EPIC.

 
DET BÄR AV TILL LONDON FÖR NYÅR IGEN!!!

det var den julen det.

 
Hallå allihopa!! Jag är vid liv och mycket nöjd med julen, känns dock skönt att det mesta återgått till det normala nu. Hör jag en till julsång dör jag ont-i-öronen-döden. Vi hann med både svensk och engelsk jul och i år fick vi till och med besök av Kalle och hans vänner. Syrran tog sig ner tror strejk-varning på tågen och myste till det ordentligt med oss i fyra dagar. Ett par pubbesök och en sjujäkla massa mat blev det. Tomten kikade förbi och lämnade av en surfplatta, lite smink och ansiktskrämer från bareMinerals (!!), kortspel och kläder till resan också. Måste ha varit en snäll flicka i år, tack så mycket!! På annandagen anlände Paul och min evige vapendragare Trinity. Vi har gjort stan och lunchat tillsammans. Sjungit Björnen sover och Blinka lilla stjärna ett par gånger. ♥
 
 
 

hänger med världens sötaste Stampe.


då kör vi en liten julafton igen.


MEEEERRY CHRISTMAS!!


dan före dan, före dan, före doppardan.

 
Ja hörreni, då var det bara TRE NÄTTER kvar till julafton och vi går in i den sista månaden av väntan till vår resa. Jag vet inte om jag klarar av all denna excitement. Jag fullständigt bubblar och räknar varje minut, men jag har försökt att dela upp det lite. Så nu fokuserar jag ju såklart på julafton och allt det mysiga med det. Och sen kommer nyår och partaj i finkostymen. Efter det vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Finns risk för tre sömnlösa veckor. Men först var det att vänta på tomten ja. Planen för dessa tre dagar ser ut ungefär såhär. Fredag: handla all julmat, göra gravad lax, ta hand om karln som varit till tandläkaren och möblerat om i munnen. Lördag: rulla köttbullar, baka pepparkaksmuffins, avnjuta en av fem IKEA-julmustflaskor jag har kvar, gratinera julskinka. Söndag: tända fjärde adventsljuset med tillhörande glädjedans, julbada och skrubba, invänta syrran, hoppa ner i julkostymen och bege oss till stan för att fira att karln äntligen fått lite jullov och byta julklappar och utbringa skålar med vänner och bekanta. Klara, färdiga, kööör!!

kakfest var det här.


gaaaah, jag vill öppna. NUUU!!


wiiiie, om en vecka får jag krama på den här lilla. ♥


och boom, så var vi fast igen.


sa-wa-dee-ka.

Pom-chue-Mika. Det där med att inte lyfta ett finger på tio lediga dagar var ju bara bus. Jag kan ju, som ni vet, inte med att göra ingenting. Jag har därför vigt min första lediga dag till thai-lektioner och visumansökningar. Så nu vet jag att tutte heter nom och jag har ordnat så Mr Brown får följa med mig till Vietnam. Har ju såklart försökt pränta in nödvändiga saker såsom matbeställningar och hälsningsfraser också, annars skulle det ju kunna bli lite konstigt. Iiiieeehh, bara 34 små dagar kvar nu. Blev en aningens överexalterad under helgen som var och började packa, så nu är det bara att vänta och se vad tomten delar med sig av för nödvändigheter att ta med på resan och sen är vi klara för take-off. 

PARTAJ.

Kalas-fredag
 
 
 
Sunday - Funday
 
 
 
 
Att döma från dessa bilder har det varit en alldeles utmärkt, fartfylld helg. I skrivande stund mår jag nog som jag förtjänar. Men det var det värt!! Christmas drinks på Fiddlers Elbow, känd irländsk pub här i Brighton, med familjen i fredags. Totalt knökfullt med massor av andra julfirare så det blev till att hänga på bardisken ett par timmar men till slut lyckades vi klämma ner oss vid ett bord. Det skålades, quizzades och skrattades till ansiktet gjorde ont. Och igår, söndag, var det dags för jul-jippo med cheferna. Väl på hotellet sprättes en flarra rosa skumpa för att fira att vi klättrat på TripAdvisor, nr 2 av 103 guesthouses i Brajjan - woop woop, sen bar det av till Plateau för lite melt-in-the-mouth mat. OH MY GOD, vad gott det var. Matkoman skjöldes iväg med lite turkisk peppar på skandinaviska baren Northern Lights innan vi hamnade på dansgolvet inne på Charles Street och Legends. Och så var det med det. Nu är det bara en vecka kvar till tomten kommer och jag har gått på JULLOV. Tjohoo. Förutom ett par klappar som ska slås in och lite julmat-stök tänker jag inte lyfta ett finger på tio dagar. Pöss!!

cheers.

Oh oooo. Christmas drinks med familjen på irländsk pub ikväll. Hej!!

hejhej.


i'm one of 'em.

 
Åh nej, åh nej, åh nej. Det har hänt. Jag som kämpade så hårt. Men det inträffade. Så plötsligt att det tog mig storm. Karln är iväg och sliter med jobb i vanlig ordning och jag har hållt mig sysselsatt med alla husmoderliga knep som poppat upp i huvudet. Julbakat, stickat bebismössa, slagit in julklappar, skrivit julmatslista, planerat kläder för nyår osv. Slängde även in ett par timmars relax med Gossip Girl. Men nu är det ett faktum. JAG ÄR TOTALT UTTRÅKAD. Sådär ledsamt trött och rastlös så man får lite halvt ont i magen också. För uttråkad för att kunna koncentrera mig på att göra något produktivt eller för att ens fördriva tid med en halvkass film. Jag har cirkus två timmar kvar att spendera med mig själv i detta tillstånd. Och till råga på allt fick jag spontanledigt ledigt från jobbet i två dagar för det ekar tomt på hotellet. Tackar de högre makterna för att syrran rullar in med tåget i morgon eftermiddag och stannar till helgen!! Så de två dagarna är sorted men för kvällen i fråga ser jag bara en utgång. Men det kan bli kostsamt. Det finns alltid ett ess i rockärmen. Det är dock stämplat med HÖGRISK. Japp, men så får det bli. Nätshopping, here I come!! Watch out.

come on, en liten skvätt snö kan vi väl få?


mat, mat, mat, maaaat.

 
Mmmm-mmm-mmmm. Jag vet att det bara är måndag än så länge men just nu vill jag hoppa i sängen och vakna upp med söndag. Kunde som inte vara längre kvar, I know. Men kolla in detta. Vi har bestämt oss för vart vi ska gå på julmiddag med jobbet. Så på söndag styr vi kosan mot Plateau - fransk lyx när den är som bäst. Lite krabba, pilgrimsmusslor, ett stycke rådjur med palsternacka. Heeeerregud, vad gott!! Det är så snålvattnet rinner på mig. Men innan dess har vi ju som sagt nästan en hel vecka kvar. Lucia är på ingång och jag har, efter en mycket produktiv helg, för en gångs skull redan gjort det mesta av julshoppingen. Har till och med postat julkorten, ni lyckligt utvalda människor borde få ett litet kuvert snart. Så istället för att stressa runt de sista dagarna och slita mig i håret det här året har vi bestämt oss för att införskaffa varsin jul-sticketröja med passande motiv och bänka oss på puben. Hallelujah!!

grattis på andra advent.


kings of tomorrow.

Nämen ser man på, här sitter jag iförd fredags-fracken igen. Dan the man ska iväg och köra gokart med jobbet och jag ska grabba min nedkylda prosecco och göra stan med systrarna Boyce. Har en sån där bra helg framför oss. En sån där det händer massor, Var ju tänkt att vi skulle åka upp till London och dansa loss ikväll men tågkommunikationen svek oss så vi får stuffa loss här nere i Brajjan istället. Ikväll dansar jag till den här gamla house-dängen, häng med vettja!! Cheers!!

joråsatte, skönheten har ju hängt med sedan början.


record of the week.

Halloj. Julskivan har haft paus idag. Och kolla in detta. Mmmm, ALLTSÅ, stuffar-musik blir inte bättre än så här. Step 1, press play. Step 2, ställ dig upp, 3 - börja slå trampa takten lite lätt med tårna, 4 - sväng lite med höfterna. Step 5 - släpp loss och SJUNG MED. Enjoy 

goder afton.

 
Goder afton, goder afton. Både herre och fruuuu. Herregud, jag vet inte vad som tagit åt mig i år. Jag är så sjukt taggad för jul. Kanske är det mina svenska julskivor? Jul, jul, stråååålande juuul. Tomteverkstan är i full rullning. De flesta klapparna är fixade, julkorten skrivna, lussebullar bakta (och nästa uppätna), PEPPARKAKSHUSET PÅ PLATS, pyntet uppe. I skrivande stund stirrar säkert femton små tomtar på mig. Det är i princip bara granen som saknas nu. Och all snö som jag beställt såklart. Hitills har vi ju faktiskt haft en köldknäpp på -3 grader, så hoppet lever än. Och nu tror jag att det är hög dags att introducera det här med Julkalender på tv för Danny. Hej!!

and voila. tålamodet var på min sida idag.


en sån morgon.

Hej hej hallå. Här sitter jag på bussen i en in-och-ut-vänd t-shirt märker jag nu. Det var en bra helg, I tell you.


dejt med Karl ikväll.


1 DECEMBER 2012


RSS 2.0