walk the carpet




I JUST LOVE IT. När de pyntar i stora städer! Här sparas inte på krutet vill jag lova. Själv blev man inspirerad och satte upp en granslinga med hela 60 LED-lampor på balkongen så det ser nästan, men bara nästan, ut som på Biblioteksgatan! I morgon börjar julkalendern. Undrar vad de hittat på för skit i år. Tackar vet jag Trolltider och Mysteriet på Greveholm. Eller varför inte Sunes jul!! God afton!

tumme ner



Nu har det odrägliga lilla krypet åkt hem. Det OGILLAR vi skarpt!! Kom snart tillbaka!!


Före helgen:
  

Efter helgen:


Vilken helg! Det skulle skrivas om den i historieböckerna om jag fick bestämma.
En störtdykning rätt ner i trottoarkanten kommer jag dessutom få jordens coolaste
ärr rätt över ögonbrynet! Haha!!

1:a advent



1:a advent idag. Ha! Vilket skämt, här sitter man i storstan med 5 plusgrader och inte en snöflinga så långt ögat kan nå! Lagom bakisdag med massa mat, filmer och lite pyssel. Har målat fotoramar och satt upp lite tavelhyllor och placerat ut små söta ljuslyktor. Börjar bli riktigt mysigt här!! Får hoppas att lite julstämning infinner sig i takt med de litervis glögg jag drar i mig! MUMMA!

        

TAKIDA II




     

Gårdagskvällen var magisk! Jag hade både ståpäls och ståtrosa i 2 timmar medan Robbans ljuva stämma flödade ur högtalare inne på Hovet! Vi ägde våra sittplatser och rockade som aldrig förr! Herrn bredvid såg lite brydd när jag headbangade för allt vad jag var värd. Min luftgitarr gick varm vill jag lova. Nästan så jag funderar på att stränga om den till nästa rockäventyr! Festen fortsatte på Ett Ställe på Söder. Väldans gemytligt ställe, med 2 stora dansgolv. Ett med r'n'b musik och dylikt samt ett med gamla goda klassiker så som Johnny Cash och Elvis. GILLA!! 

 

GALA II

Klockren kväll på Globen i bilder!


       

     

    

TAKIDA



Idag ska jag möta upp två gamla goda kamrater. Joosie och Sara. Och vi ska gå på Hovet och titta på Takida! Yes we are! Håller en tumme för att de bjuder på lite gamla godingar.

fine ladiiies!



Galakvällen på Globen var obeskrivlig och oförglömlig. Det bjöds på fin mat, gott vin och en sjujävla efterfest. Vi slängde klackarna i ett hörn och dansade natten lång. Mer bilder kommer.

GALA



Idag drar vi fram den lilla svarta och guldklackarna och beger oss till Globen för årets Ryttargala. Har en schysst deal. Jag följer med som syrrans sidekick på alla roliga hästevenemang och slipper egentligen anstränga mig alls. It's a win win situation!

över förväntan



Var på bio med de odrägliga två ikväll. Är glad att jag satte mig i biostolen med pissiga förväntningar på filmen. För det gjorde att jag tyckte att den faktiskt var bra! Nu är det bara att invänta trean!

jul jul strålande jul

Min julgran. SILVER. Kommer bli hur bra som helst med min LILA kulor!!




shopping ÄR jobbigt


Alarmklockan drog av Kickstart my heart med Mötley kl 08.00 i morse. Vi hoppade upp med ett skutt och började fylla våra kroppar med långsamma kolhydrater för att klara av en heldags shopping i Barkarby (aaaahh, änglakör i bakgrunden). Fynden blev de många. Hyllor, fotoramar, doftljus, skrivbord, vinterskor, locktång. Och sist men inte minst världens coolaste julgran. Som jag förövrigt kan ha LILA kulor i! Syrrans humör tog vissa roliga svängar inne på Ikea. Vi startade med fika så humöret var på topp till en början, men när tålamodet började tryta drog hon på sig jordens fulaste mössa som lägligt nog fanns inom räckhåll. För att sedan jaga mig runt halva varuhuset. Denna powertrip avslutades med att hon slängde sig ut för rutschkanan som var anpassad för 3-åringar. Den ovanligt söta ungen, med raggig tuppkam, började omedelbart gråta av rädsla. När jag och mamma hunnit till den mysigaste avdelningen, doftljus och ljuslyktor, dog plötsligt Marielles energi och hon gick likt vilken karl som helst och satte sig vid utgången och sov tills vi betalat och packat klart!





   






tick tack...



Sitter på sofflocket och väntar på min odrägliga lillasyster. Tiden går av någon osökt anledning sviiiiinsakta när man vill att den ska gå fort. Jaja, hon är här om typ en timma. Då blir det tokerier för hela slanten ända till på söndag. Vi rivstartar i morgon bitti med en sväng till Barkarby för Outlet och IKEA. Torsdagen fortsätter vi med GALA, i Globen och på fredag blir det Stureplanshäng med småfolket!

solhälsning och krigare 1



Nu drar jag på gymmet och räknar välpumpade biceps ett tag innan
min yogaklass börjar! AMORE DE GYM!

torsdag kl 21.00





Säsongspremiären av Generation fett handlar om den amerikanska homo-subkulturen ”chubs & chasers” – rejält överviktiga män som tänder på och attraherar smala män. Vi reser till Memphis, Nashville och San Fransisco för att träffa både chubs och chasers. Bland andra träffar vi en av USAs mest populära chubs – Michael ”Mikey” Bowers som gett ut en egen och mycket populär nakenkalender. Och i Stockholm drömmer Daniel om att starta den första svenska klubben för chubs & chasers.

Spännande!! Vad synd att jag inte är hemma på torsdagkväll. Verkligen, too bad!

winterjam

Helgen som var, eller ja, lördagen som var spenderade jag och mina stockholmska fruar på Stadion. Där hade de byggt en fet ramp och lassat in en sjuhelsikes massa snö som fick den lilla norrländskan i en att må gott! Jon och alla hans coola åkarkompisar snurrade runt i luften. Medan vi mest njöt av SOOL, vinglögg och kanelbullar och med iver väntade på kvällens efterfest på Clustret. Efter en väldigt lyckad förfest hos mig innehållande sing-star, twister och annat madness åkte vi på Söder och ägde dansgolvet. Det tyckte iaf jag, men tydligen inte den idiot som slog mig i sidan när jag var som mest inne i solot på min luftgitarr! ARRGH!

Winterjam-efterfesten följdes av ännu en efterfest hos Ola SkinnarBO på Åsögatan. Där bjöds det på mandeltårta och sjömän som tatuerat grisar och kycklingar på fötterna samt lilla Jerker som hade blivit våldtagen i taxin. Rullade hem till Solna vid 06.00. Förstå lyckan när man kommer hem och MAX har öppnat för dagen. Tryckte ett Frisco-mål med smältost och chili cheese sen blev det sängen!









Back in the game...

Jaha, då ska vi se hur det går för lilla mig att göra ett seriöst försök med en blogg. Till skillnad från den lilla fyllehistoria till blogg vi startade i Åre i vintras. Enjoy!

JA. Då ska vi se om jag klarar av det tunga men ack så spännande uppdraget att fylla en blogg med intressanta historier och bilder. Kan ju inte vara alltför svårt då Stockholms stad fyller mig med färg- och även magstarka intryck mest varje dag! ENJOY!

RSS 2.0