tidigt I know, men ååååh - godaste godiset!!


brrr, helt plötsligt fick vi vinter.


wroooom.









Dan's efterlängtade körkort ramlade in genom brevinkastet igår. Nu ska här ut och åkas. Har precis googlat "ten best drives in Britain" och fick bland annat upp dessa fantastiska bilder. Så till sommaren blir det till att packa kamera och tält och roadtrippa genom den engelska landsbygden. Woop woop!!


målar-mika.









Hallå där, här är ett par bilder från min dag idag. Jag har sadlat om till painter and decorator. Näääärå - vi har  stängt ner hotellet för ett par dagar för att uppdatera lite små grejer i rummen. Såsom de här svincoola små färgklickarna som jag lyckades kleta på idag. Ska ta med mig Danny ner när han kommit hem och se om han kan hjälpa oss att reparera lite spotlights och diverse. Men först - svenne-middag. Spagetti, köttbullar och ketchup. Åhhh va gott!! 


dagens fynd.



Meeeen tror ni jag blev nöjd när jag såg de här paketen inne på affärn idag?!! MAMMA SCANS SVENSKA KÖTTBULLAR. Jag hoppade av glädje vid kyldisken, slängde två förpackningar i korgen och skyndade mig hem för en köttbullemacka med majonäs. Mmmmm. Det luktade precis lika mycket fis när jag öppnade dem och de smakade precis som de gör hemma. Sweet, sweet meatballs. Mums fillibabba!!


rock n' roll och jägerbombs.




















sunday roast.



Det sa bah swooosch, så var den här lilla helgen över. Det blev en sväng på stan i fredags. Rockgig och jägerbombs. Och sedan efterfest all night long här i lyan. Fyra timmars sömn och upp för en dag med kidsen i Mile Oak. På väg hem beställde vi ett lass med svettig kina-mat som avnjöts illa kvickt när vi kom hem och sen somnade jag. Elva timmars skönhetssömn senare var det dags att kliva upp och arbeta. Och nu sitter jag här hemma igen. Dan the man jobbar så jag ska lägga manken till och göra ett försök på Jamie Oliver's perfect beef roast.


friday, I'm in love ♥


a game of shadows.



Pjuuuh, vi är hemma igen. Vi fick båda en ledig dag idag och passade på att dra en runda på stan. Jag hittade nya tajt-bajja-brallor på Zara till morgondagens gig och så käkade vi lunch ute. Woop!! Snacka om att vi slagit på stort den här veckan. I tisdags blev det vin, burgare och ett parti Trivial Pursuit på Mucky Duck och igår kväll hann vi med en liten bio. Vi såg Sherlock Holmes 2, första filmen var snäppet bättre tycker jag, men det kanske beror på att vi just sett den engelska serien på BBC som är brilliant!! Knatade in på Apple-affären idag också. Knappen på min telefon har varit lite knasig de senaste veckorna och kameralinsen har sedan länge varit för repig för att ta bra kort. Och dra på trissor. Jag fick en helt NY TELEFON!! Lägenheten är städad och Danny har tagit befälet i köket så nu är det bara att slänga upp fötterna på soffan och knäcka en kall. Puss!!


pub dinner and quiz games.


nam nam nam.



Men va gött!! Det var år och dar sen jag åt sushi. Plockade upp den här lilla lådan för 2 pund på affärn, mums!! Relativt chillad dag på jobbet. Rummen är klara och jag har precis slagit mig till ro i kungatronen till säng. Ska ta och uppdatera lite om kommande event och sen är jag klar för idag. Har laddat kylen med ett par bärs så karln ska bli glad när han ramlar in efter jobbet. Vi blir kvar här och husvaktar till på torsdag så ikväll blir det litet restaurangbesök och i morgon väntar bio. Amore de vardagslyx!!


final fantasy XIII-2.



Oh yeah!! Det är en lyckans dag. Vi har förbeställt det nya Final Fantasy som kommer ut nästa månad!! Can't wait, har suttit och glott på trailern och det kliar i tv-spelsfingrarna nu. Men nu är det dags för jobb. Cheferna åker till Amsterdam idag så jag ska rocka fortet själv i veckan. Fast det är ju stängt så det blir väl mest att lalla runt och förbereda för helgen som är fullbokad. Woop.


kalas.

























Men vilket trevligt litet kalas vi hade igår. Farmor Iris och auntie Tina med familj kom förbi och delade ut paket, åt en massa god mat och SEMLOR och visade upp lilla valpen Milly. Ellie fick massor av presenter som Oscar gärna hjälpte till att öppna. Sam och Harry satt mest och nördade tv-spel som vanligt och jag fick agera syslöjdslärare och knåpa ihop en pudel-handväska. Och så dansade vi skiten ur Just Dance till Wii. Mycket roligt!! Var till the Royal Pavilion idag, drog en sväng där inne med svärmor, vilket också var mycket trevligt. Vi njöt av all gammal konst och cream tea. Nu blir det obligatorisk söndagskväll på soffan.


royal pavilion.



Nu - jobb, sen väntar en sväng inne i det här palatset.


cheeky pints at the Hartington. cheers!!


jag vill ha en hund...NU!!


thai red curry.



Men how lucky am I?!! Blev just serverad den här lilla tallriken med en fantastisk thai röd curry med räkor, sockerärter, majs och massor av färsk koriander!! Nam nam nam... ♥


fredag.








Ja då var det fredag och helg igen. Och det är full fart här i lägenheten. I morgon är det nämligen dags för kalas. Ellie fyller 6 och det ska firas med pompa och ståt. Det ska bakas kakor, semlor, pizzadeg ikväll. Och så kommer Kit förbi för en liten moviedate.


jag gör det förbjudna, äter banan... PÅ BUSSEN!!


jag skulle vilja ha en kanelbulle.



Goder afton!! Här har ni en liten bild av hur våra kvällar ser ut nu för tiden. (Fast i skrivande stund är det jag som sitter och latar mig och karln kockar för fulla muggar.) Men, nu är det så att vi hittat ett språkprogram online som inte kostar skjortan. Wohooo!! Så Dan the man hårdpluggar vårt kära svenska språk och det går framåt med stormsteg. Det har varit mycket basics såsom: -Jag tar en kaffe, tack!! Och andra retarderade meningar med störiga röster men igår gick han igenom vad som bestämmer om ett G ska låta som ett G eller som ett J och så vidare. Sånt som jag inte har en aning om hur man ska förklara. Man bara kan det liksom. Very good gummisnodd!!


AAAAJJJ.

Oh christ!! Jag hade glömt vilken smärta man kan dra på sig av att boxa rakt ut i luften en timme och inte strecha ordentligt efteråt. Vaknade i natt av att det gjorde ont att rulla runt i sängen. Bädda sängar på jobbet idag var ju heller igen höjdare. Stelare än Ingrid, 98 år, haltade jag in och cheferna gapskrattade!! Men det ska väl kännas att man har börjat tajta till skinnfodralet man vandrar runt i. Nu sitter jag på bussen och ska möta upp karlsloken på ett jobb och sen bär det av till Mile Oak. Vi ska ruska liv i Dannys bil och sen är han förhoppningsvis tillbaka på vägen snart. Roadtrip for the win!!

sherlock holmes.



Ikväll tänkte vi gnugga geniknölarna och kolla in den här nya serien.


body combat.

Hallå där du vibrerande känsla av träningsvärk i armar, mage, innanlår och rumpa. Välkommen tillbaka!! Jag och Daisy smet som ni kanske förstår in på ett träningspass på gymmet idag. Body Combat. Något jag aldrig provat förut. Och det var ju, jaaa, annorlunda. Minst sagt. Och svinjobbigt!! Men roligt!! Det var mycket boxa rakt ut i luften och spänna alla muskler i hela kroppen. Addera ett move där vi skulle låtsas hugga och skära av huvudet på en evil drake så kan ni ju se varför jag började gapskratta ett litet tag där. Och som om detta inte vore nog så fanns det ett kärt original inne på detta pass också. Instruktören ska vi inte prata om. Hon var väldigt energisk och gick in för sin roll, vilket är bra. Men den här andra kvinnan. Hon hade tydligen fastnat i 80-talet. Från början märktes hon inte. Hon stod och strechade lite fint längst fram, men så tog hon av sig sin stora jumper. Och människan har på sig mörkblåa knätights och utanpå detta bebisrosa stringtrosor och matchade upp det hela med en rosa aport-bh. Här kom alltså ännu ett skrattanfall. Men i det stora hela var det en väldigt rolig och svettig timme!! Nu ska här klämmas ett par chilli-burgare. Hejpa!!

time to die.


chilli pickle.













Hallå!! Vi är tillbaka på hemmaplan. Karln är ute och flänger och kollar på jobb igen och jag ska till att mysa ner mig i soffan och glo på förra veckans Greys. Här är ett par bilder från gårdagens middag. Ni får ursäkta min bajsiga kamera på telefonen men halvsuddiga bilder är bättre än inga alls. Dottie skötte sig exemplariskt och däckade efter en timmes lek med andra hundpolare och bollar i parken, så vi lämnade henne i soffan och styrde kosan mot Chilli Pickle - en himelsk indisk restaurang. Nom nom nom!! Bästa kycklingen jag någonsin tuggat på!!


duktig vovve.


facejacker.



Hej och hå!! Då var det måndag igen. Helgen gick som vanligt fort och i fredags hade vi väldigt roligt åt den här mannen. Facejacker. Efter att jag och Daisy varit på gymmet möttes vi upp här hemma med sällskap av Al och Mikey. Dan the man lagade sina fantastiska fajitas som vi avnjöt med diverse drycker och sedan började skrattkalaset. I lördags var det födelsedagskalas för pappa Brun i Mile Oak och igår chillade vi mest. Ikväll blir det pyjamasparty på jobbet igen då vi är båda hus- och hundvakt. Adjö!!


tuuuuuuune.



Lyssna och njut. Dansa och sjung med!!


there is no antidote.



Hoppas ni kan se videon. Annars får ni youtuba SHM:s nya Antidote och fredags-rocka-loss med mig!!

Fredag var det ja. Igen!! Kan inte sluta tjata om hur fort tiden går. Veckorna springer förbi. Men det är ju dumt att klaga. Jag vill ha sommar, beachhäng, ett dopp i havet, rosévin i solnedgång, dans hela natten lång. Nu nu nu!!! Men denna fredag får jag nöja mig med lite jobb, gympremiär med Daisy och fajita-party ikväll. ♥


sjukstuga.







Huvvaligen, det blev synd på riktigt om min stackars man. Vi har precis tryckt i oss en lasagne och krigar nu för fullt mot bihåleinflammation med gamla goda trick.


brighton ♥



Men idag hörre ni, har det varit goväder här i stan. Jag gled runt i converse, skinnpaj och stor rosa snood runt halsen och bara njöt. Solen värmer redan med sina 12 grader och man glömmer bort att det bara är januari. Måste hitta ett par nya solglasögon snart tror jag. Jobbade två ynka timmar på hotellet och styrde sedan kosan mot banken en snabbis och därefter hemåt för att uppdatera jobbets Facebook-sida. Har gått igenom kommande events och det är inte klokt vad mycket som händer här. I slutet av månaden är det tatueringsfestival, lite senare en fransk festival med cool musik och allt som tillhör, chokladfestival, matfestival och ölfestival. Tror det är dags för en tripp i det nya hjulet snart också. Bring it on!!


lillemooooor ba ba baaa.



Hej alla fans!! Fantastiska nyheter. Bästaste Lillemor von S har bestämt sig för att komma hit och se hur jag har det i mars. Woop woop, jag läääängtar!!!

I övrigt så rullar livet på i en ganska så behaglig takt. Vintern här verkar gå obemärkt förbi. Vädret håller sig på stadiga 10-12 grader så den där vinterjackan jag bråkade om att dra med mig hit svettas jag ju ihjäl i. Mina förkylningsbakterier har flyttat in i min stackars karls kropp och utvecklats till ett dödligt förkylningsvirus. Ni vet, män som är förkylda genomgår ju samma smärta som en kvinna som föder barn. Så idag ska jag laga god mat och pyssla om min andra halva ordentligt. Tänkte börja med att gå och möta honom på jobbet och hålla handen på vägen hem. Hej!! 


the killing.



Wohoooo!! Vi har en ny serie att kolla in ikväll. Tack Linda!! ♥


löööördag.









Hej hopp gummisnopp!! Jag fick som jag ville idag. Vi har lekt med lego, målat, spelat tv-spel och bakat pizza. Och hörrni, kolla in pizzabagarn jag har lyckats fånga och förlovat mig med. Snurrar degar som värsta proffset. Det ni!! Kidsen har precis lämnat oss så nu sitter vi här på soffan och är extremt uttråkade. Det kliar fortfarande i mina fingrar efter lego, fick inte till bilen som den skulle vara men lovade att vänta till nästa gång de kommer hit. Jag och karln är inte särskilt vana att sitta hemma såhär en fin lördagsafton men om våra planer för den närmsta framtiden ska gå i lås är det bara att bita ihop och spara lite dollars. Tror det till att nörda vidare med Heroes och en liten film innan det är dags att hoppa i säng.


friday blues.



Men va? Är det fredag igen?! Vart tar tiden vägen?! Jaja, det är ju alltid gött med helg. Det blir en av det lugna slaget den här veckan. Dan the man är iväg och kollar på lite extra jobb och jag har en sausage casserole puttrandes i ugnen som vi ska dyka ner i när han kommer hem. Sen blir det det vanliga tror jag - ett par simlängder i badkaret och tv-häng. I morgon kommer kidsen och jag hoppas de vill leka med alla nya julklappar, för det vill jag!! Har helt plötsligt en hel möbel med lego, pärlor, målargrejer och tv-spel att sätta fingrarna i. Sweet!! Hoppas alla får en utomordentlig helg hörrni. Och förresten. Den här låten är från en ny svensk grupp de börjat spela på radion här. Niki & the Dove. Looooves it!!


bombay bicycle club.



Ett litet nyårslöfte är att ta för oss mer av fantastisk musik som det bjuds på i det här landet så nu har vi bokat biljetter för att se mina favoriter Bombay Bicycle Club i april. Woohooo!!


2012.



Hade ett väldans trevligt samtal med den här filuren idag aka världens bästa syster (eller ja, det blev ett par samtal eftersom täckningen alltid är på topp, not!!) Vi pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord och just idag fick det mig att känna mig riktigt inspirerad inför det här nya året. Massor av små planer har poppat upp inne i huvudet så nu får vi hålla tummarna för att det går bra. Ett som är säkert är att 2012 ser bra ut!! ♥


pub with no name.



Sagt och gjort. Vi kammade till frillan och mötte upp med Alex och Daisy för lite pub grubb igår. Mycket trevlig men relativt lugn onsdagskväll då jag dragit på mig en släng av ögoninflammation. Så jag glider runt och ser otroligt sofistikerad ut med mina glajjor på för tillfället. Blir nog lugna puckar resten av veckan så bacillerna hinner dö ut innan nästa veckas gympremiär för året!! Puss


heroes.



Hej igen!! Känns lite som att vi har legat på latsidan de senaste dagarna. Här har ni orsaken - Hiro Nakamura och Heroes. Vi har plöjt igenom 35 avsnitt på tre dagar!! Tror det är dags att kamma håret och ta oss ifrån soffan ikväll.


woooow.

Nu så, efter 2 dygns radiotystnad har vi återkommit till jordelivet. Den där nyårsfesten alltså. Lätt det coolaste stället jag har satt mina spinkiga fötter på!! Mitt i ett ganska så grått litet område i Shoreditch slogs dörrarna upp till paradiset. Vi steg in och välkomnades med fruktiga drinkar. En två meter lång man/kvinna iförd päls och diamantbeströdd prästkrage talade oss igenom kvällen och gjorde det klart för oss att det här var en kväll där inga sedlar eller kreditkort skulle visas i baren. Tack och bock sa vi och klev längre in i lokalen. På väggarna hängde blingade buffelskallar och på golvet patrullerade servitriser med silverfat fulla av sushi och andra japanska delikatesser. Längst in i det avlånga rummet triumferade en kobraskulptur av is. Denna skulle man hälla vodkashots genom och sörpla i sig. Som om detta inte vore nog, ögonblicket senare svävade ormkvinnan in. Med sin vita livs levande pyton hängande runt halsen. Helt tagen av alla intryck log jag snällt och klappade på den även fast jag var svinrädd, haha!! Vid halv tio tiden började alla gäster ramla in och ena värdinnan tågade fram och satte en svinstor Jesus-staty på bardisken. Sen var det party all night long med live DJs, fantastiska mojitos och strippor. Länge leve London!!

RSS 2.0