steeeek.

Åååårhundradets varmaste dag. Eller ja, åtminstone det här årets varmaste dag!! Bestämde mig denna sinnessjukt varma dag att bestiga de branta backarna för att ta mig upp till Daisys pub för att catch up a bit.  Svetten rann men när jag väl kommit fram väntade en iskall Aspall och hennes nya kissemiss Jess, så det var värt mödan. Glömde ju självklart att ta kort på den söta, snövita lilla varelsen så ni får vänta med det. Nu är det dags för ett svalkande bad, bärs och kockande av thailändsk curry. Sen får vi se vart den här fina fredagen leder. Hej!!

celebrity juice.



Det här är hur vi roar oss i England. Glad fredag på er. Puss!!


hej hej.

Wohoo. Hej hej allihopa. Provar den nya appen för mobilinlägg. Har saknat att kunna skicka in bilder ända sen jag flyttade över hit. Innan gick det ju att skicka MMS-bilder men det kostar skjortan att göra eftersom det här är en engelsk lur. Men nu är jag tillbaka i gemet så ni får följa med på mera grejer live. Yaaay.


loca people.



All day, all night, all day, all night!! Eftersom en stekande liten dos av sommar drog in från ingenstans har jag nu på morgonkvisten rotat fram mina små jeansshorts och sommarsandaler igen!! Och så slänger jag in ännu en sommartune som gör att man vill svalka sig med martinis och dansa hela natten lång. Have a good one!!


filmtajm.



Nu ni ungdomar. Nu slänger herr Brun och tant Paulsson upp fötterna på soffan. Mamman har gett sig ut på egna äventyr så här blir det filmkväll fullt ut. Vi har slagit på stort med tända ljus, stora koppar te och biscuits som de pensionärer vi är. Tänkte slå till på en liten komedi. Hoppas den här rullen håller måttet då vi just sett Bridesmaids och den var sjukt mycket sämre än vad jag hade förväntat mig. Fingers crossed. Adjö!!  


GILLA.



Dra på trissor. Värmeböljan har dragit in över stan. Tackar!!


the day after the evening before.

Hallelujah. Har precis överlevt en sådan där väldigt bakfull dag på jobbet igen. Men den här gången var det chefernas eget fel att jag såg ut som Dracula när jag ramlade in genom dörren. Vi var nämligen ute och firade att de haft öppet i ett år igår. Vi hade fullt upp med att dricka sambuca så det blev tyvärr inga bilder. Men vi hade en väldans trevlig kväll som resulterade i en obeskrivlig skallebank idag. Välkomnades som tur var med cava och apelsinjuice i morse så det blev ordning där inne i knoppen igen. Haha. Bjuder på en fin liten bit från ett nytt svenskt band jag har hittat idag eftersom det inte blev några bilder.



laaaazy days.

Lata söndagar är det bästa!! Speciellt efter hektiska lördagar. Mamma fick äran att säga hej till nästan hela familjen Brun igår. Det lektes med barnen, spelades tv-spel, tittades på fotboll, dracks öl, käkades fantastisk mat och togs massor av kort. Men mammas kamera bestämde sig ju såklart för att klappa ihop idag, så jag hoppas vi lyckas rädda den så jag kan slänga upp lite kort från gårdagen. Efter gårdagens intensitet har denna söndag gått i sofflockets tema. Efter jobbet inhandlade vi allt som behövs till en riktig chicken roast och satte oss på bussen hem. Dan the man tillagade det hela och sedan slog vi upp fötterna på soffbordet och lutade oss tillbaka till Greys och SOA. Nu inväntar vi kvällens X-factor där de tävlande gått vidare till bootcamp. Jag håller tummarna för den här lilla bruden.


http://www.youtube.com/watch?v=MX-Nj539cY0

16-åriga Janet Devlin



hörde jag helg?

Jaharå!! Solen skiner och fåglarna sjunger och det väntas bli 19 grader varmt, den 23:e september. Det ser ut att bli en förträfflig fredag må jag säga!! Gårdagen var också den eminent. Mamsen följde med till jobbet och livade upp stämningen då cheferna åkte iväg på bröllop. Vi putsade fönster, rastade hunden och drack kaffe. Efter jobbet fortsatte vi ner på stan och en höstig liten skjorta och halsduk hamnade i påsen. Sen åkte vi hem och förvandlade köket till hårstudio då mamman hjälpte mig att göra mig av mig utväxten från hell. Min normala hårfrissa (Danny boy) gick ju och bröt tummen så det har som inte blivit gjort på ett tag. Medan vi gjorde våra girly stuff så lagade mannen en helt underbar lasagne som avnjöts med en flarra rödtjut och två timmars pinsamheter i X-factor USA. Kvällen avslutades med att skratta sönder oss åt Keith Lemon i Celebrity Juice. Idag väntas mera stadsvandring och ikväll är det "familje get together" hos svärmor igen. Puss!!

torsdag.



Jobb och shopping med den hemliga gästen - mamma står på schemat idag!!


relax, take it e-e-easy.

Efter förra veckans bravader kan jag med glädje luta mig tillbaka och njuta av en lugn familjevecka!! Paul och Trinity anlände igår så det blev engelsk fry up till middag och en relaxing evening i Mile Oak. Vid midnatt anlände sedan en hemlig gäst. Så det skvallrades på bra nog om diverse i natt. Nu är jag på väg till jobbet igen. Och ikväll står det fotboll på schemat. Brighton möter Liverpool på den nya hemmastadion. Hade man varit miljonär hade man väl fått tag på biljetter men nu är vi ju inte det så det blir ett par kalla i soffan i gott sällskap. Över och ut!!

shakedown 2011.















Woop woop. Shakedown i bilder. Det var inte bara atmosfären och människorna som var bra. Även banden gjorde bra ifrån sig. Rubylux var som vanligt helt underbara. Och så fick vi se Example, Ed Sheeran, Razorlight, Freemasons, 2manyDJs, Razorlight och säkert nåt mer. Hela dagen/kvällen var helt magisk och oförglömlig!!  


skepp o hoj.

Dra mig baklänges, vilken vecka!! Det började i tisdags med att Ville och Sandra landade på engelsk mark. De hittade hit utan konstigheter och karln bjöd på fantastiska fajitas. Och efter det var allt en fråga om vad vi skulle dricka och vilka klubbar vi skulle gå på. I tre dagar. Det blev bloody mary's på piren. Tequila på bögklubbar. Jag klev till och med nästan upp på en karaoke-scen. Tur med vädret hade vi också så det blev ett par pints och lurre nere vid stranden. Det intogs engelsk pubmat och spelades Jenga på Hartington. Ville hade tjatat om fish and chips från sekunden han kom hit, men tyvärr så hatade han det också från första tuggan. Vi hade tremanna-efterfest och drack skumpa klockan tre på natten, när jag skulle upp och jobba dagen efter. Det var med andra ord fullständigt kaos i dagarna tre. Precis som det ska vara när man har roligt. I fredags var vi tvungna att krama varandra adjö och de åkte till flygplatsen. Jag och karln försökte oss på en lugn kväll med det blev ett par sneaky pints på puben Jamie och Warren (grabbarna vi ska till Amsterdam med) och i lördags var det tidig uppstigning. Dörrarna till Shakedown - summer closing party, slogs upp klockan 14.00. Så det blev vinfrulle och innan klockan var 13 hade vi gått på shotsen. Fullkomligt utomordentlig dag!! Alla var glada och dansade som galningar så det var riktigt go stämning. Att jobba mina ynka tre timmar igår däremot var en plåga. Som jag förvisso hade gett mig in i själv men när dagen var över belönade mina chefer mig med en flaska Sambuca. Haha. Bilder från Shakedown får ni se när jag kommer hem från jobbet. Slänger upp ett par sen Slaktarn och Överdrivarmannen tog över stan. Puss!!














shakedown.



Efter en lyxfrulle med megaomelett och rosévin så kör vi all in igen!! Hej!!


...

Hallå!! Ja, vi lever fortfarande men tre dagar med Sandra och Ville har ju gjort att man har gått åt. Det tackar vi för.

partaj.



There's no stopping us right now. Dansa, dansa, dansa!! Några timmars jobb nu och sen bär det av hem för att ta emot två raggare och korka upp vinet!!


no more ari, vinnie, turtle...

NOOOO!! Vi har precis kollat in sista avsnittet av Entourage. Alltså det sista EVER tydligen. Känner mig tom. Det måste komma en film. Eller en säsong till. Ett enda litet avsnitt till skulle göra mig glad. Vill ju veta hur allt går!! Hatar när det här händer, fan vilken serienörd man är!! Haha, i övrigt så är vi redo för morgondagens besök. Lägenheten skiner och ölen ligger redan på kylning. Så Sandra och Ville, nu är det bara att komma!! Oooh, och jag har beställt snus och saltlakrits. Woop!!


brum brum.


Lookie lookie, my own Jax Teller.








måndag.

Hallå där!! Jag gick och dog lite över helgen igen. Blir lätt så när det är full rulle och sen på söndagen är man så utmattad att man ligger raklång på soffan hela dagen. Pjuuuh. Det är hårt att bli gammal. Haha. Det har varit en mycket bra helg. I fredags hängde vi på The Hartington. Provade nya menyn och pratade elefantritter inför Thailand. I lördags packade vi med oss kidsen, Phil och Daisy och begav oss ner till stranden för att kolla in något som kallades Speed Trails. Det var lite som sånna där streetraces de har i Fast and the Furios, fast med bara en bil. De hade en quater mile att maxa bilens hastighet på och så tog de tid. Killarna var kanske lite mer exalterade än oss tjejer, men jag fick se en lila bil så jag var nöjd. Kvällen bjöd på livemusik från FitsRoy nere på stan. Och igår efter jobbet bar det av ner till stranden igen då det var motorcykeltema. Man har ju blivit något motorcykelkåt efter att ha följt Samcro de senaste veckorna!! Bilder kommer senare för nu märkte jag att jag har bråttom till bussen. Puss!!


bubbles.



Wohoo, det är fredag och jag känner mig lika glad och bubblig som ett glas skumpa. Vaknade i morse efter en mardröm om mitt förra jobb. Alltså, no offense till min före detta kollegor men jag fann mig själv med ett leende på läpparna när jag vaknade. Jag känner mig sjukt lyckligt lottad över att vara där jag är och det känns som att jag har hittat rätt. Jag känner mig helt och hållet hemma här nu. Allt har som ramlat på plats. Jag har hittat ett jobb jag ser framemot att gå till. Mina chefer är mer ett par kompisar jag går och bäddar ett par sängar med och skurar lite golv med mer än bossar. Och att få vakna upp bredvid en mannen jag älskar varje morgon, som står ut med att jag är envis som en gammal åsna gör inte saken värre. Jag har hittat mig ett par riktiga kompisar och känner mig 100 procent bekväm med att prata engelska varje dag. Nu ska vi bege oss upp till Alex och Daisy och kolla in den nya menyn på puben. Glad fredag på er!! ♥


stay awake.



Ååååh vad jag är taggad. Shakedown nästa lördag. Woop woop!!


chillaxing.

Oooh yeah!! Fick lite smått panik i söndags när vi kollade in sista avsnittet av säsong tre av SOA. Skyndade mig in på IMDB för att se när det fortsätter och dra på trissor. Ibland har man tur. Säsong fyra började nämligen igår!! Wohooo. Nu väntar jag bara på min man, sen ska vi brassa igång lite käk och mysa ner oss i soffan med Jax och de andra hårdingarna. Spännande! Peace!!

GRAAAATTIS!!!



Hipp hipp hurra för min (häst)tokiga syster idag!! Hoppas du den toppendag du förtjänar ♥


shuffle.

Hujedamej!! Det här med att sommaren skulle stanna kvar i september här var ju helt klart bullshit!! Idag har det blåst storm så vågorna slog upp mot piren nere vid stranden. Ett par gäster hade bokat biljetter med färjan från Dover till Calais. Om de tog sig över får vi nog aldrig veta. Men skam den som ger sig. Vi ska på festival om två veckor så jag hoppas solen har ett par strålar att klämma ur sig den lördagen. Annars blir det att införskaffa matchande wellie boots och regnkappa. Nästa vecka kan solen också få dela med sig av lite värme tycker för då kommer nämligen Sandra och Ville över och hälsar på!! Jag bjuder på lite mer sköna sommartunes, dansar runt lite här hemma och låtsas att solen skiner för fullt.


söndag.



Som jag förutspådde är denna söndag ganska grå och tråkig. Så det blev en blöt cykeltur hem från jobbet. Men väl här hemma hade karln börjat laga en höstig beef stew och har nu matat mig med rödvin så jag klagar inte. Medans middagen bubblar på spisen spenderar vi eftermiddagen med det här nya tv-spelet. Alice i Underlandet goes dark!! Fram med pyjamasbrallor, filten och tofflor. Puss!!


shadaaaang.



JAAAA!!! Det utan tvekan konstigaste men ROLIGASTE programmet i engelsk tv är tillbaka.


boom.



Voila. Vi har besegrat garderoben. Efter lite slit står den nu där. Stadigt och stabilt. Sjukt nöjd är jag!!

Fredag idag och helgen väntar. Trodde jag ja!! Jobbar både lördag och söndag. Mardi ska iväg på möhippa i London och frågade om jag kunde hoppa in i morgon. Blir nog bara ett par timmar så det gör inget. Sen kommer kidsen och Tina med sina kids förbi så det blir nog en lördag i full rulles tecken. Söndag ser grå och regnig ut så efter jobbet den dagen åker nog tekopparna och tofflorna fram!! Men just nu skiner solen och söderhavsvindarna har skämt bort oss med 25 grader idag, så nu är det dags för ett bad och sen bär det av mot pubmiddag. Cheers!!


pjuuuuh.

Kom just hem en ännu en dags "hårt" arbete. Slängde mig på soffan det första jag gjorde. Nu ligger jag här och glor på en fruktansvärd engelsk såpa vid namn Hollyoaks samtidigt som jag funderar på hur jag ska kunna rättfärdiga att INTE diska, tvätta och städa sovrummet. Visst jag har ju arbetat fyra långa timmar. Och jag har dragit på mig förkylningen från helvetet. Hostat mig fram på cykeln fram och tillbaka till jobbet. Men snart kommer ju karln hem och jag kan ju inte gärna sätta honom i arbete med trasig tumme och jordens största bandage. Dags att sätta igång så jag kan ha ett rykande varmt bad redo när han kommer hem. Sen blir det till att hoppa ner i pyjamasen igen. Jag gillar våra lata veckor när vi måste spara pengar för kommande äventyr eller reparera plånkan från föregående helger som kanske gick över styr. Jobba, äta, sova och glo på film. Vi bara är och rår om varandra som bara vi kan. Ikväll hoppas jag att vi fortsätter plöja Sons of anarchy. Oj, oj, oj vad spännande det är nu!! See ya!!

home.



Har Fearne Cottons record of the week på hjärnan. Nu ska jag vissla mig iväg till jobbet. Hej!!


baby bookcase.



Här ser ni resultatet av min egen envishet. Jag surfade runt lite på nätet häromkvällen och hittade en liten bokhylla jag tyckte skulle passa bra i vårt vardagsrum. Det fanns bara en kvar i lager så jag bokade den och tänkte att jag kunde hämta upp den med cykeln efter jobbet. Ha!! Tji fick jag. Paketet vägde 10 kilo och var något för stort för en påse att hänga på styret!! Som tur var jobbade Danny i närheten så jag balanserade hyllan på cykeln och mötte upp honom. Sen rullade vi hemåt. Han med bruten tumme och en bokhylla på ryggen och jag fick som vanligt inte hjälpa till, engelsk gentleman som han är. Väl hemma gick det åt ett par svordomar och hammarslag på fingarna att få ihop kreationen. Men se så fint det blev!!


RSS 2.0