we don't sleep till the sun goes down.


cheeeers!!


wohoo, barfota- och shortsväder idag.


det är tooorsdag.



Wohooo. De är på väg!! Slottet är städat och solen är framme. Åååh vilken bra vecka vi ska ha. Nu ska jag bara jobba lite och sen är dom här. ♥


we are young.



Hej hej!! Kräftan checkar in. Den där solen nere på stranden igår tog rätt bra, dumt bara att jag bara satt med ena sidan mot den. För nu sitter jag här med en knallröd vänsterarm, axel och kind. Men det var gött att glida ner efter jobbet och slurpa i sig ett glas iskallt rosévin bland sol och gott sällskap. Kvällen fortsatte sedan i samma goda anda. Alex och Daisy bjuppade på middag och cocktails på en ny italiensk restaurang med livemusik som tack för att vi tog hand om lillkissen deras när de var borta. Mums!! Och hörreni, klicka och lyssna på den här låten jag fastnade för i Glee (geekvarning I know). Kommer bli min sommar-anthem. Loves it!!


vore dumt att klaga.


årets första BBQ.



















Meeen sa fin en helg vi fick. Invigde grillen och firade svärmor ute i solen hela helgen lång. Värmerekord slogs det till med också. Nu hoppas jag att solen bestämmer sig för att stanna ett litet tag till för på torsdag anländer fruarna!! På torsdag!! Det är bara två dagar kvar. TVÅ DAGAR!! WOOOOP!!




skönare söndag.


mmmmartini och massor av soool. ♥


ja må hon leva uti i hundrade år.



Happy happy birthday till min fina svärmor idag!! Överraskningen jag snackade om igår var alltså att Paul och Trinity kommit över för att fira Iris födelsedag i helgen. Åååh vilken helg det ser ut att bli. Sooool, Magners och BBQ. Hipp hipp hurra!!


surprise surprise. P & T är här.

 

 


amore de strandhäng.


this is what I'm talking about.


surprise surprise.

Goood morning fans!! Då har vi tagit oss till torsdag och idag är dagen då det dimper ner en liten överraskning här. Wiiiie. Jag har just avverkat senaste avsnitt av OTH tillsammans med frullen. Det var så spännande och bra att jag både höll på att göra i brallan och fälla en tår!! Men jag lyckades hålla igen. Igår blev det pizzafest på jöbbe då Dan färdigställde bossarnas sovrum och jag passade även på att hoppa in hos frissan och kapa håret lite ytterligare. Resultatet blev alldeles strålande om jag får säga det själv. Nu ska här hängas lite tvätt innan det är dags att rulla till jobbet och ställa i ordning allt inför en fullbokad helg. Vädret ser ut att schteeeka på bra nog så kommer bli en bra sådan!! Pöss.


the fun continues.


weeeeiii. nytt hår ♥


tjuuusdääj.



Idag har det varit full rulle på jobbet. Mina chefer håller på att renovera lite i sin lägenhet som är belägen i källaren under själva hotellet, så idag sadlade vi alla om till snickare och målare. Det har spcklats, sandpapprats och spraymålats hela dagen. Och så har vi ju såklart haft massor av kaffepauser precis som hantverkare har. Det roliga fortsätter ikväll då min Dan ska bygga igen en öppen spis och gipsa lite. Själv har jag bara varit hem och vänt och snickrat ihop en lasagne till gänget som ska få följa med tillbaka så fort karln kommer hem från jobbet. Laters!!


grafitti-mika.


iiiiih, det börjar närma sig. tio daaagar!!


måååndag.



Uuuupp och hoppa!! Då var det måndag igen och en fullproppad vecka väntar. Men vi börjar med helgen som var. Det blev en mycket bra sådan trots att himlen blev grå och öppnade sig. Som ni sett på bilderna så var vi på indisk restaurang i fredags och njöt av fantastisk mat. Vi svängde förbi Al och Daisy för en snabb pint och sen stupade vi ner i soffan. I lördags var det ju St Patrick's day så för att hedra detta tog vi med oss kidsen hem till Tina där det dracks Guiness och tittades på rugbyfinalen i Six Nations. Jag och karln trotsade sedan regnet på kvällskvisten och gav oss ut på en liten barrunda. Vid midnatt ropade återigen soffan så vi satte oss på bussen hem. Igår var det så dags att jobba ett par timmar igen, så jag skickade iväg min andra halva för att veckohandla medan jag jobbade. Han var så duktig så, hittade allt på listan och lite till. Haha. Igår var också den engelska versionen av mors dag så vi åkte över till Iris och lämnade present och kort. Sedan blev det en kväll liggandes raklång på soffan för min del. Efter middagen slogs jag av den värsta magkrampen jag varit med om. Den sitter fortfarande i lite men jag hoppas att det lättar upp efter en cykeltur. Kommande vecka ser som sagt ut att springa förbi. Dan the man ska hjälpa oss på jobbet lite och till helgen fyller svärmodern år så det blir kalas och ett par överraskningar som fortfarande är hemliga ifall hon kikar in här och lyckas klura ut saker. Woop!!


sunday dinner intagen. soffläge nästa.


st. patrick's day och six nations.


friday treat.


mjauuu.



Nu har lilla Jess lämnat oss. Vi åkte och hämtade ett par solbrända Alex och Daisy på Gatwick sent igår kväll. Åh vad jag också vill bli brun. Roll on summer!! Men nu är det dags att se vad den här dagen och helgen har att erbjuda. Happy happy Friday!!


feel to follow.



Gaaah, det kan inte vara sant. Termometern visar 17 grader ute, och vi har inte ett moln så ögat kan nå!! Karln har precis slängt sig i badkaret för ett par längder, sen ska vi brassa ner på stan i hopp om att fånga de sista strålarna på någon av alla uteserveringar. Bjuppar på lite sköna våriga tunes från Maccabees. Hejpa!! 


brudar, ni vet väl vad det är för dag idag?!




Hej allihopa!! Betyder namnet Sylve Söderstrand nånting för er? Nej, inte mig heller. Men jag hade precis min fina syster på luren som berättade att den här Sylve tydligen leder svenska landslaget i hoppning och har bjudit in henne till träning. Så idag är det en mycket stolt storasyster som sätter sig på cykeln och rullar till jobbet.


HAHAHAHA.


swedbank ♥



Loggade in på min svenska bank idag och detta är vad de välkomnade mig med. Jaha, det är alltså så här gammal man har gått och blivit nu?! Tack.


jessie.



Naaaw, när hon inte klättrar i dörrkarmar eller hänger i gardinerna är hon ju rätt söt. MEN nu ligger hon ju bara stilla och är gosig ungefär en kvart när vi är hemma. Hon sover hela dagen när vi jobbar och sedan börjar terrorn. Haha. Dan vill utöka vår familj med ett djur men någon katt blir det inte på våra små kvadratmeter!! Han pratar om grodor och hamstrar. Vad ska jag ta mig till?!


vårig och svensk lunch idag - tack IKEA!!


monday morning.



Goood moooorgon!! Herregud, är det måndag morgon igen?! Det blev en sån där helg som bara sprang förbi supersnabbt utan att egentligen ha fått något vettig gjort igen. Men vad gör det? Helgen gick i alla fall i solens tecken. I lördags tog vi med kidsen till Preston Park och kastade frisbee och göttade oss i solen. Där nere sprang vi även in i Tina med familj så det blev en snabb catch-up. Igår jobbades det en stund och sen blev det en promenad uppe på höjderna. Hittade en väderkvarn och fantastisk utsikt. Solen ser ut att ha bestämt sig för att stanna en stund och det ryktas om att idag ska bli den varmaste dagen hittills i år. Det firar jag med att damma av cykeln och ta en premiärtur till jobbet. Man kanske skulle ha gett sig ut på jakt efter 25-miljonersvillan som Adele har köpt här nere?! Nä, skinnpaj på. Här ska det jobbas. Adios!!


meeeen sa gööött.


currynight.



Boom!! Här har ni vårat fredagsmys. Indisk afton!! Vi precis slängt ner ett gäng kycklingfileér i en yoghurtmarinad för en Biryani Chicken och knådat till ett par naan-bröd. Nom nom nom!! Jess har precis vaknat till liv och satt igång att terrorisera oss. Man får se upp med att vifta på händer och fötter för mycket, annars är hon där och hugger. Haha. Fan, nu ropar Dan att hon har lagt en stinkare i lådan. Jag är inte helt hundra på om jag gillar det här med innekatter. Hej!!


LOL.


gooood mooornin.

Wohoo, idag är en sån där fin dag igen!! Annat var det med gårdagen. Himlen var fylld av svarta moln och det regnade på tvären så vi var måttligt avis på Alex och Daisy som satte sig på planet till Egypten. Men vi har ju fått äran att ta hand om deras lilla kissemiss Jess medan de relaxar på playan. Hon är en rolig liten krabat den här Jess. I natt sov vi med strumpor på eftersom hennes favoritsysselsättning är att klösa på fossingar på morgonkvisten. En annan specialitet är att strosa på tv-bänken, gärna framför tv:n, slappa i bokhyllan, dricka toalettvatten m.m. Det här kommer garanterat bli en intressant vecka!! Annars har det mesta återgått till det normala. Syrran är tillbaka i Stockholm och jobbar och står i. Pratade även med min kära mor häromdagen, hon lever och mår bra och verkar ha träffat fina människor på sitt lilla äventyr. Nu ska här jobbas litegrann så får vi se vart resten av dagen tar vägen sen. Puss!!

vi får finbesök idag. wiiiie!!


bakar favvo-kakor, shortbread for the win!!


fabulous weekend.









 











Som alltid har det varit trevligt med besök men tiden gick på tok för fort!! De kom i onsdagskväll och innan vi visste ordet av så var det söndag och dags att köra dem upp till Leicester, staden där Lee bor. Min fina syster har ju nämligen även hon gått och haffat en engelsman. Trots att tiden gick fort hann vi med massor. Guitar Hero-tävling på blodigt allvar som vanligt när vi möts. Vi njöt av sol och lek ute på piren, världens bästa milkshakes från Shakeaway (Skittles-shake, mmmmm!!) De passade på att rasta våra cyklar i vårvädret medan vi jobbade. Vi besökte även ett par pubar, drack ett par jägerbombs och nattklubbade och headbangade tills vi fick ont i nacken. Ett par mycket trevliga dagar som jag hoppas vi kan göra om snart!! ♥



on the road again.


PAAARTEY!!



Wohooo. Det är fredag eftermiddag och hela jag vibrerar av Friday I'm in love-feelings. Danny är hos frissan, turturduvorna powernapar och jag ska till att kocka lite käk till gänget. Ikväll ska det ut och stuffas. Vi ska stuffa som det aldrig stuffats förr. Men först ut - skumpa!! Let's get this party started.


sun is shiiining. wooooop!!


svenskt besök = svennefrulle. mmmm.


RSS 2.0