movietime.



Dags att se om Natalie var värd den där Oscars statyetten.


dagen efter dagen före.



Ja, gårdagen blev ju rätt intressant. Vi började med att cykla in till stan i strålande solsken. Parkerade cyklarna och handlade lite kläder på H&M. Sedan hade vi lite tid att fördriva i väntan på vår sunday roast-dejt med de andra. Så vi tog en pint på Pull & Pump. Upp på cyklarna igen och satte fart på väg mot Lion and the Lobster. Phil och Amy dök upp, och det gjorde även Tom och Emelie. Tom är en gammal vän till Dan som också skaffat en svensk flickvän. Så jag fick vädra lite svenska och Emelie gav mig lite tips om jobb. Maten var fantastisk, så även ölen. Så det blev ett par. Efter maten hittade vi grabbarnas gamla engelska lärare och blev kvar ett tag. Fem pint och tre sambuca för att vara exakt. Nu börjar vi komma till slutet av denna roliga historia. För att ta oss hem var vi ju nämligen tvungna att cykla. Dagens tips från coachen lyder som följer: Fylleratta inte jättefort på en cykel med bromsarna på fel sida. Det kan resultera i att du ramlar. Det gjorde nämligen jag. Nu sitter jag här med hål i knät, armbågen, axeln och hakan. Men jag är glad ändå.


megamind.



Såg denna igår också. Will Ferrell är bäst.


mongolian barbeque.

  

Igår blev det en runda på stan. Startade med ett par £2 rum and coke. Sedan vidare mot en rolig restaurang där man fick en liten skål att fylla med ingredienser som kocken sedan gjorde i ordning. Vi tryckte sju-åtta skålar var med thai beef, thai mussels, garlic and chilli prawns med mera och sköljde ner detta med två kannor Becks. Denna söndag kommer däremot gå lite mer i hälsans tecken, ändå fram till eftermiddagen skulle jag tro. Jag har nämligen fått världens coolaste cykel så nu ska vi snart cykla in till stan. Där väntar sunday roast och troligen en kall pint. Men va fasen, vem mår sämre av öl?!


lördagsgodis.

God morgon alla glada. En exeptionellt fin dag ligger för mina fötter. Solen skiner och termometern visar 10 plus. Det firar vi med att baka svensk äppelkaka.

i love shopping. here it goes down, down into my bag.



Det där med att handla smink gick ju bra. Alldeles förträffligt faktiskt. Hittade allt jag behövde. Plus. Ett par skor. Lila soffkuddar. Facial wash. Facial scrub. Nagellack. Kuddar till sängen. Och en kaffepress. Det var allt jag hann med innan Danny konstaterade att "shopping with you is dangerous". Vi satte oss på bussen hemåt och hoppade av på den lokala puben för en fredagsöl och nu väntar vi på en utsökt curry vid namn Jalfrezi. Lite Mario på det och ni har vår fredagkväll. Över och ut!!


heeey it's friday.

Nä nu får det vara nog. Rethostan har väckt mig och nu är jag klarvaken. Och hungrig. Dags för frulle och vitaminchock. Fredag idag, det firar jag genom att möta karln i stan när han slutat jobba. Behöver inhandla lite beautystuff. Har ett par timmar att fördriva tills dess så det till att snyta ut de sista bakterierna till ett par avsnitt av One tree hill. Helgen ser ut att bjuda på mycket skoj. I morgon ska vi leka med barnen och så det ryktas om att jag ska få gå på restaurang. Danny är så uppspelt över att visa mig runt så han vet inte var han ska börja. På söndag har vi bokat lunch med Phil och Amy, tror jag? Får återkomma om det.

Just ja, jag har fått intervju bokad för mitt NIN på torsdag. Så snart är jag engelsk också. Typ.

wedding.

   

Vi fick världens finaste bröllopsinbjudan idag. Den 2:a juli ringer det i klockorna!!


garden.










13 plusgrader och sooool idag.




det går bra nu.



Datorn är igång. Telefonen har jag också fått ordning på. Lyckades till och med skypa med Jeanette från Västindien idag. Det var kul!! Fick in pappa också och Marielle via Viber så nu blir man väl inte lämnad ifred på ett tag. Skämt åsido. Jag är glad att teknikens små under fungerar så bra. Här ovan ser ni vår soffa som vi var och bokade idag. Det blev en mörkgrå version med matchande kuddar. Nu är det dags för en mysig kväll i svärmors soffa och mera Skins.
Good evening!!


halli hallå!!

Jag är framme!! Eller jag kom ju fram igår men hade som ingen tid att smita in här och uppdatera. Resan gick bra, min lilla prins väntade på mig när jag kom ångandes med 50 kilo packning in i ankomsthallen. Och ja Malin, jag fick bära ALLT! Tydligen behövde man mynt för att få tag på en sån där vagn. Men det gick ju bra det med. En av väskorna har dragkedjan spruckit på men eftersom jag MacGuyver-packat alltihop så tror jag inget ramlat ur. Phil var snäll nog att ge oss lift med alla väskor och när vi kom hem stod två stora Domino's pizzor på bordet. Senare rullade även Mikey in med ett par vinflaskor. Vi skrattade åt folk som inte kan simma och andra historier. I skrivande stund sitter jag och försöker få liv i min nya älskling (läs iPhone). Jag kände mig totalt handikappad igår då min svenska telefon har fått vandra vidare till syrran. Men som tur var låg det en ny här och väntade på mig. Och apropå syrran vill jag passa på att tacka för min sista present. JORDENS FÖRKYLNING. Tack så hemskt mycket för den fina lilla passningen. Just nu flyger mamma Iris runt och letar botemedel i sina skåp och matar mig med te. Fick just en sked engelsk hostmedicin och jag kan meddela att det smakar lika illa som hemma. Men jag kommer trivas här. I eftermiddag ska vi iväg och boka soffa till lägenheten och jag ska kolla efter en adapter så jag får igång min dator. See ya!!

nu är det nära. jippie!!



Här har vi nattens soundtrack. Kunde inte riktigt koppla bort alla tankar. Var nog för excited för att sova!! Vad ska jag söka för jobb?! Vilken färg ska vi ha på gardinerna?! Vad för slags skor ska man ha på fötter där borta vid den här tiden?! osv. Nu är det bara några få timmar kvar. Nästa gång jag bloggar sitter jag i mitt nya land och har nog knåpat ihop en ny liten design.

Jag kommer sakna mina fruar och resten av familjen något helt löjligt, men kom ihåg att ni ALLTID är välkomna.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


farväl förtjusande dam.



Lillemor kom förbi på ett snabbt litet kramkalas. Hon hade med avskedsgåvor i form av en söt liten brosch och en pytteliten kris-kaviar!! Och hon fick ärva mina vinterkläder, för jag ska minsann inte se snö på ett tag!



Tack så mycket darling!!


måndag.

Då var den här. Dagen före dopparedagen. I morgon bär det så äntligen av över Nordsjön för sista gången på ett tag. Allt är i princip klart. Jag packat 40 kilo och har mitt handbagage kvar att klämma in 10 kilo i. Sängen är såld så idag ska jag brottas med förrådet och leta fram en gästsäng. Och så måste jag växla pengar. Och så ska jag kramas med Lillemor.


solsidan.



Sådär ja, sista arbetspasset flög förbi och jag har nog inte fattat att jag inte ska tillbaka mer. Men men, det slår väl mig i ansiktet någon dag. Kanske när jag landat i England och förstått att jag inte ska åka hem igen. Malin är och hälsar på idag. Hon skrattar och pekar när jag försöker stuva in några sista par skor och ett lila ljusfat i min packning. Men nu är kl 20.00 och det är söndag så vi har tagit paus. Dags för Solsidan. Tjo!!


söndag.

SISTA DAGEN PÅ JOBBET!! WOOP WOOP.

premiär.

Syrrans debut med Surre idag var strålande!! De var jätteduktiga och helt klart det snyggaste ekipaget. Hurra hurra hurra!!


 
   



  














Sweet dreams!!


TACK.

 

Jag blev uppvaktad på jobbet idag!! Det fanns en stor påse med presenter till lilla mig på kontoret. En lila tvålpump och två set handdukar. Hade inte kunnat bli bättre. Nu kan jag styka två saker från inköpslistan till lägenheten. Ett fint litet brev fanns där också. Tack till alla kollegor. Nu ska jag sluta mina blå och sova lite. I morgon väntar Marielles debuttävling med Surre och sen blir det jobb för hela slanten.


fredag.

Gårdagens överraskning var en mycket trevlig sådan som nästintill skrämde livet ur oss inne på Ica Kvantum i Sickla. Där hoppade nämligen pappa fram bakom en hylla på sina kryckor!! Vi inhandlade en massa god mat och åkte hem till syrran. Medan hon och mamma styrde upp stallet stod jag och pappa för maten. Lammkotletter och rotfruktsgratäng med utsökt italienskt vin. Även brorsan trillade in efter jobbet. Och vi hade presentutdelning. Efter maten blev det lite tv-spel och kvällen avslutades med bastu och ett dopp i snön. Muchos gracias till la familia!!




  









  








fäääst.


torsdag.

På väg mot Sickla, syrran och någon slags överraskning.

skins ♥


blondes have more fun.



Voila. Håret är klart!! Mamma borde bli frissa. Hon har klippt och färgat med strålande resultat. Härnäst väntar serie-dejt med mister mister. PUSS.


onsdag.

    

       


Idag är det onsdag. Och igår var det tisdag. Jag spenderade min tisdag i Solna med Ville, som jag inte sett på hundra år. Under dessa hundra år hade han tydligen blivit med hund. Biffen. En engelsk bulldog som är slående lik en seriemördare. Men han var så snäll och rar. Och rädd för det mesta!! Ville den sötnosen tyckte att jag skulle få njuta av lite riktig svensk husmankost så han lagade oxbringa med rotmos och pepparrotssås till mig. Himlans trevligt!! Nu är det dags för middag och hårfärg. Hej hej!!


tisdag.

Sitter på tåget mot Solna C och ska tillbringa dagen med någon jag inte sett på alldeles för länge.

happy valentines ♥



Ja, då har ännu en Alla hjärtans dag sprungit förbi. Och jag har knappt hunnit tänka på det då fokus låg på att Danny åkte tillbaka till England idag. Men. Det var inget tårfyllt adjö den här gången. För det nämligen vårt sista adjö!! Oh yeah, en vecka kvar. En helg på jobbet. Allt börjar kännas overkligt verkligt nu. Wiiiie!!


goodbye and good luck.

Här kommer lite bilder från lördagens hålligång här i slottet. Det spelades drinking games, halsades bål, käkades mat och lyssnades på eurodisco från 90-talet. Efter detta tog vi med oss Justin Bieber och drog till Dubliner. Jag fick en flaska Renat och hårinpackning för blondiner. Tack alla snälla!!

















 


hey hoo, let's go!!

Maten är inhandlad. Bärsen är på kylning. Folket är på väg. Nu kör vi!!


amen.



Vädergudarna verkar ha lyssnat. Snart kommer min darling älskling. Woop woop!!


vad hände?!



Alltså hörrni, alla vädergudar. Jag trodde vi hade en deal?! Ni får lov att kräka snö hur mycket ni vill. Alla de dagar min man INTE ska ut och flyga. Det är väl inte så himla mycket begärt? Nu kommer jag vara ett nervvrak iförd morgonrock av velour ända till ikväll, och allt är erat fel!! Hoppas ni sköter er ikväll. Annars får ni med mig att göra!!


oh happy day.



Jag är tillbaka i hemmets ljuva vrå. Åkte till Värmdö en sväng igår för att få vara stolt storasyster en stund. Syrran har lyckats få heltidsjobb och rider fem hästar om dagen, plus att hon lyckas göra underverk med sin egna häst. Se så fin han är. Hon med. De har precis anmält sig till sin första tävling tillsammans. Way to go, sister!! Efter en stund i stallet åkte vi hem till henne och spelade tv-spel och försökte göra ostmackor utan osthyvel. Vi drack te och myste på som bara systrar kan. Men nu är jag hemma i soffan igen. Och här tänker jag ligga kvar tills mörkret faller. Usch, vilket väder!! Men mitt i detta snökaos finns även något positivt. Jag kissar varken eld eller rakblad längre. Wihoo. Fem dagar senare så jag är på bättringsvägen. Och i morgon kommer Dan the man. Och på lördag har vi min flyttfest. Lillemor har fixat min klänning!! Life is good!!


värmdö.

Sjukstugan är flyttad hem till syrran. Hon tar väl hand om mig. Matar mig med blodapelsiner och roar mig med Mario Kart. Hörs i morgon!!

i'm addicted. again.



Min man har hittat en ny serie som vi fastnat för. Thank you lord. Nu behöver jag inte stressa upp mig för att bli sysslolös här i sjukstugan. Skins, check it out!!


stockholm i mitt hjärta?



Njae, det vette tusan. Nu har jag skrubbat på här i ett par timmar och funderat lite. Idag är det två veckor kvar tills jag lämnar huvudstaden. Och jag känner mig lättad. Jag tror att när man bott här ett tag så slits man omedvetet med i vardagsstressen. Folk är alltid på väg någonstans. Om det inte är på väg till jobbet eller affären så ska man framåt i karriären. Och fort ska det gå. Sen om man råkar springa över någon finns ingen tid att be om ursäkt. I England, såsom jag uppfattat det hittills, är det annorlunda. Där hinner man knappt uppfatta en knuff på axeln innan någon säger: - Sorry mate! Sen är ju självklart inte allt med Stockholm dåligt. Jag älskar att det finns massor och göra och man tar sig alltid dit man vill. Men jag är less på stressen här och längtar till engelsmännens gästvänlighet och värme. Jag känner bara Danny och hans familj men på något sätt känner man sig välkommen överallt. Tempot är betydligt lugnare och människor är hjälpsamma. Nä, nu får det vara slutfilosoferat. Ugnen ska få sig en omgång till. Hejpa!


MAMMA.

Nu får du bannemej ta och komma hem. Jag har tråkigt. Till och med ugnsrengörningen kommit fram. Vårstädning check!


dag 2 i husarrest.

Suck, ni som känner mig vet ju vad jag tycker om att sitta stilla. Ensammen. Hemma, utan sällskap. Jippie, vad roligt. Fast nä!! Gårdagen gick rätt bra då jag hann plöja mig igenom fem tvättmaskiner. Kolla ikapp Gossip girl, One tree hill, Grey's anatomy och Vampire diaries. Jag hann dessutom packa ihop mitt rum. Så det är det pretty much tomt här inne. Alla fina ramar med kort på mina nära och kära har bakats in i tidningspapper så jag hoppas de klarar flygresan. Nu ska jag bara lista ut vilka som ska få ärva vad och göra i ordning lite saker för auktion. Är det någon som vill köpa 140 cm kärlek att sova i är det bara att höra av er. Jag har även skrivbord, hyllor och ett hockeyspel om någon skulle vara intresserad. Nä, nu har jag dragit mig länge nog. Det är dags att ta sig ur sängen och hitta på något produktivt. Typ koka ägg. Och kanske städa lite. Hej och hå!



åre 2011.

Ja, fyra dagar i Åre medförde ju ungefär lika mycket galenskaper som man kan tänka sig. På tåget på väg upp träffade vi Matte och Mange som blev imponerade över min förmåga att rapa och blev glada över lite mintuu och bärs. Så de bjöd in oss till afterski på Timmerstugan och skrev upp oss på listan för en kväll på Dippan. Mycket trevligt!! En mycket lyckad dag i backen hann vi också med. Danny var the king of the slopes. Tack till alla gamla och nya bekantskaper som gjorde denna resa guld värd!!



   

   



    

   


 


...

Liten tvättpaus. Sen kommer bilder från Åre.


östersund 2011.

Här kommer äntligen lite bilder från våra fantastiska dagar i Östersund. Och en video som sammanfattar mycket. Det bjöds på god mat och goda skratt från alla håll och kanter. Danny fick grilla korv, dricka hemgjord mintuu och även äta en semla för första gången. Tack igen till Linda och Kristofer. Och pappa såklart!



  

  



  

   


JAAAAA.




Nu är det klart. Den 15:e mars får vi flytta in i lägenheten i Brighton. Woop woop!!


typiskt.

Det var som jag trodde. Kroppen har krånglat lite efter att vi kom hem från Åre. Så jag gick till farbror doktorn idag och han upptäckte urinvägsinfektion (igen?!) samt en skön liten lymfkörtelsinflammation. Jag har fått halsmandlar i ljumskarna. Mysigt!! Så nu är det bara att stanna hemma från jobbet och kurera sig ett par dagar. Mitt första mission mot uttråkning blir att sortera de 262 bilderna vi lyckades ta hemma i norr.


full fart framåt.

Mycket nu. Mannen har åkt hem. Jag jobbar alldeles för mycket och sover för lite. Tackar fruarna för igår och kastar in handduken nu. Ni som väntar på bilder få vara nyfikna lite till. Puss och kram!


graaattis.

Hipp hipp hurra. Louise har fyllt år!! Så vi har packat kameran och presenter och sitter på tåget mot Märsta. Karln åker hem i morgon och för mig väntar en helg på jobbet. Ska försöka att hinna med att klämma in lite bilder från vår härjarvecka mellan arbetspassen. Över och ut!

mama, I'm coming home.

Hallå där ungdomar!! Vi har lyckats överleva fyra hårda dagar i Åre. Riktigt skoj har det varit. Men nu är det dags att återvända hem. Vi ska baxa ner våra blåslagna kroppar i tågvagnen och förhoppningsvis sova oss igenom sju timmar. Tusen tack till Sandra och alla andra raggare i byn.

RSS 2.0