schyssta meloner.



Jag måste ju ta tillfället i akt och visa det otroligt fina kortet jag fick av mina chefer när jag fyllde år. Jag börjar undra vad de fått för uppfattning av mig egentligen. Haha!! Men all is well, de hade även varit till en affär vid namn Cybercandy och plockat upp massor av svenskt karra!! Dumle, Plopp, sura- söta- och salta patroner och gummibjörnar. Gissa om jag kommer hänga där!! De hade även stoppat ner ett presentkort för svensk massage så de måste nog allt gilla mig litegrann. Dags att stoppa i huvudet lite frulle och rulla ner på stan för ännu en dag med mina fantastiska bossar.


hallå där.

Efter en intensiv helg har saker och ting börjat leta sig tillbaka till det normala. Fast det känns som att jag har måndag idag eftersom karln var ledig igår. Nu var det ju en himla tur att han hade en day off för efter att syrran lämnat oss i söndags så gick han och klämde ena tummen i toadörren!! Rejält var det också. Jag har aldrig sett någon i så stor smärta men något sjukhus var det inte på tal om. Frakturerad tumme och en blånagel vi fick trycka hål på igår blev resultatet. Och idag har stackarn fått springa runt och jobba i världens största bandage!! Nu ska jag sätta igång att polera hemmet och förbereda för en kväll i soffan med säsong 3 av Sons.
Oh yeah!!

happy birthday to me.

Swoooosch, så var den födelsedagshelgen över!! Tusen tack till alla inblandade och tack till alla fina vänner som skickat gratulationer och kort. Den stora överraskingen var ju som sagt att min älskade lillasyster knackade på vår dörr vilket resulterade i att jag grät och slog henne ömt ute i korridoren. Men det var inte allt. Efter en otroligt trevlig kväll ute i fredags vaknade vi med ett ryck på lördag morgon och Dan avslöjade att vi skulle till nöjesfältet Thorpe Park. I och med den lilla försovningen hade vi en kvart på oss att göra oss i ordning, beställa taxi och packa en påse bärs och sedan började en dags fantatiskt äventyr. Vi åkte berg och dalbanor som slängde iväg oss 0-100km/timmen på 2,3 sekunder, hängde upp och ner i luften, drack tequila och garvade så magrutorna fick sig en omgång. Tack, tack, tack allihopa!! ♥

THORPE PARK












PARTY PARTY












oh my god, oh my god, oh my god.

Gissa vem som knackade på våran dörr igår?!!! MAAARIELLE!!! Det var vad min man planerat så länge. Wiiiihooo. Hon stannar till på söndag och det talas fortfarande i gåtor om vad som händer på lördag så mer överraskningar väntar. Peace out!!


siesta.



Solen har fortfarande lite värme att klämma ur sig, så idag blev det en liten siesta på stranden efter jobbet. I love Brighton!!


sophia.



Till Malin. Hittade inte den där fröken på Spotify. Tänkte på dig när jag hörde den på radion idag.


curious.com

Åååårhundradets längsta vecka!! Jag är så nyfiken att jag spricker snart. Allt jag lyckats klämma ur karln inför lördagens födelsedagsfirande är att han kommer rycka upp mig ur sängen kl 06.00 och att jag ska klä mig casual. Inte särskilt hjälpsamma ledtrådar enligt mig!! Jag försökte mitt bästa för att lirka ut lite ledtrådar ur en full Daisy i fredags men icke, hon sa lika mycket som de där tysta munkarna i Tibet. Efter lite grillning igår medgav maken att han planerat detta i snart tre månader. Aaaaah, det gjorde ju inte saken bättre. Ännu mer nyfiken nu. Men jag måste erkänna att han gjort det bra. Att hålla saker hemligt för kontrollfreaket Paulsson är inte det lättaste.



Förra årets födelsedag firades i Liverpool. ♥


SOA.



Vi har fastnat igen!! Försöker att klämma in ett nytt avsnitt på varenda ledig minut!!


promises.



Voila, här kommer lite sköna tunes från Nero. Checka in deras nya album!! Själv ska jag dra på mig parkasen och ta cyklen under armen för att ge mig ut och trotsa regnet. See ya!!


taaack älskling ♥ ♥ ♥



 
En tidig födelsedagspresent pryder nu min handled. Thanks babe!! Jag har entrat min sista vecka som 23-åring. På lördag smäller det. Dan har planerat nåt fuffens för att fira min dag och jag är ju som känt mer nyfiken än en femåring på julafton. Alla vet vad som kommer hända förutom jag!! Roll on saturday, innan jag blir tokig. Känner ingen åldernoja, ännu. Fråga mig nästa år vid den här tiden. Jag har hört att det är vid 25 huden börjar slappa till sig och dylikt. ♥


weekend.











Pjuuuuh, då var ännu en fullspäckad helg till ända. Och vi har hunnit med massor!! Solen höll sig framme hela dagen igår så vårt besök i parken var en fullträff. När kidsen åkte hem styrde vi om för kalas och mötte upp Dans kompis Jamie och hans fru på en pub. Det började pratas lite smått om en resa till Amsterdam och vid kvällens slut var biljetterna bokade. Så i november bär det av för en helgs äventyr i Holland. Woop!! Jamie och Shirley gick hem och jag och Dan fortsatte vidare och mötte upp Al och Daisy på Carla's welcome back party. Ett par drinkar senare satt vi på bussen upp till deras pub och vips så vaknade jag på deras soffa i morse och hittade Dan på golvet bredvid. Haha!! Vi släpade oss hemåt för att sedan släpa mig till jobbet. Efter tre långa timmar bar det av ner till stranden där Eva joinade efter att ha bestämt sig för att ett litet break från London var välbehövligt. Det blev en trevlig liten sunday roast i stan innan vi alla skiljdes åt igen och nu ligger vi här hemma och skedar i soffan. Det var nog allt vi hann med att klämma in i 48 timmars helg. Over and out!!


i wants it.




Ååååh, även fast solen skiner och sommaren brukar fortsätta in i september här så vill jag handla höstkläder. Ge mig!!


hej hej hej.

Det är freeeedag och solen skiiiiner!! Det är mycket upp och ner med det här brittiska vädret, men idag är det definitivt klänningsväder. Jag sitter på sofflocket med morgonkaffet och kollar på de engelska nöjesnyheterna om gårdagens premiär av Celebrity Big Brother. Även fast jag inte vet vilka alla kändisar är så kommer jag nog fastna för allt meningslöst drama!! Snart bär det av mot 4 timmars jobb, sen är det helg!! I morgon blir det picnic i Preston Park med de små och sen väntar surprise party på Western Front. Daisys kompis Carla har kommit hem efter 18 månader i Australien så här ska det firas!!


torsdag.



Grå dag idag så vi tar tillfället i akt att stanna inne och lyssna på fin musik, fortsätta spela tv-spel, dricka massor av te och titta på film med vanlijdoftande värmeljus. Mmmm, jag längtar nästan lite till hösten. Puss på er!!


ikea for the win.



Tack vare min fantastiska karl och en trevlig säljare via Gumtree har vi nu garderoben jag ville ha från Ikea i vårt sovrum, till en tredjedel av priset!! Woop!! Men tack vare Kamprads inte alltid jättesmarta design (snyggt som tusan men krångligt att sätta ihop) får the assembling vänta till i morgon. Vi nördar vidare med vårt nya tv-spel Infamous, en kopp te och världens bästa biscuits - hobnobs. Laters!!


varför engelsk radio kickar svensk radios ass.



Hahaha, Fearne Cotton är bäst. Hon är min nya idol. Lite som en engelsk Carolina Gynning. Hon DJ:ar för Radio 1 mellan 10 och 13 på dagarna och spelar sjukt bra låtar för mig när jag jobbar. Det här klippet är från förra veckan när de bestämde sig för att flytta radioshowen ner till Cornwall för en dag.


nördandet fortsätter.




Kolla in detta ungdomar. Herr Brun och tant Mika har börjat rusta upp för hösten. Vi har köpt böcker. Vi båda har perioder då vi är riktiga läslusar, för att sedan inte plocka upp en bok på ett halvår. Men nu kände vi att det är dags igen. Så vi tänkte att det vore en bra idé att starta med att läsa varandras favoritböcker. Jag valde Million little pieces av James Frey som är en självbiografi om hans väg tillbaka från alkohol- och drogmissbruk. Har ni inte läst så gör det!! Svensk titel är Tusen små bitar. Boken Dan valde till mig heter The damage done av Warren Fellow och handlar om hans tolv år i thailändskt fängelse. Spännande!! Other than that så har vi en chillardag hemma i fortet. Dan slutade tidigt och hade polerat hemmet tills jag kom hem från jobbet, så nu har vi slängt upp fötterna i soffan och väntar på veckans matleverans. God afton!!


oh yeah.



Wohoo, vi har gjort semesterplaner!! I mars bär det av till Thailand med Alex och Daisy!!


voff.



 

Hallelujah. Pride alltså. Vilken fantastisk helg. De stängde av gator och smällde upp ett gäng öltält och vips så var vi mitt i ett street party. Jag glömde ju såklart att ta kort på att roligt som fanns att titta på - två meter långa transor, sjömän, hundar med rosa boa unt så wieter. Regnet höll sig undan vilket lockade ut tusentals människor och atmosfären var på topp. Bilderna här ovanför visar vad som händer om man dricker strårom på Brighton Rocks. En pub med ett eget litet street party utanför där vi dansade till old school house musik hela dagen och kvällen. Vid kvällens slut hade Dan fått många fina förslag från tajta pojkar och vi hade hunnit bli kompis med en DJ från Ibiza. Idag mår vi som vi förtjänar men det var det värt. Nu ska här slappas resten av dagen.


pride.



Woop, fredag igen!! Och det är fullknökat med folk i stan, för det är inte början på vilken helg som helst. Pride-festivalen har nämligen anlänt till Brighton. Vart än man vänder sig ser man regnbågsfärgade flaggor och kärleksfulla par. I love it!! På väg till jobbet i morse såg jag en man in his fifty's med färgglada, rosa cowboyboots på fötterna och kom på mig själv med att inte ens tycka det var ett uns konstigt. Här får man se ut och bete sig som man vill, precis som det ska vara. Morgondagens stora festligheter tar plats i Preston Park så vägen upp till oss är helt avstängd. Det lär bli ett äventyr att ta sig till Mile Oak för en dag med svärmor och kidsen men jag hoppas få se en glimt av paraden. Och jag håller tummarna för att regnet håller sig borta så vi kan joina folket med ett par drinkar längs stranden framåt kvällskvisten. Puss!!


"my nipples started talking to me"



Hej hopp. Idag bjuder jag på den roligaste tv-reklamen ever. Jean Claude van Damme. Vem trodde att han fortfarande levde?! Här i lägenheten har vi chill-tema idag. Har precis tryckt ett par enchiladas och snart är det dags för tea, biscuits och filmkväll. Adjö!!


hemma igen.



Jaha, då var jag hemma igen efter en dag på jobbet. Eller dag och dag. Fyra timmar. Oerhört glassigt!! Jag glömde ju förtälja en annan glassig sak i morse. Igår upptäckte vi något så fantastiskt som online food shopping. Man går bara in på en hemsida, klickar i vad man vill ha och bestämmer när det ska levereras och vips så har man allting hemma för ynka 3 pund extra. Gubben bar till och med upp allt till lägenheten!!



Nu ska jag ta och trolla till någon slags middag av det här innan karln kommer hem. Drinks med Bob och Kitty väntar kl 6.30. Skål!!

riots.



Woooow, här händer det grejer. Inte trevliga grejer heller. Det känns helt otroligt när man kollar på nyheterna, det känns som att allt är på film. Riots har brytit ut över stora delar av Storbritannien som resultat efter att en civil man dött efter att ha blivit skjuten av en polis. Vet inte riktigt vart detta tog plats men folk är uppenbarligen förbannade. Dessa arga förbrytare har startat eldar, bombat bilar, brytit sig in i affärer och stulit massor i London, Manchester, Birmingham de senaste nätterna men efter att man satt in 16000 poliser i London igår verkar det ha lugnat ner sig. Här nere i Brighton har vi som tur är inte sett något av detta och jag hoppas det förblir så. Nu är det dags att sätta fart mot jobbet. Laters!!


bilder från senaste månaden.

HARRY HAR FYLLT ÅR



 





 



PAUL, LOUISE OCH TRINITY HAR VARIT HÄR





  

 

MALIN HAR VARIT HÄR



 



 



Den senaste månaden har varit pretty much fullproppad av besök och aktiviteter. Nu när jag tittar igenom bilderna ser det dock inte ut så, vilket betyder att jag måste bli bättre på att släpa med mig kameran så jag kan visa upp alla festligheter. Det har varit otroligt roligt att få se alla som varit hit den senaste tiden men nu har vi tre veckors "ledigt" innan syrran kommer. Dessa veckor ska vi ta till vara på. Det blir rehab för både kropp och plånbok. Lugna filmkvällar och något stopp på puben här och där tycker jag låter bra!! Ikväll är det dags för budgetmöte och förhoppningsvis lite planerande av kommande äventyr.


heaven.



I'm back in business med mina favorit-tunes här från England. Här är en ny. Heaven med Emily Sande. Spelar ingen roll vad man sysslar med just för tillfället - jobbar, städar, springer. You name it. När man lyssnar på den här biten blir allt lite lättare och man får studs i dojjorna. Bilder får vänta till i morgon för vi ska kocka curry nu. Ciao!!


adjö.



Efter en underbar vecka har Malin nu lämnat oss. Tiden går ju tyvärr så himla fort när man har roligt. Det känns som att det bara var ett par dagar sen jag ringde och väckte henne på flygbussen hit. Men vi har hunnit med massor av roligt - beach häng, London, äkta pubkväll med quiz, shopping, engelsk stand up, rock n' roll klubb. Jag hoppas att jag hunnit visa upp det bästa av England så hon kommer hit snart igen!!

Annars då? Idag har jag arbetat en sväng och Dan ägnade morgonkvisten till att städa upp efter orkanen som drar igenom lägenheten när man har besök och hellre vill umgås än att städa. Han mötte upp mig efter jobbet och vi hittade en enorm lösgodis-affär så nu ska jag trycka ner nyllet i påsen och dra igång ett par filmer. Datorn är som ni kanske märker åter vid liv så jag lägger upp lite bilder från den senaste tiden i morgon. Puss!!


lyxliv.

Hej hej hallå allihopa!! Karlstedtskan har anlänt i Brighton och med sig hade hon gudagåvor såsom mandelkubb, kanelgifflar, Zoegas kaffe och Ahlgrens bilar. Ja just det ja, en disktrasa med en dalahäst på också (?). Gårdagen spenderade vi med att flanera på stan och klunka cava på stranden. Underbara lyxliv!! Ikväll joinar Eva oss för quiz på the Hartington och i morgon följer vi med henne upp till London för sightseeing och andra turistiga äventyr. Fredag bjuder på girls night out och på lördag blir det bowling med kidsen. Full fart framåt!!

RSS 2.0