hetaste carwashen i byn.


it's a beeeaauuutiful daaaay.



Oh my god!! Klarblå himmel, strålande sol som värmer, fåglar som sjunger så man spritter av lycka, extrapris på Carlsberg Export (15 flarror för 70 spänn, sluuurp!!) och en fantastisk fästman på väg hem från jobbet!! Man skulle nästan inte kunna tro att den här dagen inte kan bli bättre. Men JOORÅÅÅ, syrran sitter nu på Skavsta och väntar på att få kliva ombord på planet som tar henne hit. Förresten, sa jag att det här är en underbar dag?! Jag är så glad, så glad, så glaaaad. PUSS!!


solo.



Sådärja, då var lägenheten skinande ren och det är dags att slänga upp fossingarna i soffan inta relax-mode. Karln jobbar ikväll så jag är solo, hög tid att kolla ikapp alla mina chick-flicks. Har just kollat in Glees tribute till MJ. Nörd som man är satt jag här och försökte sjunga med. Tur att jag är ensam!! Haha. Nu väntar Greys, GG, OTH och Vampire Diaries. Let's kick it!! Åååh, i morgon kommer dem. Som jag har längtat!! ♥


måndags-mums.


comedy weekend.









Oh mate, mina skrattmuskler har fått jobba hårt i helgen. I lördagskväll var det dags för comedy night-premiär på Daisys pub, och vilken succé det blev. De hade fem eller sex komiker plus Alex som gled runt med sina magic tricks i pauserna. Det var alldeles fullproppat i lokalen och alla akter var roliga även fast två av dem pratade så fort att jag hade svårt att hänga med!! Snubben på bilden längst upp var kvällens värd och tydligen en skådis från en såpa i Australien. Och jag och Dan delade bord med en annan skådespelare från en serie här i England. Smått sexistisk gubbe som sa att kvinnor inte kan vara roliga, men jag bet mig i kinden och höll tyst och smålog falskt istället för att ge mig in i en diskussion på djupt vatten. All in all en väldigt lyckad kväll och jag håller tummarna för att det dyker upp en till snart. Igår kom Mikey förbi för ett par bärs och fajitas och skrattmusklerna fick sig ännu en omgång då vi kollade in, Black Dynamite, kanske världens sämsta film. Så dålig att vi inte kunde sluta garva under de 100 plågsamma minuter den var igång. Ikväll blir det ännu en pubmiddag då vi lyckades haffa åt oss middag för två och en flaska rödpang via Groupon för ynka 15 pund!! Gotta love a bargain!!


våååårkänslor. ♥


min lilla mamma.



Ooooh, idag är jag både nervös och glad för min lilla mamma som har gett sig ut på äventyr. Håller tummarna för att allt går bra!! ♥ Nu ska här svidas om och brassas upp till puben där en liten comedy night väntar. Cheers!!


fredag.

Schleeeten. Där har vi dagens ord. Det blev ett gäng rom och cola på gårdagens lilla kalas för min chef. Stannade över på hotellet och kände mig helt okej när jag vaknade i morse. Men när klockan slog 14.00 och jag satt på bussen hem slog den till. Bakfyllan från helvetet!! Jag har gjort allt i min kraft för att få den att försvinna - powernap, Danny utfodrade mig med fantastiska chilli dogs,  druckit litervis med vatten men bakfyllan visar inga tecken på att packa ihop och dra. Mitt sista hopp går till pick and mix, coca-cola och en film. Peace!!

Mardi fyller år idag - congratulations!!


karln jobbar - jag mumsar och tittar på glee.


ETT ÅR.

OJ OJ OJ. Jag vet att jag ojjar mig väldigt mycket över hur fort tiden går här. Men idag har det gått ETT HELT ÅR sen jag flyttade över hit. För exakt ett år sedan stod jag där lite smånervös på Arlanda med mina överpackade väskor och vinkade hej då till mamma och pappa. Ett helt år. Det känns sjukt. Ett år är ju jättelänge men det känns inte alls så länge. Kanske för att det hänt så mycket. Här är ett gäng bilder från det gångna året.


MARS - vårsol och lilla Toby flyttade in.


APRIL - strandhäng på Daisys födelsedag.


MAJ - mamma och pappa hälsade på.


JUNI - vi flyttade in i vår lägenhet.


JULI - Jeanette kom hit och stuffade.

  
AUGUSTI - Malin och syrran hälsade och vi firade min födelsedag på tivoli.


Pridefestivalen, också augusti tror jag.




SEPTEMBER - Shakedown festival och så var Sandra och Ville här och härjade.


OKTOBER - vi förlovade oss


NOVEMBER - vi åkte till Amsterdam en sväng.


DECEMBER - hela familjen var samlad för julfirande.


bästa systern.



Wiiihoooo!! Om en vecka kommer hon hit. Bästa systern!! Det har hunnit gå ett halvår sen hon var här sist och vi har inte setts på fyra månader. Så det blir fyra dagar med massor av skvaller och skratt. Och så ska jag ju såklart granska karln hennes och så tror jag det ryktas om en liten gokart-tävling. Kul!! Här är ett klipp från förra helgens tävling. Felfri 1.30 i Botkyrka. Bra jobbat!! 




pannkaka eller semla?



Men vaaa?! Vad hände? Är det semmeldagen idag?! Hur kunde jag missa det?! Här på ön firas det pannkaksdag för fullt så jag har haft siktet inställt på en fet hög med pannkakor och hallonsylt hela dagen. Och så får det bli. Jag är inte mästerbagare nog att ställa mig och trolla fram ett gäng perfekta gräddbullar. Nä, pannkakor och sylt till kvällens Brit Awards 2012 får duga. Ooooh vad spännande, Adele ska uppträda för första gången på fyra månader. ♥


dan the man har gjort mig vårblond och fin.


måndag.

Åååh jag bakade kladdkaka i helgen som ni ser på bilden nedan. Svingott blev det och bilden platsar ju i en kokbok!! Nästan så man längtar hem efter ordentliga svenska bakverk. Det är ju inget fel på afternoon tea med scones men tackar vet jag en gammal hederlig semla eller en princesstårtebit och en kopp rivigt kaffe på ett litet kafé. Men nu är jag ju inte på ett litet gulligt kafé utan det är måndag och jag jobbar ett par timmar till. Sen tänkte jag strosa runt på stan ett tag och leta lite kläder och en födelsedagspresent till Mardi. Kanske man skulle ha smugit sig på och hälsat på karln på jobbet också. Och ikväll, måndagen till ära, ska vi åka och handla mat. Sen tror jag ett par av grabbarna tittar in för en film. Det var min måndag. Hoppas ni har en bra sådan. Hej!!


mmmmmm.


gårdagen.



Smarriga amerikanska pannkakor!!

 

  

 

Här kommer lite bilder från igår. Vi hade en väldans trevlig dag, efter pannkakslunchen packade vi in oss i bilen och brassade upp till en park i Crawley för att kolla in lite djur. Det var mycket uppskattat och även jag var fascinerad, speciellt över den helt svarta svanen!! När alla var trötta brassade vi hem igen och snurrade till pizzadegen som karln lämnat för att jäsa. När matkoman slog till chillade vi i soffan och kollade på Happy feet 2, som inte alls var särskilt bra enligt mig men ungarna garvade. Efter att de åkt hem igen hoppade vi ner i badkaret och svidade om för ett par kalla på stan med Jaime och Shirley. Avrundade det hela med en fantastisk kyckling-kebab. Det var med andra ord full rulle från att vi slog upp ögonen till vi slocknade igår. Ikväll blir det andra bullar. Har fått hem ett par av de Oscarsnominerade filmerna som vi ska kolla in!! Puss!!


miike snow.



Men jaaarå. Bästa fredagen EVER!! Bokade just biljetter till Miike Snow i Brixton Academy i maj. Om jag inte hade öron skulle jag flina runt!! Detta firar vi med thai-curry och kladdkaka ikväll. I morgon kommer kidsen och det vankas pannkakor i stora lass då det är stora pannkaksdagen på tisdag. Färska jordgubbar och grädde är inhandlat. Yummy!! Puss på er!!


god afton.

  



Hej allihopa. Karln jobbar lite extra ikväll så jag sitter här hemma och smider planer på hur pengarna ska spenderas. Härliga vårfärger till både garderob och hem. Ja tack!!


wohoo, converse-väder!!


midnight city.



Aaaaah, vad seg man var idag då. Vi somnade i en jättestor bamsekram på soffan igår vid 21 igår, vaknade strax före 01 och kröp till sängen. Men en kaffe på det här så ska nog både de trötta ögonen och träningsvärken från gårdagens gymmande springa och gömma sig. Sitter och kollar på morgonnyheterna och värmen är tydligen på väg tillbaka. Två veckors kyla var alldeles lagom, inga mer minusgrader tack!! Dags att kamma håret och bege sig till jobbet. Ha en bra dag!!


min hjärtedag.



 



Meeeen vilken fin kväll vi hade igår. För första gången fick jag fira Alla hjärtans dag precis så smörigt och överreklamerat som det ska vara. Och det var alldeles, alldeles underbart!! Vi drack bubblor hemma medan vi gjorde oss i ordning och istället för en tråkig chokladask fick jag en massa svenskt godis som min man hade letat rätt på. Vi käkade middag på en supertrevlig tapas-restaurang där vi åt fantastisk chorizo, räkor, paté, oliver m.m som vi sköljde ner med en mustig flaska Rioja och avnöjt en Flamenco-föreställning. En perfekt kväll. Love you babe!!


HAPPY VALENTINE'S ♥


vi skämmer bort gästerna idag.


♥ ♥ ♥



GOD MORGON OCH GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!




värmer upp för valentine's. ♥


lazy sunday.



Hujedamej, det har varit en låååång men mycket rolig helg. Rapporterar mer senare. Har precis skypat med de här godingarna och slängt in en potatisgratäng i ugnen. Det blir finmiddag och soffhäng under täcket ikväll. Puss!!


MEEER SNÖÖÖÖ.


men jäklar, vilket party!!


hahaha.



Alltså, precis så här blödig har jag gått och blivit på äldre dagar!!


JAAAAAA.



Just det ja, glömde ju att dela med mig av dagens goda nyheter!! Om tre veckor är det dags för galej med syster-yster på Brightons gator igen och så har fruarna bokat biljetter. Hipp hurra!!!


FFXIII-2.



Tjabba, tjena, hallå!! Ni får ursäkta för sketen uppdatering men vi är fast i fablernas värld, så det händer inte så mycket här. Idag firade vi att båda slutade tidigt från jobbet med att burna hem och bänka oss i soffan. Här har vi nu suttit i sex timmar. Men oroa er inte. Vi kommer ihåg att äta, fukta strupen och sköta vår hygien. Game on!!


severe weather warning...erhm?



Hoho!! Jag är tillbaka efter en trevlig helg. Det blev en curry och ett par kalla med Mikey hos svärmor i fredags och bilen gick igenom besiktningen på lördag morgon. Känns fantastiskt skönt att ha bilen på vägen. Lyx så som att åka till mataffären för att handla mat och bli hämtad på jobbet sitter fint. Tog en liten sväng och kollade in snötäckta kullar igår. Hade tänkt försöka hålla mig från att håna engelsmän och deras sätt att hantera snö och kyla. Men så läste jag det här i morse. SEVERE COLD WEATHER WARNING!! Va?!! Det är ju banne mig fortfarande plusgrader ute och ett par grader kallt under natten. Ha ha ha!!


SNÖÖÖÖ.


on the road again.


wooow, köldrekord här på morgonkvisten.


meeen ååååh. GE MIG!!


miike snow är tillbaka!!



Äääääntligen har det kommit nya tunes från musikgudarna Miike Snow. ME LIKE!! En annan som gillas är att helgen är här igen. Och vårat Final Fantasy har kommit. Woooop!! Det går bra nu. Dan har besiktning för bilen i morgon så nu får ni hålla tummarna för att den går igenom så vi kan ut och burna på vägarna. Jag har tagit ut det hela lite i förskott och bränt massor av bra skivor att sjunga med till i bilen. I afton bär det av till Mile Oak för övernattning då vi ska infinna oss i garaget klockan hundra i morgon bitti. Trevlig helg!!


frost och minusgrader. mössa på!!


game of thrones.



BRRRR!!! -2 grader i morse. Herregud, norrlänningen inom mig skämdes när jag gick till bussen och huttrade i två ynka minusgrader. Men det var första gången på ett år det bet till lite i ansiktet när vinden tog i. Just hemkommen från jobb och nu åker pyjamasbrallorna på. Dags att gräva ner oss i den här serien. 9.4 i betyg måste ju betyda mästerverk. Laters!!


nom nom nom.


religion.





Nämen åh, ser man på. Fröken Paulsson är lyckligt lottad. Hon har gått och blivit uppvaktad igen. Den här gången kommer doften från Religion och som ni ser, i världens coolaste flaska!! Har för övrigt haft en strålande dag. Jobbade lite och gymmade lite och drack lite te med Daisy. Vädret har varit kallt men med strålande sol, och fredag så ser det ut som att vi kanske, KANSKE, kan få lite snö!! Wihoooo. Jag vill bara göra en snöängel, sen kan den få försvinna igen. Onsdag betyder 'cheese and wine-night' här i hushållet så efter att karln sprungit ett par ärenden är det dags att krypa ner i soffan och njuta av livets goda. Puss och kram på er!!


vi överlevde body combat igen.


RSS 2.0