le rouge

Gårdagskvällen var mycket lyckad. Alkoholen och skratten flödade. Vi fick bord bredvid Banverket som brast ut i spontana applåder nu och då. Jag åt carpaccio, lammrostbiff och choklad sandwich. Det var gott men jag måste säga att maten inte levde upp till mina förväntningar. Skitmysigt ställe dock. Stora röda plyschstolar och tyg i taken. Kändes lite Tusen och en natt. Idag väntar nya äventyr med Ville. Det är snart dags att hoppa ner i dagens outfit och åka till Sumpan. Sen ska vi på REA på Hamburger börs. 

     

     

    


fröken dahlgren



Så här glad är jag när jag får umgås med Linda. Och idag fick jag ett superfint påskkort av henne på posten. TAAACK! Kom och lek med mig snart sötnöt!


vilken härlig dag.



Vilken dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. Termometern visar +10 grader och gräsmattan börjar grönska. Nu ska jag träna. Sen kommer Danni och då ska det shoppas skor och fixas i ordning för en trevlig afton med Victor.


boston tea party



Man lär sig mycket av att kolla på Fredrik och Filip. Tydligen så har "att ha sex i ett provrum på H&M" gått om "10.000 meters-klubben". Där ser man.


wierdos.

Månadshyra: 1 000:- Antal rum: 3 Sigtuna: Visa var
Bostadsform: Bostadsrätt Boyta: 75 m² Gatuadress: Hugingatan
Typ: Lägenheter, Uthyres

Vill du bo superbilligt på bekvämt avstånd till hufvudstaden?
Har du ett öppet sinne och en stor medmänsklighet?
Är du dessutom bevandrad i den vegetariska matlagningens konst?
Ja då kan du läsa vidare och se om detta uppdrag passar dig...

Mina krav på dig är att du 5 valfria dagar per vecka (ibland tillsammans med mig) lagar ett gott, varierande och nyttigt mål mat.
Jag ser gärna att du har någon slags utbildning i ämnet med det är inget tvång.




Hahaha. Det finns ju verkligen diverse löst folk. Här sitter man och letar lägenhet till brorsan och hittar sådana här annonser. Jag vet inte om jag vågar släppa iväg honom.

måndag.



Jaha, det var den helgen det. Att tre lediga dagar kan gå så fort! Fast ändå hinner man med en del. Denna helg har berikat mitt liv med ännu ett fantastiskt musikminne, otaligt många, långa, goda skratt och alldeles för mycket popcorn. Idag är det måndag och dags för ett par timmar på jobbet. 15-21. Ledig i morgon och då blir det till att pumpa ben och bättra på flåset på gymmet!

By the way, skön låt!!


HOFFMAESTRO



Gårdagen blev som väntat magisk. Det gick nästan att ta på stämningen. Så bra var det! Alla var glada och hoppade i takt till musiken. Vi dansade oss blöta och skrek oss hesa. Oj oj oj, vad bra det var. Sen drog vi till Momma på Söder för lite bira och drinkar. Aldrig förr har jag sett så många homosexuella tjejer i samma lokal. Det var kul. Mötte sedan upp syskonen Söderberg med sällskap och drog några Fernet på en okänd bar.


   

   

   


dagens kap.

 


vad vore väl en bal på slottet.

När man får vandra på Stockholms gator med alla medlemmar i the Muppet show.

     

   

Dagen blev inte riktigt som planerat. Tiden går fort när man har roligt. Och roligt har vi. Jag hann inte med något inköp av min gitarr men det tar vi en annan dag. Vi hann i alla fall med att fika i Skrapan. Strosa längs Götgatan i solsken. Chilla på en parkbänk utanför det kungliga slottet. Avnjuta alldeles underbart, makalöst, emotståndligt god sushi. I ett sällskap som till 80 procent består av killar är det dock inte så lätt att hinna med någon shopping. Det blev åtminstone några kap till min garderob och en hel ny uppsättning kläder till bror. Kändes som att det var av hög prioritet då han gått i samma byxor varje dag sedan han kom hit. Vilket var en månad sen. Han fick ett par blå jeans, skjorta, linne, t-shirts. You name it. Så nu får han gå bredvid mig igen. Hatten och glasögonen kan man tydligen inte komma ifrån. Det är bara att köpa. Nu väntar en soft kväll med soffhäng i väntan på morgondagens konsert. Bubblet och bärsen står på kylning och jag längtar till jag vaknar i morgon och får börja festen.




myntet.



Linda, nu är det bara att flytta till storbyn. Här finns ju till och med en gata uppkallad efter dig. Kom bara kom!


have a good one.

Här sitter jag i morgonsolen med och kopp kaffe och riktigt ser hur snör dör. Den försöker för allt i världen hålla sig kvar vid liv men det går inte. I like! Idag blir en bra dag.


25/3



Grattis på våffeldagen. Kvällsfika för kungligheter.


nio timmar.

Gårdagens film uteblev. Vi spelade GH och kollade på nya Scrubs istället. Very funny. Jag ska gifta mig med Cole. Men först ska jag gå på jobbet. Nio timmar idag och sen är det heeeeelg (änglakör i bakgrunden). I morgon väntar en heldag på stan med efterlängtad sushi. Och så ska jag köpa en gitarr.


 

Sprang över en klänning och ett par skor häromdagen. Då blev jag glad.


mindfuck.



Nu när bror parkerat sin väska i vår lägenhet blir det en väldans massa film. Bra film också. Han har med sig ett helt så kallat Mindfuck Moviepack. Än så länge har vi hunnit med:
 
- Oldboy
- Lock, stock and two smoking barrels
- A prophet
- Shutter Island, under denna film råkade jag tyvärr äga mig själv genom att somna.

Mycket sevärda filmer gott folk. Nu blir det en kopp te och Donnie Darko.


seize the day.



På lördag blir det åka av. Globen, Annexet och Hoffmaestro. Det spritter i benen bara jag tänker på det. I aaaam a hiiighwaymaan. Det blir bra tror jag. Nu ska jag gå och köpa skor och springa till jobbet.


brother from the same mother


Mannen, myten och så vidare. Min bror.



Har fått jobb här i huvudstaden. GRATTIS!!!


kärlek.



Lyssna på det här. Toppentrevlig 20-tals lägenhet med vacker utsikt över Karlbergskanalen. Väldisponerat boende för singlar. Kök med matplats för många. Lättmöblerat allrum med rejäl sovalkov som rymmer dubbelsäng. Alltså gud du store. Ge mig 2 miljoner så jag kan få äga detta underbara kyffe!!


tio små...



Ännu en jobbhelg till ända. Jihoo!!! Nu blir det thaimat och Shutter Island för hela pengen. Den lilla lilla pengen som blev över efter den mycket blöta Åre-resan. Drack upp en smärre förmögenhet. Men jag hade roligt. Har jag fått återberättat. Resten låter vi vara osagt.


bror



Vi har det mysigt nu när Poppelito är här.


bilder säger mer än 1000 ord.

     
     
     
   


home sweet home.

Jag klarade det. Jag lyckades överleva fem dagar i Åre.

Jeanette Alm Högman



Det snöar och är dimmigt här i Åre. Men det gör inget. Jag har det bra ändå. Idag har jag haft en underbar dag med Nettan. Vi har hunnit med varma drinkar, gulasch, spa, bastu, jordgubbsmargaritas och klockan är bara 18.00. Nu står taktikvila på schemat sen blir det cava och middag på Supper. Efter detta väntar måndagsklubb på Wersens. Jadå. Tackar grabbarna och Dippan för en dimmig söndagkväll/natt också. Hatten av.


östersund

Jag överlevde tågresan med södra Sveriges alla femåringar igår. Men det var knappt. En trött Mika hittar en egen liten kupé att sitta i och slår sig till ro. Hon somnar. Och när hon vaknar står en snorig unge framför henne och berättar att han minsann också ville smaka på min juice. Han läspade också. Som att inte detta vore nog så stannade tåget i Bräcke pga elfel så vi fick åka de sista 10 milen i buss. Trött Mika plus alldeles för många snorungar i buss är inte en vacker syn. Men men, jag kom ju fram och har fått klämma lite på pappa, syrran och Linda! Systrarna Snygg gjorde succé på krogen. Vi gjorde Östersund så osäkert som det gick och det var roligt! Idag skiner solen och fåglarna sjunger. Jag ska försöka samla ihop alla mina små kycklingungar för en korvgrillningsdejt på Storsjön med Tomas Wassberg i bakgrunden. Sen rullar jag vidare mot Åre och nya bravader. Hej!

sexy...not so much



Filmkväll i Solna. Pringles Chili&cheese, äppeldryck av ciderkaraktär och Matt Damon.


ost



Dags för karriärsbyte mån tro?


slitna vargar



Nu har vi återvänt från havet. Det blev en mycket lyckad konferenskryssning med jobbet. Många intressanta frågor diskuterades och vi hann med massor. Spela roulette med tredubbel vinst. Svart nummer 14 är tydligen mitt lucky number. Utmanades även av en man med rosa bälte i badminton (?) Han skulle tydligen slå mig med en fjäderboll. Vi hängde med trubadurer och sjöng med fina stämmor. Vi gick sist av alla från dansgolvet. God mat fick vi också. I stora lass. Tax-free hann vi med också. Slog till på lite mer Clinique smink. Oslagbart märke! En obligatorisk platta Lapin Kulta och en flaska Minttu. Nu är det dags packa om väskan och tagga till för 6 timmars tågresa i morgon. Då bär det av upp med de jämtländska skogarna. Ska få träffa och krama pappa, syster, Linda och Anne. Jippie!!


hurra hurra hurra



Idag fyller världens bästa Joanie år! GRATTIS!!! Hoppas du har det bra där uppe i lappskogen!


bakom mina...



Våååååren har kommit. 12 grader varmt på balkongen idag. Och ja, jag vet att det är i vindstilla sol. Men ändå. Då får man steka runt och ta egobilder på sig själv. Om man har solglasögon på sig. Här ser ni gårdagens sjukt coola kap! Jag har dammat av mina skinnjackor och hängt fram dem. Täckbyxorna har jag packat ner i resväska då det bär av till Åre för lite snowboardåkning innan jag lägger ner vintern på riktigt. Jobb i morgon, kryssning tors-fre och Åre lör-tors. Det går bra nu.


look at my horse.



Just nu sitter jag och lyssnar på denna fina sång i harmonisk allsång från min bror, Flaskan, CazzEN och mamma.

jag är inte arg, jag är bara besviken



Min dejt med mr Depp slutade i disaster. Jag tyckte film var skitdålig. Det enda bra var katten. Chess. Han var en liten kung. Inte ens det faktum att vi såg den i 3D höjde betyget då jag tyckte att 3D-effekterna var som bortblåsta. Men jag är nöjd ändå. Lyckades roffa åt mig ett par nya brillor och en scarf innan vi tog plats i biosalongen. Det slank även ner en Wonder Whopper i magen också. Bra burgare det där.


mister skägg 2010



3D-bio med Jhonny Depp blev uppsjuktet. Istället blir det hemmakväll med GH och diverse fascinationer över skäggbeklädda män. Mannen här på bilden har enligt min bror en enastående, mustig näst intill perfekt skäggväxt. Nu blir det marängsuisse och film. I morgon ska vi grilla korv.


legendary

Ojojoj. Jag överlevde dagen. Vilken skräll. Technogung på Spyan till kl 5 i morse. Sen hem och mysa med kudden i 5 timmar och sedan jobba i 9 timmar. Man måste utnyttja dygnets alla timmar! Gårdagskvällen var legendarisk. Brorsan lärde mig att dansa till blipblop-musik utan att hata det, vi träffade en man med ett väldigt mysigt skägg, kramades med programledaren för Parlamentet, ägde bakåtslickade kostymnissar på dansgolvet, fixade ihop Flaskan och Danni och betalade svarttaxi med rikskuponger. Nu är det dags att svepa in sig i morgonrocken från himlen och dö på soffan. I morgon väntar det avslutande arbetspasset för denna helg. Sedan blir det 3D-bio med Johnny Depp.








poppe



Brorsan är på besök i storstan. Då är det röjj! Utgång i onsdags och världens slappaste bakis-torsdag med film och pizza. Nu väntar jobb till 21 och sen sparkar vi loss igen. Han funderar på att bli kvar på heltid så hojta om ni vet om någon lägenhet till uthyres!


snel hest



Nöjd häst? Not so much. Men jag är nöjd!! Jag och Danni har ridit ut på stora, vita ängar. Meterdjup snö så vi fick jobba ordentligt (eller ja, hästarna fick stega på ordentligt) men det var riktigt skönt att komma ut en sväng. Nu är vi sugna på bärs så det bär av in till stan igen. Hej!


nästa käftsmäll

Sådär ja. 7 timmar senare vaknade jag upp. Pigg och glad som en lärka. Duschade till glada toner från Journey. I'm just a small town giiiirl osv. Gjorde mig lite lagom söt för att gå till Ica och byta min blender som inte vill fungera. Killen i kassan gav mig en ny utan problem. Studsar glatt hem och ska göra mig en fräsch smoothie. Men då kommer nästa käftsmäll. Den nya vill inte heller fungera!! Det måste vara någon hemlig spärr nånstans för att inte små ungar ska bli av med sina klåfingrar. Så då har man hunnit bli ägd av en "hurtigmikser" (som det så fint heter på norsk) idag också. Nu tänkte jag köra på safe resten av kvällen. Koka lite snabbnudlar och dansa runt till Sultans of swing. Dire Straits sviker en aldrig i alla fall. Det är en sak som är säker. Jävla mixer-jäveljävel.

Dagens lilla inslag av glädje får bli de nya Ballerina-kexen. De som smakar kladdkaka och ska doppas i mjölk. Sanslöst smaskiga. Prova!


rak höger

God damn. Jag blev just slagen i ansiktet av ovädret Xynthia. Och hon var fan så mycket starkare än sin syrra Xena - krigarprinsessan. Här har man med nöd och näppe överlevt ett 17 timmar långt nattpass på jobbet och ska bege sig hemåt med en enda bild på näthinnan. Min säng. Men jag hinner inte mer än utanför dörren på jobbet så börjar det kräksnöa. Snöflingorna fastnar på mina glasögon och några rackare lurar sig förbi glasen och rätt in i ögongloben. Snöflingorna blir till vatten i samma sekund som de slår mot mina glasögon, vilket resulterar i dålig sikt. Jag tar av mig dem i hopp om att få dem torra vilket i sin tur resulterar i att jag istället inte ser nånting och är på väg att göra en jubelvurpa. Så här fick jag alltså kämpa i 2 km för att ta mig hem. Stormar in i lägenheten mer lik en upprörd isbjörn än mitt glada, flummiga jag. Så nu ska jag gå och tvätta av mig ilskan och mörklägga mitt kryp-in och gå i ide tills i eftermiddag. Och förhoppningvis vakna upp som den klämkäcka lilla sockertopp jag är. God dagens!


RSS 2.0