C R E A M F I E L D S - 2 0 1 0

















Snipp, snapp, snut så var sagan slut. Creamfields är bland det galnaste jag upplevt. Jag har denna helg beskådat en man dricka ett glas kiss, killar och tjejer iförda endast kroppsfärger i neon med mera, med mera.  Madness rakt igenom. Jesus Kristus Benedictus, vad mycket folk det var. Vilken bra musik, stämning, gemenskap. 80.000 människor som samsas och delar allt. Jag såg inte ett enda bråk på hela helgen. Det här blir svårt att toppa. Tveksamt om det ens är möjligt. Det finns inte ord att beskriva lyckan när SHM drar igång Teenage crime. Helt utan förvarning. Jag grät, saknade mina fruar för ett ögonblick, samtidigt som jag studsade av lycka!

världens bästa födelsedag.





Ja, världens bästa födelsedag firades alltså i Liverpool med min underbara engelsman som hade styrt upp allt man kan tänkas behöva. Eller ja, den började ju i och för sig hemma med skönsång på morgonkvisten från familjen. Till och med pappa dök upp en sväng. Det var mysigt. Men höjdpunkten var förstås att landa på John Lennon Airport i Liverpool efter all stress med borttappat pass, försenade bussar och flygtider för att mötas av ett par öppna armar! När vi kom fram till vårt hostel hade Danny fixat två fulla kylar med öl, skumpa, världens godaste chips, TÅRTA och presenter.

Thanks for the best birthday ever honey, you're the best!!

men nu jäklar.



Nu är det inte länge kvar!! Studsar runt hemma i ett halvdant försök att packa. Men då vädergudarna har stora svårigheter att bestämma sig för vad de ska bjuda på i helgen finner jag det oerhört svårt att packa och det hela slutar med att jag dricker kaffe och snackar skit med mamma och syrran istället. Nu är det snart dags att röra sig mot Vällingby centrum och styra upp lite saker till jobbet. En sista kväll kvar innan en veckas ledighet väntar! I morgon firar vi med tårta och sång. Och kl 14 rör vi oss mot Skavsta med slutdestination Liverpool, Creamfields och världens alla musikskapande gudar!!


nyfiken.



Jag har fått paket från ett annat land!! Hipp hipp hurra!!!


movienight.

dsc03158 (MMS)

movienight.


god natt, gott folk.



Finfrämmande i sängen. I morgon väntar mer fint främmande.


snickarboa.

   
 

Vi har fått ordning på hallen!! Snart är det dags för inflyttningsfest!


surströmmingspremiär.









Norrländsk gourmetmiddag på balkongen i Råcksta.


jag hör hemma i vällingby.

dsc03153 (MMS)

jag hör hemma i vällingby.


nära nu.



I morgon är det måndag. Ny dag. Ny vecka. Efterlängtad vecka. Ledig dag i morgon. Efterlängtad ledig dag med mysigt sällskap.


fäääst.











En Mika, en Lillemor, en Malin, en dunk vin och ett antal 90-tals hits kan inte bli annat än succé. Vin spilldes och glas gick sönder. Efter vår lilla förskiva i Högdalen träffade vi upp Benny på Dubliner och fortsatte sedan till Solidaritet. Där slog vi klackarna i taket in på småtimmarna. Great success!!



spelkväll.

   
   

Spelkväll i Trångsund. Fantastiskt roligt!! På en tooorsdag.






reporting for duty.

dsc03147 (MMS)

reporting for duty.


jobba jobba jobba

Då är det dags att jobba, jobba, jobba. När jag helst av allt vill sova, sova, sova i mitt nya himmelrike till säng. Men icke!! Idag ska jag släpa runt fötterna (alternativt städa, tvätta, vattna blommor, klippa gräsmattan, rensa ogräs och laga mat) på jobbet till klockan 21. När jag kommer hem ikväll ska lägga ut bilder, roliga bilder. Har ju hunnit med både spelkväll och utgång sen sist!



dubliners.

dsc03144 (MMS)

dubliners.


amen.

dsc03137 (MMS)

amen.


love sthlm.



Vissa dagar är roligare att jobba än andra. Idag är en riktigt rolig dag. Vi ska åka till Stadsmuseet och kolla läget. Temat för tillfället är kärlek och det kan ju bli mysigt!! Nu måste jag röra på mig. Ha en bra dag allihopa. Woop woop!!


syster-yster.




Jag saknar min syster. Tackar gud för internet och webkamera.


kungligt besök.



En sista vända till IKEA för att inhandla nödvändigheter till rummet, och lägenheten i övrigt. Jag och morsan letade fram sängar, bokhyllor, speglar, vitrinskåp och andra små prylar. Skulle till och köra allt mot transportdisken när vi var nära på att köra över självaste prinsen. I samma ögonblick kom vi på att de där skumma två männen som vi skällt på för att vara i vägen inne på självplocken var hans livvakter, haha!!








Äntligen känns det som att jag bor i ett riktigt rum. Ett helt eget, mysigt, fint rum. Med en palm att titta på varje morgon när jag vaknar!! Så nu kan jag slappna av och koncentrera mig på att räkna ner på riktigt.


Barely one week, one day honey!!


miss you baby.




boom.

Tror jag sprang in i väggen idag, i 220 blås! Vaknade med huvudvärken från helvetet och har inte kunnat tänka klart på hela dagen. Halsen bråkar och klimakteriesvettningarna flödar. Daten med von S fick ställas in då jag planerat att parkera arslet i soffan och inte röra mig på resten av dagen. I morgon är jag ledig så jag hoppas jag hinner rehabilitera mig innan jobbhelgen drar igång. Nästa vecka är också fullspäckad så jag hinner inte med sjukdom. Ingen rast, ingen ro!! På tisdag kommer en efterlängtad Joanie till stan. Onsdag, torsdag jobb och på fredag är det dags för födelsedag och take-off.


date med england.



Detta är numera den mest vanligt förekommande positionen jag har när jag ramlat hem från jobbet. Dagens tolv timmar flög dock förbi fort. Jag hann med morgonmöte och kortspel såsom Vänd Åtta, kort-bingo och poker. Sedan var det dags för lunch. Den efterföljdes av kubb-turnering och kaffe i solen. Vips, så var klockan 14 och dags för nästa jobb. Sju timmar rullade på fint och nu sitter jag här hemma vid datorn, blir hög på doftljus och dricker te. Ska prata av mig med karln på andra sidan vattnet ett tag sen är det dags för sängen. Kortdag på jobbet i morgon, high five! Efter det väntar kvalitetstid med fröken von S.


10 dagar !!!


home sweet home.



Jag är tillbaka i huvudstaden med livet i behåll. Dra mig baklänges vilken rolig helg det varit. TACK FRIDA!! Bästa festen med godaste bålen, största buffén och skönaste människorna. Det hade ni styrt bra. Har träningsvärk i benen av all dans och i magen av allt skratt!! Nu är det sängdags, 12 timmars arbete väntar i morgon.


fredagsmys i härnösand.

dsc03116 (MMS)

fredagsmys i härnösand.


redo för partaj.



Väskan och packad och står startklar i hallen. Uppstigning och avgång för resa om 5 timmar. Tåget mot nya äventyr i Härnösand rullar i morgon bitti kl 05.42. På lördag väntar 75-årskalas då denna söta tösabit, hennes tvillingbror och kusin alla fyller 25 år. Jag har inte träffat fröken Snygg på ett år så detta är ett efterlängtat möte minst sagt. Kommer även att få återse några gamla rävar från första säsongen i Åre. Skoj!! Rapport kommer under helgen. Åter söndag kväll. Adjöss.


ännu en dag på jobbet. safari-pussel.

dsc03111 (MMS)

ännu en dag på jobbet. safari-pussel.


femton dagar hjärtat.




I believe in memories
They look so, so pretty when I sleep
Hey now, and when, and when I wake up,
You look so pretty sleeping next to me
But there is not enough time,
And there is no, no song I could sing
And there is no combination of words I could say
But I will still tell you one thing,
We're better together


dagens ros.



Dagens ros går till Ingvar Kamprad som hjälper mig att få ordning på mitt rum. Nu är det dags för sängen. I morgon är mitt första riktiga pass på den nya enheten, mycket att hålla reda på så det gäller att vara klar i knoppen. Sen väntar ett kvällspass på valinga stället och efter det bär det av hemåt för att packa väskan ännu en gång. God natt!!


ännu en vända på ikea.

dsc03110 (MMS)

ännu en vända på ikea.


men jaaråå!!


CREAMFIELDS 2010 SOLD OUT



We are pleased to announce that Creamfields 2010 festival has sold out, becoming the fastest selling Creamfields to date and the 2nd consecutive year the award winning festival has sold out. There are only a handful of Sunday tickets available.


the dream is real.



My god. Vilken film. Jag är fortfarande skakig och helt hänförd. Tappade hakan vid slutscenen och har svårigheter att sätta tillbaka den. Tror jag kommer drömma riktigt intressanta drömmar i natt, och halva dagen i morgon. Jag slapp nämligen mitt sköna dubbelpass på 13 timmar så i morgon får jag äntligen sova ut!! Börjar inte förrän 15.30. Detta ska firas med lång sovmorgon och frukostbuffé i lugnan ro! Två korta pass och en långkörare kvar innan jag packar ihop för en långhelg i Härnösand i finklänning och klackskor. Ska bli riktigt kul att återse gamla Åre-kamrater!


inception.

dsc03107 (MMS)

inception.


SONISPHERE 2010



















Bjuder på lite kort från min fantatiska mobilkamera i väntan på att fotografen lägger upp de andra bilderna. Tack folket för en oförglömlig kväll!!


one step closer.



Ja jävlar vilken kväll. Regnet stod som spön i backen men det gjorde inget. Jag hoppade runt och rockade i min svarta klänning, blå regnponcho och tovigt hår med ett par skor som var vita en gång i tiden. Nu är de BRUNA men det var det lätt värt. Vi hann med allsång med Alice Cooper, rysa av lycka för att få se jordens coolaste gitarrist, Mick Mars, gratta en annan legend, Bruce Dickinson på födelsedagen, gråta till introt av Fear of the Dark som jag lovat, shotta vitt vin, leka säl i leran, bli rädd för åskan (ja, Lillemor, jag var rädd på riktigt), pommes och ostdipp. Det hela avslutades med en Hof hemma på balkongen. Bästa kvällen i bästa sällskapet. Bilder kommer när Martin C vaknat till liv.


19 days baby!!


mötley crue baby.

dsc03079 (MMS)

mötley crue baby.


lite blött men ändå massor av kärlek.

dsc03076 (MMS)

lite blött men ändå massor av kärlek.


all-in.

dsc03073 (MMS)

all-in.


uppvärmning.

dsc03070 (MMS)

uppvärmning.


ja, då kör vi då.

Sonispheres spelschema:

12:00 Warrior Soul

12:45 Imperial State Electric

13:30 Anthrax

14:30 Hammerfall

15:30 Slayer

16:45 Iggy & The Stooges

18:00 Alice Cooper

19:30 Mötley Crüe

20:45 Iron Maiden


ready to rock.

dsc03069 (MMS)

ready to rock.


karriärsbyte nummer tre.

dsc03063 (MMS)

karriärsbyte nummer tre.


karriärbyte nummer två idag.

dsc03062 (MMS)

karriärbyte nummer två idag.


karriärbyte för en dag.

dsc03061 (MMS)

karriärbyte för en dag.


kan inte sitta still.



21 dagar!!!


dinnertime.

   



   

Jag har världens bästa syster. Eftersom hon inte kan närvara när jag fyller år passade vi på att mötas upp för celebration dinner idag då hon befinner sig här i Stockholm på hästtävlingar. Hon hade köpt kläder och doftljus den lilla sötnöten! Love you!!

Tack för en trevlig kväll. På återseende! I morgon blir det mera häst.


long time, no see.



I morgon får jag krama om den här odrägliga lilla krabaten igen!! Äntligen, det har hunnit gå två månader sen jag såg skithögen sist. Det vankas middag och vi har massor att prata genom då hon hunnit med att ro hem iland ett EM-guld sedan sist. Inte nog med det. På fredag får jag krama om fröken Löfgren också. Och på lördag väntar Sonisphere!! Fullt upp, och jag gillart! Tiden går som fortare då.


hälsosam frulle på tuben.

dsc03058 (MMS)

hälsosam frulle på tuben.


morgontrött malin dampar.

dsc03057 (MMS)

morgontrött malin dampar.


vi kvällsfikar med janne schaffer.

dsc03056 (MMS)

vi kvällsfikar med janne schaffer.


mätt mika.

Jag och Malin käkade trerätters. Här har vi resultatet. En skärrad Mika som trycker chokladmousse till det nästan sprutar ut genom öronen. Väl medveten om att jag inom de närmsta 10 minuterna kommer drabbas av svåra magsmärtor, då jag redan efter förrätten var proppmätt. Men det var ju så gott!! Nu ska vi duscha och invänta fru nr tre, Lillemor von S. Sen blir det pyjamasparty och catching up. Kanske lite fika på det?

trötter.



Ny dag, nytt jobb. Trött, behöver kaffe. Men omväxling förnöjer! Överlever nog. Måste dricka kaffe. Slumberparty i Högdalen ikväll, jäg längtar. Vill sova, måste koka kaffe. Hej.


london - brighton

Jag har haft den bästa helgen man kan tänka sig. Landade på London Gatwick på fredagkvällen vid 20.00. Karln stod som lovat vid Arrivals och väntade på mig. Vi hoppade på tåget in mot stan och checkade in på The Grange Hotel vid Tower Bridge. Sen gjorde vi de bästa av de 48 timmarna vi hade tillsammans. Vi hann med room-service, English breakfast, Starbucksfika i massor, sko-shopping, Harrods, helt underbart fantatisk italiensk mat och Valpolicella i Islington, färgglada cocktails i West end, kubanska mojitos, rock i Camden, crasha en svensexa, ge kärlekstips till en australienska, tappa bort oss och hamna helt fel. På söndagen blev det en tripp till Brighton innehållande strandhäng och livemusik. Hade inte kunnat bli bättre!





















 Thanks babe. See you in 25 days.


RSS 2.0