ooopsy daisy.

Men gud, vad det är svårt att komma igång här igen efter en miljon dagars uppehåll. Två veckor har hunnit flaxa förbi utan en tanke på att uppdatera. Men nu är det väl dags att ta med er fram till dagsläget. 
 
 
Vi har hunnit med att catcha up med alla polers. Och vi har glada nyheter att dela med oss av. I slutet av månaden flyttar nämligen jag och Danny in med Alex och Daisy. Så detta kommer bli ännu en episk sommar. Grabbarna håller på att bygga en mini-skateramp i bakträdgården till våran lägenhet, vilken de med all säkerhet kommer att ramla och slå ihjäl sig på. Men vi tänkte att de får hålla på och leka bäst de vill så länge de finns plats för solbad och grillning. 
 
 
 
 
Sen så fick jag en ledig dag från jobbet i mitten av förra veckan och smet upp till Horsham, dit min syster flyttade medan vi var ute och reste. Och så här kul hade vi!! Horsham ligger bara 40 minuter härifrån med tåg och hon delar det lilla söta huset med en annan tjej som jobbar på gården. Det stora huvud-huset har dessutom tillhörande swimmingpool, så så fort sommaren rullar in blir det pool- och BBQ-party. TUNGT!!
 
 
I fredags kom dessa två finingar, Joakim och Elin från Kungsbacka, och hälsade på oss. Vi träffade dem i Nha Trang i Vietnam och när vi berättade att vi bor i Brighton så sa dem att de hade redan planerat att komma över till London en vecka som sista etapp på deras resa. Så de slog slag i saken och kom ner hit för att mötas upp över lite käk och ett par bärtz. Mycket trevligt!!
 
 
 
 
Sist men inte minst så var det dags att fira Mikeys födelsedag i lördags. Han ville slå på stort och köra en daysession och man var ju inte sen att tacka nej. När klockan slog 14.00 sprang vi till puben och spelade lite biljard och skålade glatt. Efter x antal pubar hamnade vi på Misty's cocktailbar där Dan the Man blev grymt nöjd över att få snurra lite plattor.
 
 
Det är väl det egentligen. Ingen rast, ingen ro ska ni tro. Och ikväll bär det av till Chichester för att fira av Aaron (Dans systers son) som ger sig av på en ettårig Asien-Australien resa i morgon. Hepp hepp!!

Kommentarer
Postat av: Lillpilli

Ååh fina du! Jag har saknat dig!

2013-04-17 @ 10:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0