svea rike.

 
 
 
 
And touch down och så var vi hemma i Brajjan igen, efter en alldeles fantastisk vecka (6 dagar) i Svea rike. Vädret visade sig från sin bästa sida så vi hann med grillning, kubb och havsbad på västkusten hos bästa Joakim och Elin. De bodde typ 1 minut från både pizzeria och Ica så jag fick mumsa på kebabpizza, messmör, prinsesstårta, chokladbollar, lakrits m.m inom mitt första dygn tillbaka på svensk mark. Vi hann med att slira på diverse pubar i Kungsbacka och en liten tur till Göteborg också. 
 
 
 
 
I fredags bar det av till Stockholm för att träffa familjen och sötaste gudsonen. Hann träffa brorsan och pappan för lite gött parkhäng i solen och resten av helgen hängde vi Märsta med supermysigt dop och kalas för lilla Caspian. Han var så himla duktig i kyrkan medan jag å andra sidan hade svårt att hänga med i psalmerna och att hålla smilbanden i schack. Det bjöds på fantastisk mat och sällskap helgen och igår flög vi tillbaka hit till England med hela familjen Hallquist/Brown som ska spendera två veckor här. Så det hinner bli en massa mer kramkalas med den här lilla killen (och hans storasyster såklart) innan de åker hem igen. 
 

mot göte-la-boooorg.

 

brighton baby ❤


clean bandit.

 
Ahhhh. Sitter och festivalpeppar med den här nya favoriten. Bästa låten, bästa gubben på skridskor, bästa bruden som stuffar med en cello. 35 dagar kvar tills vi packar in oss i bilen och drar mot sol och sandstrand i Newquay. Boom!!

so fresh and so clean clean.


man of steel.

 
Tjabba, serienörd som man är så ska man ut och flyga med Clark Kent ikväll. Hörs!!

RSS 2.0