser ut att bli en lugn vecka då det bjuds på massor av regn och kallgrader här. Alltså inte minusgrader utan bara kalla grader. Yaaay!! Men då får man roa sig inomhus. Idag ska vi inviga Dannys nya pastamaskin. Om ni vill satsa pengar på vem som tappar tålamodet först och gör en dramatisk sorti från köket först går det bra här i kommentarsfältet. Puss!!

den glada japanen har anlänt.


everything everything.

Hej du fantastiska fredag!! Tänk att du redan är här igen. Och även fast du lovade sol men just nu bjuder på regn och gråa moln så älskar jag dig ändå. Små (läs STORA saker i min värld) saker såsom en morgondusch med mangoskrubb, att få sova i femstjärnigt egyptisk bomull, att syrran i skrivande stund sitter på tåget hit, att det är bartömning på Daisys pub i morgon och att jag är ledig tills på måndag gör att denna helg kommer bli fantabulös. Happy, happy Friday!!

hårfrissan förstod mig, äääntligen!!


BEACH OF THE DEAD 2012.

 
 
 
 
 
 
 
 

amore de vardagslyx.

 
Haaaallå!! Se där ja, det hann springa förbi en hel helg innan jag fick lite tid över till att kika in här ännu en gång. Men vi har hunnit med massor av roliga saker. Jag har hunnit med att leka zombie, skrämma barn längs gatorna, dansa till Ghost Busters, shotta på tok för mycket Bacardi, övat att stå på händerna efter på tok för mycket Barcardi, faceplantat ett vardagsrumsgolv efter att försökt lära mig stå på händer efter på tok för mycket Barcardi. Ja ni ser ju vart det här är på väg. I lördags var det alltså dags för den årliga dagen, Beach of the dead, då Brighton invaderas av ca 3000 zombies och i år tog jag och cheferna och joinade in i festligheterna. Efter ett par timmars jobb på förmiddagen åkte sminket och fejkblodet fram, sen släpade vi oss genom stan och försökte stanna i karaktär så gott det gick. På lördag kväll blev det spontan hemmafest hos Mikey som innehöll romflaskor och nunnekostymer. Detta resulterade i ett par tunga huvuden som satte sig i bilen till Reading på söndag morgon för att kolla till syrran men vi överlevde och hon fick sig lite mat och sällis. Och igår, måndag, begav jag mig till London för ett litet enmans-äventyr, leta rätt på Sveriges ambassad och fixa nytt pass. Mission accomplished efter två timmar och nu känns det som jag och London är bästa vänner. Det tar oss alltså upp till idag och nu är det mesta åter till det vanliga, förutom att vi den här veckan ska lyxa till det med att bo på hotellet då Dan och Mardi ska på semester. Så nu ska jag slå till på en lång, varm ångdusch. Det där gamla badkaret där hemma kan slänga sig i väggen. Här ska njutas. Laters!!

friday-treat i regnet.


one day/reckoning song.

Hepp hepp. Denna vecka har jag mer eller mindre varit gräsänka. Karln har tagit på sig jobb uppöver öronen för att kunna sponsra Asien-resan så jag har knappt sett honom sen i söndags. Nu klagar jag ju såklart inte även om jag kan få lite dåligt samvete för att inte jag lyckas dra in lika många timmar och slantar till reskontot. Och jag uppskattar ju faktiskt lite egen-tid ibland men för att det inte ska bli för mycket och jag istället blir uttråkad, vilket är rena rama döden (en trött fast rastlös och uttråkad Mika vill ingen råka ut för) försöker jag hålla mig sysselsatt med att stöka undan lite här hemma, kolla in alla chicflicks han skulle vägra och laga mat. Kanske kollar jag in en deckare eller två med svärmodern eller bakar en liten kaka också. Allt så att jag kan står där med armarna öppna och överösa karlsloken med kärlek när han ramlar in genom dörren på kvällskvisten. Ikväll blir det hans engelska favorit, bangers and mash - korv och potatismos. Ni hör ju!! Jag och potatismos. Här snackar vi uppoffringar som inte är utav denna värld. 
 
Nu är det hög tid att gå ut och mörda mina rastlösa ben och insupa ett stycke friskt luft. Detta gör jag just nu helst med denna sköna melodi i öronen. Hej!!

wohoo, nördandet kan börja igen.


hey ho, let's go.

 
Let me present to you - mina nya bebisar, New Balance 800-nånting. Skor som man tydligen ska springa jäkligt snabbt i. En av de största sportaffärerna gick i konkurs här i veckan så vi var där och roffade åt oss lite fynd. Dessa små juveler gick lös på 20 pund istället för 850 spänn!! Så nu finns det inga mer ursäkter. Jag har ett helt nytt springa-fort-som-fan-kit, sommaren och drinksessionerna på stranden är slut och det är 97 dagar kvar tills jag ska dra runt med 15 kilos packning på ryggen genom 30-gradig värme i tio veckors tid. Kan tänka mig att någon form av stamina och lite mer muskler kan komma bra till användning. Så det är väl bara att sätta igång. Ni hälsogurus till kompisar jag har får gärna komma med tips gällande mat, motivation och aktivitet för att fylla ut hudkostymen med lite muskler och att få lungorna att pumpa på lite fortare. Inget sånt där "noll-kolhydrater och protein-upp-till-tänderna" för det tror jag inte på. Tack på förhand!!

life is goooood.

 
 
 
 
 
Sweet baby Jesus, vilken helg!! Danny Boy fyllde år och det tyckte jag vi lyckades fira med bravur. I fredags drog vi på oss finstassen och mötte upp med Daisy och co på Brighton Ballrooms för trerätters och burlesk show. Vi drog oss hem relativt tidigt för att hålla oss fräscha inför lördagens festligheter. Särskilt fräsch vet jag inte om jag kände mig när jag vaknade dock. Fragment av flatliner-shots flimrade förbi i skallen men det var bara att skaka av sig och välkomna hela stora familjen som kom hit för att gratta, sjunga och äta tårta. På kvällskvisten smet vi ut igen. Denna gång för att möta upp mina chefer på Riddle and Finns, en av de bästa champagne-barer och fiskrestauranger på sydkusten. Och vi blev inte besvikna. Pilgrimsmusslor som smälte i munnen och så njöt vi av engelskt vin från Plumpton. Mmmm mmm mmmm!! Som om detta inte vore nog av lyx för en helg hade jag bokat en vinprovning som present till min lilla darling. Så igår eftermiddag intog vi Ten Green Bottles för en nästan tre timmar lång vinlektion med trevliga Sam från Sydafrika. Det bjöds på getost, torkat kött och åtta olika viner. Tre vita, ett rosé och fyra röda magiska blandningar. Som de gamla pensionärer vi är tyckte vi det var supertrevligt. Så himla trevligt att vi bokade in oss för nästa tasting i november. Då är det franska druvor som står på schemat. Tres bien!! 
 

HAPPY BIRTHDAY TO YOOOU ♥


dinner, drinks and booties.


det här med festivaler.

 
Alltså det här med festivaler har blivit som ett livsserum för mig. Jag är nog aldrig så glad som när jag får planera, styra upp, inhandla saker inför en festival. Och när man väl står där och studsar av glädje för att få vara med sina bästa vänner, lyssna på bästa musiken och dansa som det inte finns någon morgondag, med solen i ögonen (fingers crossed). Det lyckoruset, det ni, det är det bästa jag vet. Haha, gud vilken hippie jag är! Nu har jag ju lyckats dra av par - Storsjöyran, Peace & Love, Sonisphere, Creamfields, South West 4 och Shakedown. Men om det är något jag ska hinna med innan jag dör så är det Tomorrowland. Kolla in detta!!
 
Who's with me?!!
 

hittat en ny serie, get on it.


jaba daba dooooo.

Den 12:e november kommer den här lilla skönsjungande donnan till stan. Och vi har roffat åt oss två biljetter för ynka 80 spänn styck!! Det här är en av många anledningar till varför jag älskar den här lilla staden. Många up-and-coming artister tar svängen förbi oss här nere och spelar på mindre venues innan de slår igenom på stort. Vi såg Lucy Rose i mars då hon var förband till Bomboy Bicycle Club, som hon även hjälpt med sin fina stämma i ett par sånger. Så det ska bli spännande att se hur hon har utvecklats nu när hon har ett par egna sånger som går non-stop på radion. Happy days!!

myyyyz.


SHAKEDOWN 2012.

 
 
 
 
 
 
 
 
Hallå gott folk. För er som undrat kan jag meddela att vi överlevt helgen och jäklar i min lilla låda vad roligt vi hade. Regnet höll sig undan, solen strålade ända in på kvällen, alla var glada och vi dansade som aldrig förr. Precis som jag förutspådde dog jag lite under både Knife Party och Chase and Status, går fortfarande runt och halvsjunger deras låtar inne i skallen. Minne för livet!! Efter festivalen tyckte vi också att det var en briljant ide att köpa en låda bärs, hoppa in en taxi och åka på efterfest till kl 6 på morgonen. Ska det göras så ska det göras ordentligt!! Men nu välkomnar vi hösten med massor av film och serier och inväntar en mer sofistikerad helg med tre-rätters och cabaretshow på fredag och födelsedagsfirande av min bättre hälft på lördag. Puss!!
 
 
 

shake it baby.

 
Tjohoooo. Helgen är kommen!! Shakedown är här. Hela uppladdningen inför årets upplaga av denna sista festival för säsongen har känts sådär då vintervädret dragit in över oss med en käftsmäll den senaste veckan. Men med biljetter i hand och en regnponcho redo kan man inte annat än bli lite pepp. De verkar dessutom ha byggt två svinstora tält för scenerna så det ska nog bli bra det här. Kommer troligen att dö och återstå ett par gånger under morgondagen, särskilt då Chase & Status uppträder, eller Knife Party. Bo-bo-bo-BOOOONFIRE!! Alternativt stuffa sönder mig när Dizzee drar igång Bonkers. Gaaah, får man gå och lägga sig nu så det blir i morgon snart?! Vi kör igång med Charlies födelsedagsfrukost på en amerikansk diner och sen bär det av till Hartington för ett par flaskor rosé och sen köööör vi ba. Hepp hepp!!

aaaah, idag har jag saknat pressbyrån.


kodaline.

Fint så man kan grin 

höhöhö.


ASIA BABY.

Hej hej hej!! En annan har ju haft turen att få ha en ledig måndag. Jag hade planerat att slå på stort och fira den förlängda helgen med en sväng på stan idag men icke!! Regnet öser fortfarande ner så det har blivit en dag på hemmaplan istället. Har ett litet hemligt projekt på gång så jag har ägnat tid till massa research på internet och diverse filmer på YouTuben. Det kommer förhoppningsvis att uppdagas någongång under morgondagen vad det är jag sysslat med. Jag har även hunnit med att styra upp Dannys uppkommande födelsedag och filat lite på en reseplan inför vårt Sydost-asien äventyr. Så här se vår tilltänkta resväg ut för tillfället.

 

THAILAND 

-Bangkok
-Koh Phangan
-Koh Samui
-Koh Tao
-Krabi/Ao Nang

 


CAMBODIA
-Angkor Wat - Sieam Reap
-Phnom Penh

 


VIETNAM
-Saigon
-Nah Trang

 


THAILAND
-Koh Chang
-Kanchanaburi

 

 
Så, har ni några förslag om resemål, aktiviter eller must-sees som inte får missas när man väl är där nere vill jag att ni skriver dem i kommentarfältet, pronto!! TACK!!
 

RSS 2.0