rehab-måndag.

Ikväll ansiktsmaskar vi och kollar på film. Dags för en veckas rehabilitering innan Bonfire-night.


HAPPY HALLOWEEN!!


mmmmmm.



Voila!! Gårdagens kanelbullar. Ett strålande resultat tycker jag då saker som pärlsocker och stora bullformar inte finns i det här landet, så jag fick ta sugar sprinkles och cupcake cases. Jag sitter på sofflocket och inväntar kidsen och karln för en dag i solen, förhoppningsvis. Och ikväll åker zombie-utstyrseln på för partaj!!


fredagslåt.



Det regnar här i Brighton idag. Men vad gör väl det? Vi ska fredagsstuffa till festmusik och baka kanelbullar ikväll. Och så ska vi laga indisk mat, dricka bärs och kolla in nya Walking dead. Peace!!


freeedag.

Wow vad veckorna går fort!! Redan fredag igen. Och inte vilken fredag som helst. Det är båda Linda och Villes födelsedag. GRAAAATTIS TILL ER BÅDA!! I och med att det är fredag hade man ju önskat att helgen snart knackar på dörren. Men icke. Karln jobbar i morrn och jag jobbar på söndag. Men nu ska vi inte tänka på det. I morgon är det ju dags för stundande Halloween-fest!! Jag mötte upp Daisy för en trevlig lunch och inhandlade de sista sakerna till våra outfits igår, så nu är vi fit for fight!!

woop woop.



Bokade precis biljetter till detta dunderkalas på den stora fotbollsarenan här i Brighton nästa sommar!! Kommer att bli en oförglömlig dag. Wihoooo!! Biljetterna går till försäljning worldwide i morgon så om någon är sugen på att haka så är det bara att boka och krascha hos oss. ♥


the whistleblower.

God morgon, goood morgon. Nu är det morgon!! Men fy vad trött jag är idag. Tror vintern är på väg för i natt har det spöregnat och åskat så hoppade upp i sömnen med andan i halsen men kunde som tur var var snabbt dyka ner i karlns famn och somna om. Vi hade en väldigt relaxing kväll igår med take away och film. Såg The Whistleblower och fick oss en liten funderare över vilken sjuk värld vi lever i. Filmen innebär två timmars magont men är helt klart sevärd. Nu är det dags att kickstarta dagen och ge mig ut i regnet. Laters!! 


ZOMBIE WALK.

Här kommer ett gäng bilder från i lördags då Brighton invaderades av hundratals zombies som alla vandrade runt stan i ett samlat tåg. Den första bilden är på mina chefer, Dan och Mardi, sedan följer en bild på mig och Ellie. Haha, Ellie var lite rädd och gömde sig på min rygg. Resten av bilderna är tagna på random people med några av de bästa kostymerna vi såg under dagen. Hela grejen kändes väldigt konstig när vi vandrade längs gatorna och folk stönade och släpade fötterna längs backen men tack vare allas inlevelse var det en väldigt lyckad tillställning. Nu längtar jag till Halloween och hoppas att sakerna till min utstyrsel hinner komma!!


























eskimo kiss.



God afton!! Slänger in en låt som spelas flitigt i vårt hus och hem nu för tiden. Det är karlns nya favorit med The Kooks - Eskimo Kiss. Trallvänlig liten bit som jag just hängt ett berg med tvätt till. Min andra halva jobbar dubbelt idag så jag har återigen utfört de mindre roliga hussysslorna och ska nu dra igång en riktig tjejfilm i väntan på att han trillar in och ger mig lite kärlek. Puss på er!!


happy engagement.



Ta en halv pub, lite dekorationer och alla bästa vänner och familj och vips så har du ett toppenkalas!! Fredagens förlovningsfest var en riktig hit. Det stuffades, skrattades, skålades och kramades långt in på småtimmarna.




Danny, Dan, Mardi och Dez.


Jag och Daisy.


Trig, Davies och Steve.


Charlie, Dan och Vicky.


Jag, Jodie och Iris.


Jag och Iris (svärmor).


Phil, jag, Vicky och Dan.


Sean, Harold, Alex, Mikey och Daisy.


Dan, Tina, Aaron och Iris.


Jag och Philly.


Biljardkungen.



Haha, med tanke på hur jag ser ut på den här sista bilden så tror jag vi packade ihop och rörde oss hemåt strax efter den är tagen. Vi fick ett par  timmars sömn innan det var dags att stiga upp och göra oss i ordning för lördagens zombie walk. Bilder från den får ni lite senare för nu ska jag hoppa upp på cyklen och rulla till jobbet.

Thank you all for a great party!! ♥


söndag.

Hej hopp!! Ännu en helg har sprungit förbi och tagit musten ur oss. Kameran fick följa med både på förlovningsfesten i fredags och gårdagens zombie walk så bilder kommer. Men inte idag. Idag är vi döda. Och förkylda. Så det blir en eftermiddag och kväll invirad i täcket på soffan. Karln har precis börjat förbereda för ett par feta blue cheese-burgers, åh vad jag har det bra!!

lights out, words gone.



Bombay bicycle club har gjort det igen!! Varsågoda!! Haha, älskar videon med alla gamlingar som stuffar så fint.

Här i Englandet har vi idag fixat det sista inför morgondagens kalas och nu är det dags för thaicurry, en liten film och snacks. Love!!


beach of the dead.



God kväll!! Denna afton har vi förberett oss Halloween här hemma. Lite tidigt kanske tycker ni? Men nej då. På lördag ska vi ut och leka zombies på stan då det årliga Beach of the Dead går av stapeln. Folk klär helt enkelt ut sig till zombies och samlas i en stor grupp som tågar genom stan längs havet. Och så har vi lagat stuvade makaroner och korv. Och druckit rödtjut. En utmärkt lill-lördag med andra ord!! Puss!!


hujedamej.



Ooooh christ!! Vi drog igång den här filmen igår kväll. Alltså det här med mig och skräckfilmer har ju aldrig varit en bra kombo. Speciellt inte med småglin inblandade. Det är inte så att jag blir rädd och inte kan sova sedan. Utan jag bara hoppar till och skriker som en jävla jävel och skakar som att jag har spasmer, när något äckligt dyker upp på skärmen. Medan jag satt naglad framför tv:n och kramade en kudde försökte Dan komma på så många ideér som möjligt för att inte behöva sitta ner och titta. Han kokade te i parti och minut, serverade kakor, gick på toaletten osv. Haha. 3:an kommer tydligen ut på bio snart men jag väntar nog hellre på att få se den hemma på soffan under täcket. Hur som haver. Another day, another dollar. Dags att jobba igen. Denna onsdag bjuder på strålande sol och torr backe så det finns ingen ursäkt för att lämna cykeln hemma. Efter jobbet blir det en sväng på stan för att leta skor till karln och lite dekorationer för fredagens festligheter. Adjö!! 


god morgon.

Kände mig lite lat och seg på morgonkvisten idag så nu sitter jag på bussen till jobbet istället för cykeln. Det har även börjat bli lite rivit ute under morgontimmarna. Så för att cykla måste man packa på sig vantar och yllejacka för att inte tappa en lem eller två i början av turen. För att sedan börja svettas som ett djur efter att man kommit igång. Så jag skippade det idag. Solen skiner och det ser ut att bli en strålande tisdag!! Vi har bara en eller två gäster inne så idag har vi ett gyllene tillfälle att dra igång med allt datorarbete. Spännande!!

monday madness.

Pjuuuuh. Det blev en sån där konstig måndag när huvudet inte riktigt hänger med idag. Jag och karln stupade i säng innan 10 igår av utmattning så det blev väldigt många timmar med John Blund. Och av någon konstig anledning blir man mer trött och väck i huvudet än vanligt om man sover för länge. Anyhow, steg upp och gjorde i ordning hans lunch. Och min, men den glömde jag i kylskåpet när jag stack till jobbet. Väl på jobbet sprang jag in i saker och tappade grejer. Mer klumpig än vanligt!! Haha. Men efter en kopp Zoegas Dark Tempation var vi på banan igen. Jag köpte ett paket till bossarna när jag var hem och hälsade på. Det går numera under namnet Rocket Fuel eftersom de tycker att det är så starkt att de inte blinkar eller sitter stilla på en halvtimme efter en kopp. Dan the man har jobbat dubbelt idag så i väntan på att han ska komma hem har jag varit uttråkad och gjort husfru-sysslor. Städat, förberett middag, beställt mat. Beställde även ingredienser så jag kan vara ordentligt husmoderlig och ge mig på att baka kanelbullar att skämma bort engelsmännen med. Jag har även slängt ut en liten blänkare på fejjan om den svenska versionen av vår förlovningsfest så om allt går enligt plan kommer vi till Stockholm första helgen i december. Och alla som vill skåla med oss är självklart välkomna. Plats för kalaset är än så länge oklar men det kommer med inbjudan. Nu har jag ramlat in på att leta Halloween-costumes. Vi tänkte gå all in med fancy dress party nästa helg. Wohoo, vad roligt!!

Vad sägs om Zombie Doctor and Nurse?


 



it's a celebration.

Oj oj ojj. Vilken helg!! Som vi har firat!! Lyckades dessvärre inte ta så många kort. Litar inte riktigt tillräckligt på mig själv för att svinga med mig systemkameran på gig och så vidare. Men det blev ett par bilder iaf. Voila!!


Drinkar på Black Dove.


Mmm, Long island ice tea.


Middag på 24 St Georges.


Bonjour, je m'appelle Sil vous plait.


Pete och Dan på Vodka revolution.


Lunchbubbel och roast på Townhouse.




Cheeeeers!!

Firandet fortsätter på fredag då vi har förlovningsfest på the Hartington. Och sen ska vi ju såklart försöka styra upp något slags firande i Sverige också inom en snar framtid. Det blir mycket som måste göras dubbelt när man kommer från olika land. Men heeey, the more the merrier!! Trevlig måndag!!


lycka.

Hej där!! Nu har det hunnit gå ett par dagar igen. Men inget speciellt har väl hänt. Eller jo. Vänta. En liten sak kanske. VI HAR FÖRLOVAT OSS!! En fantastiskt elegant diamantring pryder nu mitt ringfinger. Wiiiiie!! Och firandet har bara börjat. I torsdags blev det finmiddag i stan och skumpa på the Hartington. Och igår följde vi med Al och Daisy till Worthing för att kolla in två timmars trolleri, trollera. La la la, jag är så glad!! Haha. I skrivande stund ligger vi i soffan och kramas. Och skriker mot tv:n. Det är semifinal i Rugby-VM, Wales - Frankrike. Resten av dagen bjuder på skönt häng i Mile Oak, mer bubblor och uppvisande av ring!! Och ikväll smäller det på Concorde då vi ska se RUBYLUX!! Puss på er.

GRAAAATTIS!!! ♥



Idag är ingen vanlig daaag. För det är min älsklings födelsedaaag!! HURRA HURRA HUUURRAAA!!!

Vi har börjat denna dag med tårta på sängen, finsång och paketöppnande. Nu är det dags för lite arbete och ikväll fortsätter firandet med a la carte middag och drinkar på stan samt dagens största överraskning!!


go.



God morgon mina kära!! Jag sitter i startgroparna för att bege mig till jobbet igen. Fick otroligt glädjande nyheter från mitt lilla jobb igår. Mina chefer vill att jag ska bli Head of social media - vilket betyder hjälpa dem att nå ut till nya gäster via tex Facebook och Twitter. Vi ska även starta en blogg där jag ska rapportera vad som händer i staden och följa event och ta kort att lägga upp. Wiiiiie!! Så nu har jag precis startat igång en Twitter och försöker förstå mig på hur det hela fungerar. Och om ungefär två veckor ska vi ha bloggen up and running. Sjukt taggad!! Slänger in en skön låt de kör mycket på radion nu. 19-åriga Delilah som även sjunger med Tinie Tempah och Chase and Status!! Dags att hoppa upp på cykeln igen och hoppas att de där grå molnen inte släpper ner en massa vatten på mig. Efter jobbet idag väntar lite ärenden på stan och en sista liten presentjakt för i morgon fyller min man år!! Puss!!


valkyria.



God afton!! Här i det höstiga, men fortfarande relativt varma (17 grader just nu) Brighton satsar herr Brun och fröken Paulsson på en ännu en lazy night. Vi har precis tryckt i oss ett par av mina supersexiga chilli dogs med massor av jalapenos och har nu laddat Playstationet med ett nytt spel. Så nu vandrar vi in i fablernas värld. Hörs. Hej.


tisdag.

Va? Tisdag redan? Hmm, det känns som att jag tappade bort måndagen. Det kan ju i och för sig ha nånting att göra med att jag och karln lite fint somnade in på soffan kl 19 igår kväll. Vi vaknade till vid halv nio men vände på oss och sov vidare. Haha. Vid tiotiden insåg vi sedan att det kanske var bäst att ge upp och gå och lägga oss i sängen. Men det var välbehövligt!! Nu sitter jag här i soffan, glad, pigg och nöjd. Det är dags att slänga på sig ett par skor och bege sig mot jobbet. Ha en bra dag!!

estocolmo.



Jag fick ett kungligt mottagande av fruarna.


Jag dreglade över svenska tårtor.


Syrran fick en fin födelsedagspresent.


Och så tog hon med sig mig till stallet.


Och jag jävlades lite med Surre.


Bästa vänner.


Jag fick träffa herr Grönvik och Kenneth.


Och käka fantastisk sushi och thaibuffet.


Och sist men inte minst så fick jag mina kanelbullar.

Det blev tre snabba men mycket trevliga dagar i Stockholm. Jag fick en dos av allt jag saknat. Familj, fruar och såklart svenska kanelbullar!! Bilderna får tala för sig själv. Tack till allihopa. Love you guys.



siesta.

There's no place like home. Kom hem i lördags och har haft en toppenhelg!! Superburgare på World's End i lördags och en fantastisk lammroast på Pub with no name igår. Det som var planerat att bli en lugn söndagslunch blev en heldag med bärs och biljard. Så idag är vi lite slack igen. Det blir till äta och glo på SOA och Fringe hela kvällen. Min man har precis serverat en mumsig tomatsoppa till förrätt och i ugnen står en kycklinggryta. Ska ta mig tid att lägga upp lite Stockholmsbilder i morgon. Hej!!

mina fina vänner.



Jag har det bra och alla behandlar mig som en prinsessa. Lillemor och Malin tog emot mig med pompa och ståt. Och kungakronor. Det blev en första kväll med fruarna i Malins nya mansion. Igår begav vi oss till Lillemors slott och sörplade vin. Sista kvällen spenderas nu med mamsen och Marielle i Gustavsberg. Puss!!

here we go.

Incheckad och klar. Fearne håller mig sällskap. Nu åker vi.


bye bye sweetheart.



Jahapp, väskan är packad. Magen är mättad. Pass och papper är klara. Tror jag. Hoppas jag. Haha. Det var ju ett tag sen man var ute på resande fot. Men det ska nog gå bra. Tror jag. Hoppas jag. Jag kommer att sakna ihjäl mig efter min andra hälft. Det har gått mer än sju månader sen vi inte sov i samma säng. Det är över 200 nätter. Så jag hoppas fruarna lyckas vagga mig till sömns ikväll!!

Love you always!! ♥


montazami ♥



JAAAA!! Gissa om jag blev glad när jag surfade runt här på nätet och upptäckte att mrs Montazami var tillbaka i rutan. Hela sju avsnitt finns på TV3 play!! Det blir nog ett par nu på momangen. Sen är det dags att packa väskan och åka mot Gatwick!! Wiiiiie.


draaama.



Efter en liten bit drama i form av Gossip Girl såhär på morgonen är det dags att rulla till jobbet i vad som sägs vara sommarens sista dag. Ciao!!


de tre musketörerna.



Ladies and gents. Det har hunnit gå sju, SJU!!!!, månader sen den här fina lilla trion var samlad sist. Men snart så. Om 48 timmar sitter jag på flyget hem till mina fina fruar för ett par dagar i Estocolmo. There's a lot of catching up to do. Wihooo!! ♥


jess.

Den där nya fabulösa appen för att göra inlägg via telefonen funkar ju sådär här. Så här kommer äntligen lite bilder på Alex och Daisys nya bebis Jess. Söt som socker!!






livet på en pinne.

Woooow vilken helg!! Livskvalité i goda vänners sällskap ända sedan fredag eftermiddag. Vi hamnade ju i vanlig ordning på puben för ett par kalla i fredags men tog det relativt lugnt eftersom Dan skulle jobba i går morse. Efter jobb och lek med kidsen mötte vi upp med Phil och Daisy nere på stranden för att checka in solnedgången och klämma ytterligare några kalla. Och i vanlig ordning så slutade det ju inte med ett par bärs var utan det bar iväg på Phils brorsas 30-års kalas. Väl där klämde vi ett par shots och ett par rom och cola. Good times!!













Vid tolvsnåret ramlade vi in i en taxi oxh åkte åt varsit håll för att sova. Jag studsade upp och jobbade tre timmar i morse och sedan möttes alla nere på stranden igen. Jag och Daisy hedrade 28 grader och stekande sol den 2:a oktober med att ta sommarens enda dopp i havet. Lilla Phil hade tänkt till ordentligt och bjöd på picknick-mat och lemonad. Good times igen!!











Nu blir det sängen gott folk. Hörs hej!!


skräll?

Vart hamnade vi igår? Guess!! Puben? Jajamensan, helt rätt. Lite skitsnack över ett par kalla cider och en spännande cykeltur en varm fredagsnatt är inte helt fel.


RSS 2.0