GRAAAATTIS!!

Hipp hipp huuurraaa för min pappa idag!! Hoppas att du fått tårta och massor av kärlek. Puss och kram!!

skepp o hoj.

Intressant söndag idag måste jag säga. Det är väl söndag va? Fröken Paulsson är lite trött i knoppen efter gårdagen. Vi bestämde oss nämligen sent igår kväll att stanna i Mile Oak över natten och i och med de orden hoppade vinet, bubblorna och drinkar fram. Stupade i säng vid halv tre och klockan sju ringde klockan för jobb. Missade bussen mot stan och paniken infann sig då sunday service betyder en buss i timmen. Så jag och Dan hoppade in i en taxi och jagade ikapp bussen så jag fick kliva ombord. Jobbet gick fint och bossarna bjöd på toast med pocherat ägg. Jag älskar mitt jobb!! Nu sitter jag på bussen tillbaka till Mile Oak och väl där väntar barbeque hos Tina med hela stora familjen. Hoppas att ett glas kallt Chardonnay väntar också så det blir någon ordning på den här dagen.

gaaaah.

Torsdag idag. Börjar jobba om 3 minuter. Stress, stress, stress. Valde att ta bussen idag då jag har lite ärenden att utföra i eftermiddag. Men är det något man kan klaga på här i Brighton så är det allmän transport. Bussen jag planerat att åka var inställd och vips så blev jag en kvart försenad. Det tar en kvart att cykla till jobbet men ombord på den här snigeltransporten tar det närmare en halvtimme!! Men men, det ska nog kunna bli en bra dag av det här också. Torsdag innebär ju för mig även löningsdag. Det här med att få lön varje vecka är ju ett fantastiskt påhitt. Dagen till ära ska jag unna oss en skohylla och en torkställning så våra kära gäster inte behöver mötas av kalsonger på varenda skåplucka i lägenheten. Senare bjuds det på middag i Mile Oak och vi får ta med oss Toby hem!!

kopiera, klistra in och njut.

http://www.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=GB#/watch?v=zrPsscpC-UI - Robyn var och hälsade på hos min favorit Fearne Cotton på Radio 1 i morse. Eftersom vi är datorlösa har jag fått leta reda på den här länken via telefonen och klistrat in den här lite fint. Men kopiera och lyssna, det är värt besväret (om det funkar)!! I promise!!

tisdag.

Swooosch, så har det gått en helg igen. Det verkar ha blivit ett återkommande tema det här med att jag tittar in här på fredagar och sedan är det tyst hela helgen. Nu när datorn strejkar får jag ju inte ens upp bilder eller videor så jag kan dela med mig av studen, vilket känns lite halvtråkigt. Helgen var i vilket fall mycket lyckad. Harry blev strålande glad för sina presenter och jag fick visa upp mina skytte-skills när vi invigde hans Star Wars-pistoler. Kommande vecka bjuder på arbete, mera häng med the Browns. Bobby kommer ner från London och joinar oss så hela klanen Brun blir fullständig. I bagaget har han en katt så vi får äran att ta hand om Toby från och med torsdag. Jippie!! Det blir ännu en helg i Mile Oak och när helgen är slut kommer Malin hit!! Woop woop!!

fredagspirrig.

Shit, fredag igen!! Och idag är jag sådär fredagspirrig och glad. Jag har gått tillbaka att ha lördagar ledigt istället för att jobba hela helgen och sedan ha en random dag mitt i veckan ledigt. Jag gillart!! Gårdagen var en mycket trevlig dag. Paul, Louise och Trinity kom förbi lägenheten för att kolla in hur vi har det. Och med sig hade de bubbel och inflyttningspresent - en liten kitchen garden!! Tusen tack!! Vi slängde ihop en utsökt kyckling curry och lite senare kom även Alex och Daisy över. Drinks och skitsnack till midnatt, sånna spontankvällar gillar vi. Nu sitter jag på bussen in till jobbet med lite lätt skallebank men i eftermiddag är det dags att packa en liten weekendbag då helgen kommer att spenderas i Mile Oak med resten av familjen. I morgon lördag väntar födelsedagskalas och tårta i massor då Harry fyllt sju och Tinas son Sam fyllt 13 år i veckan. Söndag kommer bjuda på lite jobb och Pauls sunday roast!! Ciao!!

ha, ha, ha den äran.

Hej igen. Jag ville bara ta tillfället i akt att gratulera min käre bror - Pontus, Poppe, P, Pilla Pontus - you name it, som fyller 22 år idag. GRATTIS!!! Hoppas att du haft en toppendag!!

juno.

Ladies and gentlemen!! Vi har skaffat oss ett litet kärleksbarn här i lägenheten. Det anlände tidigt i morse och bars in av två stora män. Låt mig presentera vårt nya tillskott, Juno - the sofabed!! Två meter svart läder med silvriga ben. Den har ett fiffigt ryggstöd man bara klickar till och trycker bakåt och vips så har man en säng. Alldeles fantastisk uppfinning. Vi ska skynda oss att ta datorn till doktorn så att jag kan ta lite pics och visa hur fint det blev!! Men nu - filmtajm!!

sommar, sommar, sooommaaar.

Här i England gäller det att suga åt sig solen så fort den tittar fram. I alla fall denna sommar. Min första sommar här är tydligen den mest grå och trista på 25 år. Scooore!! Men idag skiner den så vi får lov att vara glada!! Våra eminenta gäster åkte ju hem igår och innan avresa hade de diskat och städat ihop så gårdagens sanering blev inte så fasligt jobbig. Däremot så har nu även Dannys dator börjat krångla så ni som är nyfikna på bilder från gångna veckan får ha tålamod. Nu är det dags för en dag på jobbet och efter det bär det av till Mile Oak för att säga hej till Paul, Louise och Trinity som anlände i helgen. Laters!!

bryt ihop och kom igen.

Oj, oj, oj. Hård helg. Eller snarare hård vecka. Fast det är en fantastiskt rolig vecka som kommit till sitt slut. Pappan och hans kamrater packar sina väskor och åker hem till Sverige idag. Jag lägger ut bilder från galenskaperna när jag har sanerat lägenheten och kommit till ro. Hej!!

MADNESS.











Ja då var som sagt pappa tillbaka här i Brighton. Och med honom brukar det ju kunna följa lite galenskaper. Så även denna gång. I sällskap har han Mårten och Annika, supertrevligt par från Östersund. Jag hade en ledig dag igår så vi passade på att gå ett varv runt Brightons turistattraktioner, fast med en twist - alkohol. Det dracks bärs till frulle och shottades tequila till lunch. Gött!! Partyt fortsatte hela natten lång på Hartington pub där vi åt god mat och ställde upp i deras quiz night. Det gick ju sådär med frågorna, vårt lag ramlade in näst sist. Men kul hade vi. Idag har gänget begett sig till London så jag och karln tänkte passa på att kramas i soffan med en film och ladda upp inför helgens bravader. Puss och kram!!


tuesday.

Så där ja, då var man precis hemkommen från jobbet. Ledig i morgon efter nio dagars arbetande på rad. Pratade precis med Sverige och pappan och co är ombord på bussen mot Skavsta. Jag tänkte ta och kocka ihop lite mat innan karln kommer hem från jobbet så vi hinner med en liten powernap innan sällskapet anländer och det är dags att visa upp kvarterspuben. Det lär nog härjas på bra här så vi hörs om ett par dagar. Skål!!




GAAAAH, 20 dagar kvar till den finaste apfantasten av dem alla kommer. Skynda er förbi nu!! Och Lillemor, snälla, hoppa ner och göm dig i Malins bagage. Jag har fru-abstinens!!


städ-tunes.


guacamole baby.

Hola! Que tal?! Jag har precis rört ihop en helt fantastisk guacamole. Mmm, finhackad röd lök, grekisk yoghurt och en touch av Worcestershire sås ingår i denna ljuva blandning. Det vankas mexi-afton med chilliproppade fajitas här i huset. Sen blir det en snabb svabbning av hela placet då pappa anländer med två andra raggare i sällskap i morgon kväll. Ännu en fullspäckad vecka och helg med andra ord. Till helgen väntar Brighton Beer festival. Den största ölfestivalen i hela UK sägs det så det ska bli kul att se om man kan fukta strupen med något magiskt. Adios!!


jeanette på besök.

















TACK för ett par underbara dagar. Kom tillbaka snart!!


söndag.



Men mumma!! Kolla in detta. Vilken mästerkock till karl har inte jag då?! När jag kom hem från jobbet idag stod det en rykande färsk beef roast på bordet. Sötnosen hade även cyklat till stan och köpt nya fintallrikar då de vita, tråkiga vi har var för små!! Till efterrätt väntar hembakta blåbärsmuffins med Ben&Jerrys Caramel Chew Chew. Mmmmnamnam, jag gillar söndagar!! Gårdagen sprang förbi i full fart. Först ut var jobb ett par timmar på förmiddagen, sedan tog vi kidsen till en stor lekpark nere vid stranden. När de tröttnade styrde vi kosan (jag och Dan cyklade) mot Mile Oak och svärmors hus. Där fick vi äntligen krama om lilla Toby och tog en promenad. När det var dags för ungarna att åka hem satte jag och Danny oss på cyklarna igen och rullade hem för ett snabbt bad. Och sedan spenderade vi kvällen på The Hartington med Alex, Daisy, Phil och Kieron. Daisy har precis kommit hem från en tripp till staterna så det blev catch up över ett par cider. När dagen slutade hade vi trampat över 15 miles (25 km) på våra cyklar, vilket känns i min kära behind idag. Gött!!


hahaha.

Jag såg precis världens skönaste tant på väg till jobbet. Det regnar ute så för att inte förstöra frillan hade hon dragit på sig en genomskinlig badmössa med blommor på!!

gooood morgon.

Rise and shine!! Tio timmars sömn gjorde susen. Det gröna snoret har sprungit iväg och gömt sig så nu är det bara att invänta sista stadiet - rethostan!! Jag hoppas gå igenom detta sista stadie idag då jag måste vara fit for fight i helgen. Mardi, en halvan av paret som äger hotellet, åker nämligen till Frankrike och lämnar mig med ansvaret att ta hand om alla frukostgäster. Så nu gäller det att slänga på charmen och köra all-in med det lilla jag plockat upp av den brittiska accenten. Kommer nog gå galant det där. Nu måste jag skynda mig ut i regnet.

Bjuder på lite sköna tunes från ett Brighton-band. Håll utkik för videon är filmad här på stadens gator. Puss!!


pust och stön.

...och stånk. Idag är det en fläckig amöba som tagit över min kropp. Jag är upp över öronen förkyld och har börjat flagna så det ser ut som jag har någon slags hudsjukdom. Men man får ju var glad att snoret antagit en självlysande neongrön färg "så att man vet att viruset är på väg ut." Hur som helst, det här med att stanna hemma från jobbet för att man är sjuk är ju inte riktigt min grej så jag har snörvlat mig genom dagen så gott det har gått. Och så är det ju torsdag och "handla-massor-av-mat-dag" idag så just nu tycker jag mig kunna känna en procents doft av pizza genom mina igenstängda näsborrar!! Jag håller tummarna för att smaklökarna är kvar i matchen så jag kan avnjuta detta. Nu blir det soffhäng, pizza, en kall och Weeds. Ciao!!

hej alla glada.

Hallå där ute!! Jag tänkte bara kika in och meddela att vi lever. Vi har haft ett par väldans trevliga dagar med sötaste Jeanette här. Brighton visade sig återigen från sin bästa sida med sol, strandfestival, god mat, både utsökta, svalkande drycker och drycker som var mer spännande än goda, shopping och sällskap. Jag hoppas kunna snika åt mig ett par bilder och lägga upp här senare (pssst, Jeanette, du har min mailadress!!) Har precis lämnat av henne på flygbussen så nu ska här städas lite efter allt härj och sen åker fötterna upp på soffan. God afton!!

TGIF.

Idag är en mycket speciell fredag ska ni veta. Med den nya lägenheten kommer ju såklart ett nytt kvarter. Och med det nya kvarteret kommer ett nytt curry house för takeaway att prova. Otroligt spännande ögonblick i familjen Brun/Paulsson. Som om det inte vore spännande nog har vi rattat in semifinalen i Wimbledon på tvn. Engelsmannen Murray mot Nadal. Hejja hejja!! I morgon väntar två snabba timmar på jobbet, sedan bär det av till stranden med kidsen för någon slags tillställning vid namn Paddle around the pier. På kvällskvisten är det dags att styra mot Gatwick och hämta upp Nettan och på söndag går vi all in på DPM, en heldag med livemusik från en massa DJs på klubben Vodka Revolution. Busy, busy weekend så puss på er!!

RSS 2.0